Some new work units running
log in

Advanced search

Message boards : News : Some new work units running

Author Message
Jeffery M. Thompson
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist
Avatar
Send message
Joined: 23 Sep 12
Posts: 145
Credit: 7,980,738
RAC: 3,775

Message 61033 - Posted: 10 Feb 2014, 16:47:06 UTC

I started 4 runs
de_modfit_86_3s_modbpl_128wrap_rev_4_1_001
de_modfit_86_3s_modbpl_128wrap_rev_4_1_002
de_modfit_86_3s_128wrap_rev_4_1_001
de_modfit_86_3s_128wrap_rev_4_1_002


Let me know if they do anything crazy.


Cheers

Jeff Thompson
____________

Jesse Viviano
Send message
Joined: 4 Feb 11
Posts: 66
Credit: 27,251,304
RAC: 10

Message 61037 - Posted: 10 Feb 2014, 21:37:25 UTC - in response to Message 61033.

I do not think that anybody can get any of them. When I try to update MilkyWay@home in BOINC, I get a feeder not running error.

Jeffery M. Thompson
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist
Avatar
Send message
Joined: 23 Sep 12
Posts: 145
Credit: 7,980,738
RAC: 3,775

Message 61038 - Posted: 10 Feb 2014, 22:00:40 UTC

Yep working on that unrelated to the new units.



It should be back up now.



Jeff Thompson

MCP_007
Send message
Joined: 27 May 13
Posts: 9
Credit: 31,147,888
RAC: 31,940

Message 61041 - Posted: 10 Feb 2014, 23:39:13 UTC - in response to Message 61033.

Hi,

The tasks with bpl failed immediately here, the others work fine. Been having this problem for months now.

I just wonder why the only executable in the milkyway folder is milkyway_separation__modified_fit_1.24_windows_x86_64__opencl_amd_ati.exe

Any idea?

Thanks in advance,

Rene

Profile Llewellyn Weaver
Send message
Joined: 24 Aug 11
Posts: 2
Credit: 8,408,125
RAC: 0

Message 61050 - Posted: 11 Feb 2014, 6:19:32 UTC

Looks like they brought your system down. Gotta love my humor!

Jeffery M. Thompson
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist
Avatar
Send message
Joined: 23 Sep 12
Posts: 145
Credit: 7,980,738
RAC: 3,775

Message 61056 - Posted: 11 Feb 2014, 14:21:00 UTC

The error you are getting say it can not load the function.
Your binary says it is an anonymous binary which means it was self compiled or compiled outside of our releases. The modified fit program had two iterations in its release. The bpl part is the second iteration. I would suggest running the binary with the --version option from the command line and comparing it to the source code version. From what I am seeing in the responses between your machine and the server and the error codes it looks like you need to compile the latest version of the code.




Jeff

Profile ritterm
Avatar
Send message
Joined: 16 Jun 08
Posts: 73
Credit: 362,030,670
RAC: 1

Message 61062 - Posted: 11 Feb 2014, 16:42:27 UTC - in response to Message 61056.
Last modified: 11 Feb 2014, 16:43:57 UTC

Jeffery M. Thompson wrote:
The error you are getting say it can not load the function. Your binary says it is an anonymous binary which means...

Okay, okay...It's not my intention to hijack this thread, but could you or another admin respond to the server issues brought up in the SERVER DOWN or Server Error: Feeder not running threads?
____________

tweetihd
Send message
Joined: 21 Dec 12
Posts: 1
Credit: 10,184,128
RAC: 2,534

Message 61063 - Posted: 11 Feb 2014, 16:52:01 UTC

Yes, please. I'm almost out of work units on all of my computers. Every time I try to update, I get messages like...

2/11/2014 11:45:43 AM | Milkyway@Home | Sending scheduler request: To fetch work.
2/11/2014 11:45:43 AM | Milkyway@Home | Reporting 25 completed tasks
2/11/2014 11:45:43 AM | Milkyway@Home | Requesting new tasks for NVIDIA
2/11/2014 11:45:48 AM | Milkyway@Home | Scheduler request completed: got 0 new tasks
2/11/2014 11:45:48 AM | Milkyway@Home | Project is temporarily shut down for maintenance

I've been receiving these messages for over 24 hours now.

Josiah - Images of Heaven
Avatar
Send message
Joined: 4 Jan 14
Posts: 3
Credit: 102,156
RAC: 0

Message 61064 - Posted: 11 Feb 2014, 17:14:17 UTC

Yes I have not been able to upload anything for 24 hours either which is preventing new work units from any BOINC projects from coming in. Server Status does, however, show that a truck load of servers are down: http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway/server_status.php

Anybody got a screw driver and a wrench? If not, how about a rubber mallet?

mikey
Avatar
Send message
Joined: 8 May 09
Posts: 1938
Credit: 90,562,662
RAC: 18

Message 61065 - Posted: 11 Feb 2014, 17:37:34 UTC - in response to Message 61064.

Yes I have not been able to upload anything for 24 hours either which is preventing new work units from any BOINC projects from coming in. Server Status does, however, show that a truck load of servers are down: http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway/server_status.php

Anybody got a screw driver and a wrench? If not, how about a rubber mallet?


I am of course having the same problem, with the lack of MW units, but my other projects are getting units just fine. Check the Event Log to see what the other projects are saying in there, they could be out of units too or your settings need adjusting in some way. Boinc is complicated and although it is supposed to handle this kind of situation seamlessly it does not always do that.

Jeffery M. Thompson
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist
Avatar
Send message
Joined: 23 Sep 12
Posts: 145
Credit: 7,980,738
RAC: 3,775

Message 61076 - Posted: 11 Feb 2014, 19:21:55 UTC

The services have been restarted.

I will subscribe to the other thread so I can see updates to that.


Jeff

[TA]Assimilator1
Avatar
Send message
Joined: 22 Jan 11
Posts: 315
Credit: 40,011,286
RAC: 265

Message 61422 - Posted: 18 Mar 2014, 0:02:56 UTC
Last modified: 18 Mar 2014, 0:03:25 UTC

Looking like WUs are scarce?
____________
Team AnandTech - SETI@H, Muon1 DPAD, F@H, MW@H, A@H, LHC@H, POGS, R@H, Einstein@H.

Main rig - i7 4820k @4.34 GHz, HD 7870 3 GB, 16 GB DDR3 1866, Win 7 64bit, BOINC 7.6.22
2nd rig - Q9550 @3.6 GHz, HD 5850, 4GB DDR2 1066, Win 7 64bit

Profile IanWaddilove
Send message
Joined: 1 Jan 14
Posts: 1
Credit: 1,656,601
RAC: 0

Message 61424 - Posted: 18 Mar 2014, 21:48:10 UTC

Hi guys,

Sorry to post here, but I can't seem to post anywhere else.

All of my jobs seem to have stopped and I can't start them. Any ideas on how I can get them going again?

Kindest regards

Ian

swiftmallard
Avatar
Send message
Joined: 18 Jul 09
Posts: 289
Credit: 302,980,648
RAC: 2

Message 61425 - Posted: 18 Mar 2014, 22:46:53 UTC - in response to Message 61424.
Last modified: 18 Mar 2014, 22:47:59 UTC

Hi guys,

Sorry to post here, but I can't seem to post anywhere else.

All of my jobs seem to have stopped and I can't start them. Any ideas on how I can get them going again?

Kindest regards

Ian


Which system are we talking about?
I suggest asking this question again in the number crunching section.

[TA]Assimilator1
Avatar
Send message
Joined: 22 Jan 11
Posts: 315
Credit: 40,011,286
RAC: 265

Message 61427 - Posted: 19 Mar 2014, 18:01:52 UTC - in response to Message 61424.

Isn't just 769 WUs ready to be sent a rather low figure?
Mind you I've only noticed the figure since my client was struggling to get WUs the other day.

Hi guys,

Sorry to post here, but I can't seem to post anywhere else.


If you can post here you can post anywhere, if you came here from the front page you just need to click on the 'message boards' link there or here.



____________
Team AnandTech - SETI@H, Muon1 DPAD, F@H, MW@H, A@H, LHC@H, POGS, R@H, Einstein@H.

Main rig - i7 4820k @4.34 GHz, HD 7870 3 GB, 16 GB DDR3 1866, Win 7 64bit, BOINC 7.6.22
2nd rig - Q9550 @3.6 GHz, HD 5850, 4GB DDR2 1066, Win 7 64bit

mikey
Avatar
Send message
Joined: 8 May 09
Posts: 1938
Credit: 90,562,662
RAC: 18

Message 61430 - Posted: 20 Mar 2014, 11:32:24 UTC - in response to Message 61427.

Isn't just 769 WUs ready to be sent a rather low figure?
Mind you I've only noticed the figure since my client was struggling to get WUs the other day.


Right now it is up to--Tasks ready to send 1,214, so it is increasing. In a few days more should be available as I have to move on to another project. Most of my pc's both cpu's and gpu's are crunching here and I am sure that is not helping very much to the current lack of workunits. I currently have In progress (304) units. According to the webpage my current numbers are:
State: All (17090) · In progress (304) · Validation pending (0) · Validation inconclusive (598) · Valid (16148) · Invalid (37) · Error (3). And that only counts however far back the stats go before they are purged.

Link
Avatar
Send message
Joined: 19 Jul 10
Posts: 327
Credit: 16,283,020
RAC: 0

Message 61432 - Posted: 20 Mar 2014, 17:43:30 UTC - in response to Message 61427.

Isn't just 769 WUs ready to be sent a rather low figure?

Not for Milkyway. The project is creating new WUs based on the returned results, so they are trying to keep the ready to send buffer as low as possible.
____________
.

[TA]Assimilator1
Avatar
Send message
Joined: 22 Jan 11
Posts: 315
Credit: 40,011,286
RAC: 265

Message 61434 - Posted: 20 Mar 2014, 18:37:17 UTC

Ah ok, fair enough.
____________
Team AnandTech - SETI@H, Muon1 DPAD, F@H, MW@H, A@H, LHC@H, POGS, R@H, Einstein@H.

Main rig - i7 4820k @4.34 GHz, HD 7870 3 GB, 16 GB DDR3 1866, Win 7 64bit, BOINC 7.6.22
2nd rig - Q9550 @3.6 GHz, HD 5850, 4GB DDR2 1066, Win 7 64bit


Post to thread

Message boards : News : Some new work units running


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2016 AstroInformatics Group