New Separation Runs
log in

Advanced search

Message boards : News : New Separation Runs

Author Message
Matthew
Volunteer moderator
Project developer
Project scientist
Send message
Joined: 6 May 09
Posts: 217
Credit: 6,856,375
RAC: 0

Message 60314 - Posted: 5 Nov 2013, 23:42:30 UTC

I've started three new separation runs:

de_separation_10_2s_sSgrFreeScale_1
ps_separation_10_2s_sSgrFreeInertia_1
de_separation_11_2s_sSgrFree_1

The first two are old runs, but the search method parameters have been modified to try and reach a faster convergence. The 3rd run is a new search for secondary structures in the Galactic North.

As always, let us know if you see any problems with these!

-Matthew N

Doctor
Send message
Joined: 11 Nov 09
Posts: 17
Credit: 7,324,208
RAC: 0

Message 60400 - Posted: 16 Nov 2013, 1:09:09 UTC

http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway/result.php?resultid=609926903

Looks like two errors in this unit.

Error loading Lua script 'astronomy_parameters.txt': [string "number_parameters: 4..."]:1: '<name>' expected near '4' Error reading astronomy parameters from file 'astronomy_parameters.txt' Trying old parameters file


"C:\Users\Kyle\AppData\Local\Temp\OCL67E6.tmp.cl", line 232: error: identifier "BACKGROUND_PROFILE" is undefined if (BACKGROUND_PROFILE == FAST_HERNQUIST) ^ 1 error detected in the compilation of "C:\Users\Kyle\AppData\Local\Temp\OCL67E6.tmp.cl". Frontend phase failed compilation.

Profile KeithBriggs
Send message
Joined: 28 Apr 11
Posts: 29
Credit: 254,303,463
RAC: 10,342

Message 60402 - Posted: 16 Nov 2013, 5:36:14 UTC - in response to Message 60400.

My HD7870 cards are not running nearly as well as a month ago. I see % utilization on the cards consistently dropping below 100%. Something in the main work algorithm is quite off. They also do not allow the cards to run in overdrive like Seti does.

Matthew
Volunteer moderator
Project developer
Project scientist
Send message
Joined: 6 May 09
Posts: 217
Credit: 6,856,375
RAC: 0

Message 60435 - Posted: 19 Nov 2013, 23:57:57 UTC - in response to Message 60400.


Error loading Lua script 'astronomy_parameters.txt': [string "number_parameters: 4..."]:1: '<name>' expected near '4' Error reading astronomy parameters from file 'astronomy_parameters.txt' Trying old parameters file



This is a common error when the client-side application is out of date. Make sure that you are on the latest version.


"C:\Users\Kyle\AppData\Local\Temp\OCL67E6.tmp.cl", line 232: error: identifier "BACKGROUND_PROFILE" is undefined if (BACKGROUND_PROFILE == FAST_HERNQUIST) ^ 1 error detected in the compilation of "C:\Users\Kyle\AppData\Local\Temp\OCL67E6.tmp.cl". Frontend phase failed compilation.


This looks like a compiler error - are you building a custom app?

Matthew
Volunteer moderator
Project developer
Project scientist
Send message
Joined: 6 May 09
Posts: 217
Credit: 6,856,375
RAC: 0

Message 60436 - Posted: 19 Nov 2013, 23:59:16 UTC - in response to Message 60402.

My HD7870 cards are not running nearly as well as a month ago. I see % utilization on the cards consistently dropping below 100%. Something in the main work algorithm is quite off. They also do not allow the cards to run in overdrive like Seti does.


This would be a better question for the "Number Crunching" forum.

Link
Avatar
Send message
Joined: 19 Jul 10
Posts: 327
Credit: 16,283,020
RAC: 0

Message 60448 - Posted: 20 Nov 2013, 22:20:18 UTC - in response to Message 60435.
Last modified: 20 Nov 2013, 22:21:05 UTC


Error loading Lua script 'astronomy_parameters.txt': [string &quot;number_parameters: 4...&quot;]:1: '&lt;name&gt;' expected near '4' Error reading astronomy parameters from file 'astronomy_parameters.txt' Trying old parameters file



This is a common error when the client-side application is out of date. Make sure that you are on the latest version.

Sure? I see those lines in every std_err output, also on hosts using the most recent version, i.e. 1.02. Example
____________
.

LocutusOfBorg
Send message
Joined: 20 Dec 12
Posts: 2
Credit: 34,546
RAC: 0

Message 60709 - Posted: 9 Jan 2014, 12:09:53 UTC

I'm building the latest git client and I get the same error.
http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway/result.php?resultid=644341377

Profile John Black
Send message
Joined: 3 May 10
Posts: 74
Credit: 1,532,760
RAC: 0

Message 60764 - Posted: 18 Jan 2014, 20:42:12 UTC

Hi Matthew,

if you look at my post in Number Crunching http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway/forum_thread.php?id=3448&postid=60753

you will see that I am getting nothing but errors on my CPU with these runs. I see that some people, mainly using GPUs, are getting results. I have had no problems with other MW@H runs or with my SETI stuff so I think that the errors are due to the runs themselves not working on my CPU.

I now have about 12 errors and counting. Can you suggest what I should do about this, other than suspending these tasks?

Thanks for your help

John


Post to thread

Message boards : News : New Separation Runs


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2017 AstroInformatics Group