rpi_logo
testing validator for new application
testing validator for new application
log in

Advanced search

Message boards : News : testing validator for new application

Author Message
Profile Travis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0

Message 38950 - Posted: 21 Apr 2010, 6:34:31 UTC

I'm testing the validator for the new application (milkyway3). It's currently going to be using the same validation strategy as the regular validator. Let me know if you have any issues.
____________

Profile [AF>HFR>RR] Les Rochelais setiseurs
Send message
Joined: 15 Jul 08
Posts: 12
Credit: 73,431,791
RAC: 0

Message 38951 - Posted: 21 Apr 2010, 7:07:14 UTC

Hi Travis

There is a problem since this morning :

"
21/04/2010 09:04:08 Milkyway@home Message from server: Your app_info.xml file doesn't have a version of MilkyWay@Home Version 3.
"

I can't get any work anymore.

I tried to reset project, it's the same message.

JMichel
____________

Localizer
Send message
Joined: 28 Jan 08
Posts: 40
Credit: 379,931,801
RAC: 0

Message 38952 - Posted: 21 Apr 2010, 7:31:19 UTC - in response to Message 38951.

........... Dry here too; getting the 'your computer has no nVidia GPU' message where I was crunching on ATi until 30 minutes ago....

hoarfrost
Send message
Joined: 4 Sep 09
Posts: 20
Credit: 187,688,252
RAC: 0

Message 38953 - Posted: 21 Apr 2010, 7:38:33 UTC

Hello! :-)

Host 103082.


21/04/2010 11:31:57 Milkyway@home Sending scheduler request: To fetch work.
21/04/2010 11:31:57 Milkyway@home Requesting new tasks for GPU
21/04/2010 11:32:02 Milkyway@home Scheduler request completed: got 0 new tasks
21/04/2010 11:32:02 Milkyway@home Message from server: No work sent
21/04/2010 11:32:02 Milkyway@home Message from server: Your app_info.xml file doesn't have a version of MilkyWay@Home Version 3.

Profile Travis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0

Message 38958 - Posted: 21 Apr 2010, 7:52:01 UTC - in response to Message 38952.

........... Dry here too; getting the 'your computer has no nVidia GPU' message where I was crunching on ATi until 30 minutes ago....


Think I found the problem. The server wasn't interleaving apps in the feeder. You guys should be able to get work now.
____________

Localizer
Send message
Joined: 28 Jan 08
Posts: 40
Credit: 379,931,801
RAC: 0

Message 38962 - Posted: 21 Apr 2010, 9:19:04 UTC - in response to Message 38958.

........... Work flowing again - thanks.

Profile [AF>HFR>RR] Les Rochelais setiseurs
Send message
Joined: 15 Jul 08
Posts: 12
Credit: 73,431,791
RAC: 0

Message 38967 - Posted: 21 Apr 2010, 11:37:25 UTC

Good Travis

Thanks.

JM
____________

Profile [AF>HFR>RR] Les Rochelais setiseurs
Send message
Joined: 15 Jul 08
Posts: 12
Credit: 73,431,791
RAC: 0

Message 38968 - Posted: 21 Apr 2010, 11:40:47 UTC

One Question more maybe.

Why can't we make crunching the CPU AND the GPU (ATI) in the same time for MW ?



JMG

Vid Vidmar*
Avatar
Send message
Joined: 29 Aug 07
Posts: 81
Credit: 60,360,858
RAC: 0

Message 38973 - Posted: 21 Apr 2010, 13:05:32 UTC - in response to Message 38968.
Last modified: 21 Apr 2010, 13:07:08 UTC

One Question more maybe.

Why can't we make crunching the CPU AND the GPU (ATI) in the same time for MW ?



JMG

I can, and so can you. Just make entries for both, CPU and GPU apps in app_info.xml. Will paste contents of mine, as soon as I get home from work (that should be around 2hr from now).
BR
____________

Profile Paul D. Buck
Send message
Joined: 12 Apr 08
Posts: 621
Credit: 161,934,067
RAC: 0

Message 38977 - Posted: 21 Apr 2010, 14:40:03 UTC

Travis,

Quite a few validated, only 2 failed validation:

106571392
106253581

One of them in the details indicates that it is no consensus, but on the list shows invalid...

Not sure why the difference.

Both seem to be empty of data which explains the failure and may have been a failure of the driver on the GTX295 I had a driver stopped message this morning and on the GTX260 it may have been while I was fiddling with the displays as I installed Win7 on the machine so I could use the mixed GPUs ...

Vid Vidmar*
Avatar
Send message
Joined: 29 Aug 07
Posts: 81
Credit: 60,360,858
RAC: 0

Message 38979 - Posted: 21 Apr 2010, 18:26:06 UTC - in response to Message 38973.

<app_info> <app> <name>milkyway</name> </app> <file_info> <name>astronomy_0.20_x64_SSE3.exe</name> <executable/> </file_info> <file_info> <name>astronomy_0.23_ATI_x64.exe</name> <executable/> </file_info> <file_info> <name>brook64.dll</name> <executable/> </file_info> <app_version> <app_name>milkyway</app_name> <version_num>20</version_num> <avg_ncpus>1</avg_ncpus> <max_ncpus>1</max_ncpus> <platform>windows_x86_64</platform> <file_ref> <file_name>astronomy_0.20_x64_SSE3.exe</file_name> <main_program/> </file_ref> </app_version> <app_version> <app_name>milkyway</app_name> <version_num>21</version_num> <flops>1.0e11</flops> <avg_ncpus>0.05</avg_ncpus> <max_ncpus>0.5</max_ncpus> <platform>windows_x86_64</platform> <plan_class>ati13ati</plan_class> <coproc> <type>ATI</type> <count>0.48</count> </coproc> <cmdline>b-1</cmdline> <file_ref> <file_name>astronomy_0.23_ATI_x64.exe</file_name> <main_program/> </file_ref> <file_ref> <file_name>brook64.dll</file_name> </file_ref> </app_version> </app_info>

With this I crunch on both, GPU and CPU.
BR
____________


Post to thread

Message boards : News : testing validator for new application


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2018 AstroInformatics Group