rpi_logo
no d/l od WU today after outage/no contact yesterday.
no d/l od WU today after outage/no contact yesterday.
log in

Advanced search

Message boards : Number crunching : no d/l od WU today after outage/no contact yesterday.

Author Message
Profile Cliff
Avatar
Send message
Joined: 28 Nov 14
Posts: 51
Credit: 79,884,872
RAC: 27,108

Message 66906 - Posted: 31 Dec 2017, 0:29:23 UTC

Hi Folks,
anyone else having problems getting more WU? Server status shows a load of WU supposedly available, but I keep getting no wu response from the server.
____________
Regards,
Cliff.
--
Been there Done That, still no Damn T-Shirt

Profile Cliff
Avatar
Send message
Joined: 28 Nov 14
Posts: 51
Credit: 79,884,872
RAC: 27,108

Message 66907 - Posted: 31 Dec 2017, 2:15:25 UTC
Last modified: 31 Dec 2017, 2:23:42 UTC

Well, I've actually had 6 WU, all resends.. Looks to me as if there might be a dbase problem, or whomever was last out of the server building did summat that caused a problem, maybe the cleaning staff vacuum cleaners glitched the electicity supply...or summmat:-/

In any event the forums are on go slow and the servers don't seem to be generating WU, just putting out any resends..
[edit]
Seems I was wrong, just got 9 wu only 1 was a resent... still dunno whats up:-/
____________
Regards,
Cliff.
--
Been there Done That, still no Damn T-Shirt

aad
Send message
Joined: 30 Mar 09
Posts: 55
Credit: 351,821,660
RAC: 366,670

Message 66910 - Posted: 31 Dec 2017, 12:31:21 UTC
Last modified: 31 Dec 2017, 12:31:59 UTC

I think there was a database problem.
But it seems to be working well now.

Profile Cliff
Avatar
Send message
Joined: 28 Nov 14
Posts: 51
Credit: 79,884,872
RAC: 27,108

Message 66913 - Posted: 31 Dec 2017, 21:56:45 UTC - in response to Message 66910.

Hi aad,
Yeah, all working again, WU comming in at usual rate, still there 'seems' to be a persistant problem with the dbase failing over weekends, that last glitch wasn't the 1st by any means...
Anyway it seems to have reset itself now..
____________
Regards,
Cliff.
--
Been there Done That, still no Damn T-Shirt

Profile mikey
Avatar
Send message
Joined: 8 May 09
Posts: 2173
Credit: 223,506,974
RAC: 368,155

Message 66914 - Posted: 1 Jan 2018, 4:16:07 UTC - in response to Message 66913.

Hi aad,
Yeah, all working again, WU comming in at usual rate, still there 'seems' to be a persistant problem with the dbase failing over weekends, that last glitch wasn't the 1st by any means...
Anyway it seems to have reset itself now..


Yes it is frustrating, it's almost someone needs to reset the computers before they go away for the weekend so it keeps running without any problems.

aad
Send message
Joined: 30 Mar 09
Posts: 55
Credit: 351,821,660
RAC: 366,670

Message 66915 - Posted: 1 Jan 2018, 16:31:41 UTC

It looks like there is a daily problem with the database.
This morning my up/downloads went down again.
When I checked in my account, it didn't recognize me.
And the site said there was a database problem.
But a few hours later there is nothing wrong and no 'heads-up' from the crew in the news section....
Auto-repair....?

Profile mikey
Avatar
Send message
Joined: 8 May 09
Posts: 2173
Credit: 223,506,974
RAC: 368,155

Message 66921 - Posted: 2 Jan 2018, 12:34:47 UTC - in response to Message 66915.

It looks like there is a daily problem with the database.
This morning my up/downloads went down again.
When I checked in my account, it didn't recognize me.
And the site said there was a database problem.
But a few hours later there is nothing wrong and no 'heads-up' from the crew in the news section....
Auto-repair....?


I wouldn't think so, I'm guessing they are tired of taking flak for having problems so just fix it and say nothing.

shu
Avatar
Send message
Joined: 4 Aug 17
Posts: 8
Credit: 199,494,186
RAC: 6

Message 66928 - Posted: 3 Jan 2018, 17:38:05 UTC

Still experiencing the same issue today. Hopefully this will be resolved by the weekend or at least some admin is going to comment on it :)

Profile mikey
Avatar
Send message
Joined: 8 May 09
Posts: 2173
Credit: 223,506,974
RAC: 368,155

Message 66929 - Posted: 3 Jan 2018, 23:51:56 UTC - in response to Message 66928.

Still experiencing the same issue today. Hopefully this will be resolved by the weekend or at least some admin is going to comment on it :)


Try resetting the project, I'm getting and returning workunits just fine. In fact my number of 'inconclusives' is actually dropping pretty quickly right now, that means others are returning workunits too.


Post to thread

Message boards : Number crunching : no d/l od WU today after outage/no contact yesterday.


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2018 AstroInformatics Group