Posts by STE\/E
log in
1) Message boards : Number crunching : No new GPU work (moved from news) (Message 53368)
Posted 21 Feb 2012 by STE\/E
I'm running v7.0.11 here > http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway/results.php?hostid=402527

2) Message boards : News : Remainder of the Double Credits: A Valentine's Day Present (Message 53170)
Posted 14 Feb 2012 by STE\/E
:P
3) Message boards : News : Remainder of the Double Credits: A Valentine's Day Present (Message 53168)
Posted 14 Feb 2012 by STE\/E
If that's the cast then whatever, wish you guys (Dev's) would have been around at the start of BOINC when we crunched for Month's at SETI without a single Credit because of Validator problems, never once was there any attempt to make up the Credits which counting for Inflation would be Millions today ... hahaha ;)
4) Message boards : News : Remainder of the Double Credits: A Valentine's Day Present (Message 53162)
Posted 14 Feb 2012 by STE\/E
Only 12h? This is kind of a joke...


Robert-this is finishing the remainder of a promise we made awhile back. 12 hours is the remainder of what we owe the users.


Sarcastic Mode On:

Actually it is a Joke, just what Scientific Formula did the Project use to determine what was Owed the Users as the Project puts it ??? I'd like to know so I can bring it up at other Projects that Owe the Users for being down since one Project thinks it Owes the Users for being down.

Actually the Formula needs to be revised Upward if your going to Pay the Double Credits for being Down. More like about 6 Month's to a Year of Double Credits would be more realistic since the Project goes down for days if not weeks at a time.

Also do we need to give back the Credits we got from the other projects while the Milkyway Project is down, I really need to know because I wouldn't want to feel like I Owed the Projects for Credit I got from them while MW was down & now am going to reap Double Credits on top of it.

Sarcastic Mode Off:

Really isn't that what BOINC is all about, 1 Project goes down you move on to another Project & continue onward with your Crunching or hasn't anyone figured that out yet :P ...
5) Message boards : Number crunching : Validate Error (Message 52792)
Posted 3 Feb 2012 by STE\/E
Same here, 62-65 Sec's per Wu running 4 @ a time on 2 7970's, 2 each GPU ... Thanks
6) Message boards : Number crunching : 79XX Dont Run II (Message 52746)
Posted 29 Jan 2012 by STE\/E
Okay Z, I got your PM but won't mess with it until tomorrow as it's getting late here & I'm trying to figure out some Network & Firewall Problems, have it mostly sorted out but needs a little Tweaking yet.
7) Message boards : Number crunching : 79XX Dont Run II (Message 52744)
Posted 29 Jan 2012 by STE\/E
Okay, no problem ... Thanks
8) Message boards : Number crunching : 79XX Dont Run II (Message 52742)
Posted 29 Jan 2012 by STE\/E
Okay PM me or Post the safe starting point. I have MSI Afterburner v2.2.0 BETA 11 & TRIXX installed, Afterburner doesn't show the Voltage, doesn't really read the card right at all, still say's it's at 925 Core ...

EDIT: Another Question, which side should the Switch be on 1 or 2, from reading 2 is the Default side & 1 the Overclock side unless I read it wrong ... ???
9) Message boards : Number crunching : 79XX Dont Run II (Message 52739)
Posted 29 Jan 2012 by STE\/E
Okay but not getting any work right now ... Thanks for all the help Z

EDIT: Okay I got a few W's & they ran 2 @ 102 Seconds (Single Card will add Second Card later) ... Just using the Max ATI ccc 1125 Core setting & no power added & Memory @ 700
10) Message boards : Number crunching : 79XX Dont Run II (Message 52737)
Posted 29 Jan 2012 by STE\/E
lol ...

1/29/2012 4:25:08 PM | | ATI GPU 0: ATI unknown (CAL version 1.4.1658, 3072MB, 3033MB available, 9472 GFLOPS peak)
1/29/2012 4:25:08 PM | | OpenCL: ATI GPU 0: Tahiti (driver version CAL 1.4.1658 (VM), device version OpenCL 1.1 AMD-APP (844.5), 6144MB)
1/29/2012 4:25:08 PM | | ATI GPU is OpenCL-capable
1/29/2012 4:25:08 PM | Milkyway@Home | Found app_info.xml; using anonymous platform
1/29/2012 4:28:36 PM | Milkyway@Home | Sending scheduler request: Requested by user.
1/29/2012 4:28:36 PM | Milkyway@Home | Requesting new tasks for ATI
1/29/2012 4:28:37 PM | Milkyway@Home | Scheduler request completed: got 0 new tasks
1/29/2012 4:28:37 PM | Milkyway@Home | No tasks sent
1/29/2012 4:28:37 PM | Milkyway@Home | Message from server: Your app_info.xml file doesn't have a usable version of MilkyWay@Home N-Body Simulation.
11) Message boards : Number crunching : 79XX Dont Run II (Message 52735)
Posted 29 Jan 2012 by STE\/E
1/29/2012 3:25:04 PM | Milkyway@Home | File referenced in app_info.xml does not exist: milkyway_separation_0.82_windows_x86_64__cuda_opencl.exe
12) Message boards : Number crunching : 79XX Dont Run II (Message 52731)
Posted 29 Jan 2012 by STE\/E
...... 12.1 Drivers, what are release day RC drivers ???


Thats your problem. 12.1 does not support 7970s. You need the AMD drivers release for 7.XXX. The problem is its now the brave world of OpenCL, and to get the 7970 running OpenCL apps, you need the drivers they released when 7970s were released. Those drivers do not support CAL, as CAL is officially dead. So the new drivers are native OpenCL written for the new GCN architecture of 7970s. Without them, and running 12.1, the card just sits and cycles doing nothing because its looking for OpenCL support and can only see CAL which it doesnt understand - or doesnt seem to. DNETC have a CAL app nearly running on a 7970, but I'm not convinced they will finally do it ... see what happens ..

Guru3D are carrying them, these are the next version after the release day set - its an RC - Release Candidate - set, but they work fine

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=2844

Load those up, and you should be fine. I copied my app_info below just in case:

<app_info>
<app>
<name>milkyway</name>
</app>
<file_info>
<name>milkyway_separation_0.82_windows_x86_64__cuda_opencl.exe</name>
<executable />
</file_info>
<app_version>
<app_name>milkyway</app_name>
<version_num>82</version_num>
<flops>1.0e11</flops>
<avg_ncpus>0.05</avg_ncpus>
<max_ncpus>0.5</max_ncpus>
<plan_class>ati14ati</plan_class>
<coproc>
<type>ATI</type>
<count>0.5</count>
</coproc>
<cmdline>--gpu-disable-checkpointing</cmdline>
<file_ref>
<file_name>milkyway_separation_0.82_windows_x86_64__cuda_opencl.exe</file_name>
<main_program/>
</file_ref>
</app_version>
</app_info>

Regards
Zy


The 12.1 Drivers did run the Collatz Wu's as I ran a few of them but then realized they wouldn't get Validated. I tried Slickers app release and the Wu's took 3 times as long to run as they did without the app file.

I'll try the Drivers & app file you suggested although the app file is the same as I was using. I'll get back in awhile & let you know how it worked out ... Thanks
13) Message boards : Number crunching : 79XX Dont Run (Message 52724)
Posted 29 Jan 2012 by STE\/E
Running 7.0.3 Client, 12.1 Drivers, what are release day RC drivers ???

The Wu's ran over 2 Minutes & hadn't shown any signs of Progression ...

What is the app_info I should be using ???

Any other files I need ???

Thanks
14) Message boards : Number crunching : 79XX Dont Run (Message 52721)
Posted 29 Jan 2012 by STE\/E
You can find the applications right here on Arkayn´s page: http://www.arkayn.us/forum/index.php?action=downloads;cat=11

thanks it works:)
dowload NVidia and edit app_info to


&lt;app_info&gt; &lt;app&gt; &lt;name&gt;milkyway&lt;/name&gt; &lt;/app&gt; &lt;file_info&gt; &lt;name&gt;milkyway_separation_0.82_windows_x86_64__cuda_opencl.exe&lt;/name&gt; &lt;executable /&gt; &lt;/file_info&gt; &lt;app_version&gt; &lt;app_name&gt;milkyway&lt;/app_name&gt; &lt;version_num&gt;82&lt;/version_num&gt; &lt;flops&gt;1.0e11&lt;/flops&gt; &lt;avg_ncpus&gt;0.05&lt;/avg_ncpus&gt; &lt;max_ncpus&gt;1&lt;/max_ncpus&gt; &lt;plan_class&gt;ati14ati&lt;/plan_class&gt; &lt;coproc&gt; &lt;type&gt;ATI&lt;/type&gt; &lt;count&gt;1&lt;/count&gt; &lt;/coproc&gt; &lt;cmdline&gt;&lt;/cmdline&gt; &lt;file_ref&gt; &lt;file_name&gt;milkyway_separation_0.82_windows_x86_64__cuda_opencl.exe&lt;/file_name&gt; &lt;main_program/&gt; &lt;/file_ref&gt; &lt;/app_version&gt; &lt;/app_info&gt;


This Thread has gotten so long it's a Nightmare to try & figure out how to get the Wu's to run. Anyway I must be doing something wrong, I just get Wu's that are going to take over 2 Hr's to run ??? They say their ATI Wu's though ... ???
15) Message boards : Number crunching : 79XX Dont Run (Message 52660)
Posted 26 Jan 2012 by STE\/E

I have Win 7 installed on my Laptop, Hate it really ...
16) Message boards : Number crunching : 79XX Dont Run (Message 52656)
Posted 26 Jan 2012 by STE\/E
If I were you I'd bite the bullet now, and plan out a migration route, before reality forces it on you in a hurry.

Regards
Zy


Already have plans in the works, Free Copies of Win 7 Professional courtesy of a friend ... ;) ... Just need to find the time to convert all the Box's or at least a few to be able to run the 7970's properly ...
17) Message boards : Number crunching : 79XX Dont Run (Message 52652)
Posted 26 Jan 2012 by STE\/E
XP support was dropped from the latest SDK release


One way or the other Microsoft will get it's Blood Money from the Masses ... :P

What puzzles me is then why even have XP 32 & 64 Bit Drivers on the 7970 CD & it shows installing the SDK Drivers too if their not going to work ???
18) Message boards : Number crunching : 79XX Dont Run (Message 52645)
Posted 26 Jan 2012 by STE\/E
The only Drivers I've been able to get to install for Win XP 64 Bit is the ones that came with the CD. But those are worthless really, 600x400 or something like that mode only with no use of the CCC Panel. Trying to resize the Screen with the Display Properties just results in a Blank Screen.

Any other Drivers just give BSOD after 5-10 Min's & takes 10 Min's to boot up into Windows. May have to reluctantly go to Win 7 or just forget about Upgrading to the 7970's ... :/
19) Message boards : Number crunching : 79XX Dont Run (Message 52638)
Posted 25 Jan 2012 by STE\/E
I finally picked up several VisionTek HD 7970's, trouble is the Drivers won't install for Windows XP 64-Bit, I tried the 12.1a Drivers for Win XP 64-Bit & Drivers directly from the VisionTek Site for Windows XP 64-Bit.

All that installs is the Install Manager as far as I can tell, looks like the Drivers are there but not in the System where they need to be ... Getting ready to pull the Card out for now ...
20) Message boards : Number crunching : GPU Requirements [OLD] (Message 44823)
Posted 8 Dec 2010 by STE\/E
Can an HD580, as the prime GPU, be crossfired with an HD4850?


Maybe a GTX 580 can but I don't know about a HD 580 ...;P


Next 20

Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2017 AstroInformatics Group