rpi_logo
New Separation Modified Fit Runs Started
New Separation Modified Fit Runs Started
log in

Advanced search

Message boards : News : New Separation Modified Fit Runs Started

1 · 2 · Next
Author Message
Profile Jake Weiss
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist
Send message
Joined: 25 Feb 13
Posts: 492
Credit: 34,647,251
RAC: 7,320

Message 59739 - Posted: 29 Aug 2013, 18:48:49 UTC

Hey Guys,

I took down the runs using the Broken Power Law option. I will look into fixing what looks like out of memory issues with it. Until then, I am going to be running Modified Fit runs again. This does not require an update luckily! If you are seeing any errors with the new runs named:

de_modfit_18_3s_126testwrap_2
ps_modfit_18_3s_126testwrap_2

Please post about them in this thread.

Thank you,

Jake W.

KIDH
Send message
Joined: 3 Aug 08
Posts: 19
Credit: 10,297,679
RAC: 10

Message 59750 - Posted: 29 Aug 2013, 23:10:40 UTC - in response to Message 59739.

Sorry Jake, still fails :-/

-> http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway/result.php?resultid=554879636
-> http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway/forum_thread.php?id=3342&postid=59749

regards
KIDH

Sunny129
Avatar
Send message
Joined: 25 Jan 11
Posts: 271
Credit: 346,072,284
RAC: 0

Message 59751 - Posted: 29 Aug 2013, 23:25:39 UTC

just ran 4 of the new modified fit tasks, and 3 of them validated straight away. the 4th is "validation inconclusive" (checked, but no consensus yet) for now. so i went ahead and started letting them into the queue to confirm that i didn't just get lucky with the first 4 tasks. i'll post up again once they reach the top of my queue and start crunching along side the regular milkyway tasks...

it may be worth noting that i'm running Win7 x64 Pro, while KIDH is running WinXP Pro SP3.
____________

KIDH
Send message
Joined: 3 Aug 08
Posts: 19
Credit: 10,297,679
RAC: 10

Message 59753 - Posted: 29 Aug 2013, 23:37:15 UTC

I've got some of them, all failed.

Using WinXP SP3, BOINC 7.0.64, Radeon 4850, Catalyst 12.1 (last with OpenCL for WinXP).

I will not have the time to do further testing, cause I am away until monday.

regards
KIDH

Profile KeithBriggs
Send message
Joined: 28 Apr 11
Posts: 29
Credit: 254,469,794
RAC: 373

Message 59757 - Posted: 30 Aug 2013, 0:58:29 UTC - in response to Message 59753.

New mod runs cause too many validation errors. Just running 1.0 and 1.02.

Sunny129
Avatar
Send message
Joined: 25 Jan 11
Posts: 271
Credit: 346,072,284
RAC: 0

Message 59758 - Posted: 30 Aug 2013, 3:50:31 UTC
Last modified: 30 Aug 2013, 3:51:02 UTC

ok, after a 4-hour power outage and an hour of being back up and running, i can now confirm that the new modified fit tasks are validating regularly on my host. i did have one invalid since i've been back up and running, but it turned out to be one of the few remaining BPL tasks from the previous run that i guess hadn't yet filtered out of the server...so no worries there.

my platform specifics are Win7 x64, BOINC 7.0.64, 7970 @ 950MHz & 7950 @ 900MHz, Catalyst 13.4.
____________

Sunny129
Avatar
Send message
Joined: 25 Jan 11
Posts: 271
Credit: 346,072,284
RAC: 0

Message 59759 - Posted: 30 Aug 2013, 5:33:10 UTC
Last modified: 30 Aug 2013, 5:33:31 UTC

i wanted to add that i finally did get invalid from the new run of modified fit tasks. but its the only one so far out of a few hundred that i've crunched from the new run. also, its one of those invalids whose outcome is a "success" as opposed to a "validate error," and its also the kind of invalid that didn't ruin my streak of consecutive valid tasks due to having had "too many errors" occur on various hosts (may have bug). but so far i would venture to say that >99% of the new modified fit tasks are validating on my host.
____________

Profile Jake Weiss
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist
Send message
Joined: 25 Feb 13
Posts: 492
Credit: 34,647,251
RAC: 7,320

Message 59762 - Posted: 30 Aug 2013, 16:03:53 UTC

Hey guys,

I have been looking at the run results and it looks like none of the newest Modified Fit runs have had an validation errors since it started running. There are still a few people returning their BPL runs, but none of those should be going out anymore. Sorry for all of the confusion.

Thank you,

Jake W.

wb8ili
Send message
Joined: 18 Jul 10
Posts: 60
Credit: 206,903,795
RAC: 236,773

Message 59770 - Posted: 31 Aug 2013, 11:15:27 UTC

I am still getting 100% Computational Errors on Milkyway@Home Separation (Modified Fit) v1.26 (opencl_nvidia) tasks and they are continuing to be sent out.

One thing I noticed is that most, if not all, users getting these tasks have the same error. However, the (opencl_amd_ati) tasks seem to be working OK.

Loos like some NVIDIA related problem to me

MBark
Send message
Joined: 3 May 09
Posts: 11
Credit: 54,187,229
RAC: 0

Message 59774 - Posted: 31 Aug 2013, 22:47:54 UTC

Jake Weiss,

Can you please check and see why Milkyway@Home keeps sending me Modfits even though I have them turned off in my preferences - see below:

Milkyway@Home Separation (Modified Fit): no

If no work for selected applications is available, accept work from other
applications? no

The reason I don't want them is because too many of them won't validate and I get no credit for a full run on the can't-validate work units. Thanks in advance.

Profile ritterm
Avatar
Send message
Joined: 16 Jun 08
Posts: 92
Credit: 365,629,434
RAC: 1

Message 59775 - Posted: 1 Sep 2013, 0:48:28 UTC - in response to Message 59762.
Last modified: 1 Sep 2013, 0:52:43 UTC

Jake Weiss wrote:
There are still a few people returning their BPL runs, but none of those should be going out anymore...

They are rare, but I'm still getting BPL's.
____________