Welcome to MilkyWay@home

sending out some more workunits


Advanced search

Message boards : News : sending out some more workunits
Message board moderation

To post messages, you must log in.

Previous · 1 · 2 · 3 · 4 · Next

AuthorMessage
Profilebanditwolf
Avatar

Send message
Joined: 12 Nov 07
Posts: 2425
Credit: 524,164
RAC: 0
500 thousand credit badge10 year member badge
Message 47371 - Posted: 10 Apr 2011, 2:22:01 UTC

Mine ran fine be errored when reutrned.
Doesn't expecting the unexpected make the unexpected the expected?
If it makes sense, DON'T do it.
ID: 47371 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Len LE/GE

Send message
Joined: 8 Feb 08
Posts: 261
Credit: 104,050,322
RAC: 0
100 million credit badge10 year member badge
Message 47372 - Posted: 10 Apr 2011, 2:22:24 UTC - in response to Message 47366.  

I have tried stock, with an app_info referencing the brook.dll file and with an app_info referencing both the brook32 and brook64 dll files and they all crash out.

So far it looks like people with 32-bit systems are running file while those of us with 64-bit systems are not.


The new app hasn't any references to a brook dll as far as I can see.

There are a win 32bit app and a linux 64bit app right now.
Your catalyst version is 64bit? Maybe it will run, if you copy the dlls from the 32bit catalyst in your mw folder as a temporary solution until Matt compiles a 64bit win version.
ID: 47372 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Len LE/GE

Send message
Joined: 8 Feb 08
Posts: 261
Credit: 104,050,322
RAC: 0
100 million credit badge10 year member badge
Message 47376 - Posted: 10 Apr 2011, 2:26:39 UTC - in response to Message 47371.  

Mine ran fine be errored when reutrned.


The old cpu app you are using is depreciated. It is sending the result back as file instead in the stderr like expected now. You need to delete your app_info.xml and use the stock app
ID: 47376 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilekashi

Send message
Joined: 30 Dec 07
Posts: 311
Credit: 149,490,184
RAC: 11
100 million credit badge10 year member badge
Message 47377 - Posted: 10 Apr 2011, 2:26:44 UTC

I thought it was the new BOINC server code sending the wrong version again but I looked for a 64-bit Windows application in the download directory to install manually and couldn't find one.

Unfortunate I can't run GPU applications in VirtualBox or I would give the Linux version a go. That one is 64-bit.
ID: 47377 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Matt Arsenault
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 8 May 10
Posts: 576
Credit: 15,979,383
RAC: 0
10 million credit badge9 year member badge
Message 47378 - Posted: 10 Apr 2011, 2:27:47 UTC - in response to Message 47366.  

I have tried stock, with an app_info referencing the brook.dll file and with an app_info referencing both the brook32 and brook64 dll files and they all crash out.

So far it looks like people with 32-bit systems are running file while those of us with 64-bit systems are not.
That's strange since I built it for 32 bit on a 64 bit system. I also didn't use Brook, so that DLL shouldn't be necessary.
ID: 47378 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilebanditwolf
Avatar

Send message
Joined: 12 Nov 07
Posts: 2425
Credit: 524,164
RAC: 0
500 thousand credit badge10 year member badge
Message 47381 - Posted: 10 Apr 2011, 2:31:29 UTC - in response to Message 47376.  

Mine ran fine be errored when returned.


The old cpu app you are using is depreciated. It is sending the result back as file instead in the stderr like expected now. You need to delete your app_info.xml and use the stock app


Only have seen that the Gpu apps were out.


Maybe a better post explaining that all old apps are useless now would help others.
Doesn't expecting the unexpected make the unexpected the expected?
If it makes sense, DON'T do it.
ID: 47381 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileCrunch3r
Volunteer developer
Avatar

Send message
Joined: 17 Feb 08
Posts: 363
Credit: 258,227,990
RAC: 0
200 million credit badge10 year member badge
Message 47383 - Posted: 10 Apr 2011, 2:33:16 UTC - in response to Message 47378.  
Last modified: 10 Apr 2011, 2:33:42 UTC

I have tried stock, with an app_info referencing the brook.dll file and with an app_info referencing both the brook32 and brook64 dll files and they all crash out.

So far it looks like people with 32-bit systems are running file while those of us with 64-bit systems are not.
That's strange since I built it for 32 bit on a 64 bit system. I also didn't use Brook, so that DLL shouldn't be necessary.


It works fine here on 64bit windows(Win7 x64 and server 2008r2).
All machines are using cat 11.4

Join Support science! Joinc Team BOINC United now!
ID: 47383 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilekashi

Send message
Joined: 30 Dec 07
Posts: 311
Credit: 149,490,184
RAC: 11
100 million credit badge10 year member badge
Message 47385 - Posted: 10 Apr 2011, 2:39:47 UTC

OK, I'll update to Catalyst 11.4. I hope it isn't using OpenCL, because I think that doesn't work on dual core GPUs such as my HD 5970.
ID: 47385 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilearkayn
Avatar

Send message
Joined: 14 Feb 09
Posts: 999
Credit: 74,932,619
RAC: 0
50 million credit badge10 year member badge
Message 47386 - Posted: 10 Apr 2011, 2:44:34 UTC

After another complete disconnect and reconnect it finally ran through a work unit just fine.

Now I just have to finish up those 150 Collatz units on the machine and I can get it back onto MW.
ID: 47386 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Sunny129
Avatar

Send message
Joined: 25 Jan 11
Posts: 271
Credit: 346,072,284
RAC: 0
300 million credit badge8 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 47388 - Posted: 10 Apr 2011, 3:00:14 UTC

i'm gonna stick w/ MW@H and just leave my back-up S@H work suspended. then when the double points bonus is over and done with (in a few days time i would think), i'll jump back on S@H to clear the cache. fortunately i can do that b/c the deadline for all my S@H tasks is about a month away. not sure if you can afford to keep your Collatz tasks suspended for that long though...
ID: 47388 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
cncguru
Avatar

Send message
Joined: 11 Jun 10
Posts: 329
Credit: 1,166,222,661
RAC: 0
1 billion credit badge9 year member badge
Message 47391 - Posted: 10 Apr 2011, 3:06:47 UTC
Last modified: 10 Apr 2011, 3:11:31 UTC

Hello everyone,
I just woke up and staarted running again and here are some results on my main guy:

http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway/results.php?hostid=216375&offset=0&show_names=0&state=3&appid=

These numbers are about 10% slower than before for the same points level wu's

But all 5 of my guys are running stable with correct wu's count so far!

more:


explain Status Run time
(sec) CPU time
(sec) Credit Application
49974 34854 10 Apr 2011 | 2:59:05 UTC 10 Apr 2011 | 3:01:18 UTC Completed and validated 55.17 52.54 159.86 MilkyWay@Home v0.57 (ati14)
49973 34853 10 Apr 2011 | 2:59:05 UTC 10 Apr 2011 | 3:02:21 UTC Completed and validated 57.20 53.80 159.86 MilkyWay@Home v0.57 (ati14)
49971 34851 10 Apr 2011 | 2:59:05 UTC 10 Apr 2011 | 3:02:21 UTC Completed and validated 56.13 53.82 159.86 MilkyWay@Home v0.57 (ati14)
49970 34850 10 Apr 2011 | 2:59:05 UTC 10 Apr 2011 | 3:02:21 UTC Completed and validated 56.14 53.18 159.86 MilkyWay@Home v0.57 (ati14)
48948 27996 10 Apr 2011 | 2:55:45 UTC 10 Apr 2011 | 3:00:12 UTC Completed and validated 73.09 69.75 213.76 MilkyWay@Home v0.57 (ati14)
48942 15622 10 Apr 2011 | 2:55:45 UTC 10 Apr 2011 | 3:00:12 UTC Completed and validated 73.11 70.00 213.76 MilkyWay@Home v0.57 (ati14)
48938 32243 10 Apr 2011 | 2:55:45 UTC 10 Apr 2011 | 3:02:21 UTC Completed and validated 93.27 90.09 267.20 MilkyWay@Home v0.57 (ati14)
48913 33098 10 Apr 2011 | 2:55:45 UTC 10 Apr 2011 | 3:01:18 UTC Completed and validated 92.13 88.11 267.20 MilkyWay@Home v0.57 (ati14)
48511 30770 10 Apr 2011 | 2:54:37 UTC 10 Apr 2011 | 2:59:05 UTC Completed and validated 57.13 52.26 159.86 MilkyWay@Home v0.57 (ati14)
48510 30769 10 Apr 2011 | 2:54:37 UTC 10 Apr 2011 | 2:59:05 UTC Completed and validated 57.11 52.76 159.86 MilkyWay@Home v0.57 (ati14)
48478 19461 10 Apr 2011 | 2:54:37 UTC 10 Apr 2011 | 3:00:12 UTC Completed and validated 92.20 88.25 267.20 MilkyWay@Home v0.57 (ati14)
48127 34364 10 Apr 2011 | 2:53:29 UTC 10 Apr 2011 | 2:59:05 UTC Completed and validated 95.15 90.29 267.20 MilkyWay@Home v0.57 (ati14)
48099 34336 10 Apr 2011 | 2:53:29 UTC 10 Apr 2011 | 2:59:05 UTC Completed and validated 97.21 92.04 267.20 MilkyWay@Home v0.57 (ati14)
47711 33948 10 Apr 2011 | 2:52:24 UTC 10 Apr 2011 | 2:56:53 UTC Completed and validated 74.15 71.06 213.76 MilkyWay@Home v0.57 (ati14)
47710 33947 10 Apr 2011 | 2:52:24 UTC 10 Apr 2011 | 2:58:01 UTC Completed and validated 74.14 70.61 213.76 MilkyWay@Home v0.57 (ati14)
47709 33946 10 Apr 2011 | 2:52:24 UTC 10 Apr 2011 | 2:58:01 UTC Completed and validated 74.13 70.29 213.76 MilkyWay@Home v0.57 (ati14)
47691 33928 10 Apr 2011 | 2:52:24 UTC 10 Apr 2011 | 2:58:01 UTC Completed and validated 74.11 70.31 213.76 MilkyWay@Home v0.57 (ati14)
47401 33641 10 Apr 2011 | 2:51:17 UTC 10 Apr 2011 | 2:56:53 UTC Completed and validated 74.15 70.22 213.76 MilkyWay@Home v0.57 (ati14)
47400 33640 10 Apr 2011 | 2:51:17 UTC 10 Apr 2011 | 2:56:53 UTC Completed and validated 74.16 70.26 213.76 MilkyWay@Home v0.57 (ati14)
47399 33639 10 Apr 2011 | 2:51:17 UTC 10 Apr 2011 | 2:56:53 UTC Completed and validated 74.14 70.15 213.76 MilkyWay


Geeez...feel free to monitor my guy, lol
ID: 47391 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileTravis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0
10 thousand credit badge10 year member badge
Message 47402 - Posted: 10 Apr 2011, 4:56:47 UTC - in response to Message 47388.  

i'm gonna stick w/ MW@H and just leave my back-up S@H work suspended. then when the double points bonus is over and done with (in a few days time i would think), i'll jump back on S@H to clear the cache. fortunately i can do that b/c the deadline for all my S@H tasks is about a month away. not sure if you can afford to keep your Collatz tasks suspended for that long though...


Well it looks like we still have a few bugs to fix so double credit days might be a little bit off.
ID: 47402 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileToppie*

Send message
Joined: 28 Mar 09
Posts: 68
Credit: 1,003,982,681
RAC: 0
1 billion credit badge10 year member badge
Message 47410 - Posted: 10 Apr 2011, 7:30:25 UTC - in response to Message 47381.  

Mine ran fine be errored when returned.


The old cpu app you are using is depreciated. It is sending the result back as file instead in the stderr like expected now. You need to delete your app_info.xml and use the stock app


Only have seen that the Gpu apps were out.


Maybe a better post explaining that all old apps are useless now would help others.


I know cpu-wu's are not really featuring in MW but I only get gpu tasks.Does this mean the end of cpu tasks in MW?
ID: 47410 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profiledskagcommunity
Avatar

Send message
Joined: 26 Feb 11
Posts: 170
Credit: 183,085,176
RAC: 0
100 million credit badge8 year member badge
Message 47415 - Posted: 10 Apr 2011, 8:41:36 UTC

Got only computing errors after 11 seconds on 3850 newest driver (runs fine with old ati application from Milkyway) :(
Got 16 WUs at once.

An Test-CPU Application runs ok.
ID: 47415 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileSimplex0
Avatar

Send message
Joined: 11 Nov 07
Posts: 232
Credit: 178,221,048
RAC: 0
100 million credit badge10 year member badge
Message 47416 - Posted: 10 Apr 2011, 8:50:46 UTC

It seams to work fine with my HD 5870 card but on the 4870 card the de_separation_13_3s_free_1 wu's seams to fail after just 3 seconds.
ID: 47416 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profiledskagcommunity
Avatar

Send message
Joined: 26 Feb 11
Posts: 170
Credit: 183,085,176
RAC: 0
100 million credit badge8 year member badge
Message 47425 - Posted: 10 Apr 2011, 9:39:54 UTC
Last modified: 10 Apr 2011, 10:02:49 UTC

Ah cool after i was out with my dog and came back now, ATI14 13s3 WUs are computing now on 3850! fine fine fine good work!! :)
DSKAG Austria Research Team: http://www.research.dskag.at



ID: 47425 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Chris S
Avatar

Send message
Joined: 20 Sep 08
Posts: 1387
Credit: 186,726,858
RAC: 0
100 million credit badge10 year member badge
Message 47427 - Posted: 10 Apr 2011, 9:51:01 UTC

It seams to work fine with my HD 5870 card but on the 4870 card the de_separation_13_3s_free_1 wu's seams to fail after just 3 seconds.


Same unit failed on my 5850

Don't drink water, that's the stuff that rusts pipes
ID: 47427 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
cncguru
Avatar

Send message
Joined: 11 Jun 10
Posts: 329
Credit: 1,166,222,661
RAC: 0
1 billion credit badge9 year member badge
Message 47432 - Posted: 10 Apr 2011, 9:57:54 UTC

I only have 5870/5970 & 6970 and the only wu's failing are those 17's for me.
Seem to be a few funky wu's specific to driver/card combos to sort out but all in all we are back crunchin again!
ID: 47432 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Chris S
Avatar

Send message
Joined: 20 Sep 08
Posts: 1387
Credit: 186,726,858
RAC: 0
100 million credit badge10 year member badge
Message 47436 - Posted: 10 Apr 2011, 10:10:17 UTC

I had the same trouble a couple of years ago. Each of my machines needs a specific combination of Boinc and CCC to run cleanly. It will take a while to get back on an even keel.

Don't drink water, that's the stuff that rusts pipes
ID: 47436 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilekashi

Send message
Joined: 30 Dec 07
Posts: 311
Credit: 149,490,184
RAC: 11
100 million credit badge10 year member badge
Message 47438 - Posted: 10 Apr 2011, 10:41:13 UTC

Getting some "Completed, can't validate" tasks due to errors by multiple wingmen exceeding the max # of error/total/success tasks 3, 9, 6.

Don't know how many of them there have been, you have to be quick to see them because they are cleared quickly from the database. Can see some pending that will become "Completed, can't validate" when the next replication of the work unit is reported, whether it is completed without error or not. These tasks will briefly become "Completed, can't validate", then rapidly disappear.

I suppose this will settle down when everyone updates to Catalyst driver versions that are compatible with the new application and their setup. Would it be worthwhile to increase the maximum # of error tasks temporarily until things stabilise?
ID: 47438 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Previous · 1 · 2 · 3 · 4 · Next

Message boards : News : sending out some more workunits

©2020 Astroinformatics Group