workunits being generated
log in

Advanced search

Message boards : News : workunits being generated

Author Message
Profile Travis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0

Message 38619 - Posted: 12 Apr 2010, 2:30:09 UTC
Last modified: 12 Apr 2010, 2:30:24 UTC

The database is all repaired and the file deleter/purge daemons have caught up so I'm generating work again. Let me know if there are any problems.


Thanks for bearing with us as I dealt with this database issue.
____________

jjimbo2002
Send message
Joined: 29 Mar 09
Posts: 2
Credit: 857,189
RAC: 769

Message 38620 - Posted: 12 Apr 2010, 7:16:40 UTC - in response to Message 38619.

Still not receiving any work units.

Profile Travis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0

Message 38621 - Posted: 12 Apr 2010, 7:21:13 UTC - in response to Message 38620.

Still not receiving any work units.


No? The server says there are WUs ready to send and it keeps generating them.. Everything looks good on my end.

Maybe try clicking update a couple times?
____________

[boinc.at] Nowi
Send message
Joined: 22 Mar 09
Posts: 99
Credit: 503,422,495
RAC: 0

Message 38622 - Posted: 12 Apr 2010, 7:25:57 UTC

I have received work as planned from you. From my side everything looks fine.

Profile Cori
Avatar
Send message
Joined: 27 Aug 07
Posts: 647
Credit: 27,592,547
RAC: 0

Message 38639 - Posted: 12 Apr 2010, 18:15:52 UTC

The queue is empty... please re-fill! *grin*
____________
Lovely greetings, Cori

Profile Travis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0

Message 38642 - Posted: 12 Apr 2010, 19:13:22 UTC - in response to Message 38639.

The queue is empty... please re-fill! *grin*


Validator crashed. I fixed the problem and work should be flowing again.
____________

Profile Cori
Avatar
Send message
Joined: 27 Aug 07
Posts: 647
Credit: 27,592,547
RAC: 0

Message 38644 - Posted: 12 Apr 2010, 19:22:23 UTC - in response to Message 38642.

The queue is empty... please re-fill! *grin*


Validator crashed. I fixed the problem and work should be flowing again.


*Ouch*... and thanks! :-)
____________
Lovely greetings, Cori

John Clark
Send message
Joined: 4 Oct 08
Posts: 1734
Credit: 64,228,409
RAC: 0

Message 38645 - Posted: 12 Apr 2010, 19:34:00 UTC

Work is flowing again, but my rig's requests for new work results in being awarded 1 WU each time. This rate of cache filling will have difficulty keeping up with the GPU output ATM. :-((
____________
Go away, I was asleep


Profile Travis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0

Message 38647 - Posted: 12 Apr 2010, 20:00:06 UTC - in response to Message 38645.

Work is flowing again, but my rig's requests for new work results in being awarded 1 WU each time. This rate of cache filling will have difficulty keeping up with the GPU output ATM. :-((



I'll probably take the server awhile to catch up to all the requests.
____________


Post to thread

Message boards : News : workunits being generated


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2018 AstroInformatics Group