Welcome to MilkyWay@home

Computation error


Advanced search

Message boards : Number crunching : Computation error
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
TJ

Send message
Joined: 12 Aug 09
Posts: 262
Credit: 92,631,041
RAC: 0
50 million credit badge12 year member badge
Message 48546 - Posted: 7 May 2011, 16:15:24 UTC
Last modified: 7 May 2011, 16:17:27 UTC

I just started my ati-rig to crunch MW as I see a lot of Wu's. However all run for around 1:15 minutes and then get the status Computation error.
I now have pages with Error while computing. I am still getting new WU's but that has no point as they error out.

I haved disabled MW to get new work awaiting repairs of this.
In a few hours or tomorrow I will check again.

Edit: another thing I see is that BOINC thinks the WU's run for 9 seconds, previously the calculation of the time was almost correct. They now take 1:15 minutes.
Greetings from,
TJ
ID: 48546 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilednolan
Avatar

Send message
Joined: 26 Oct 09
Posts: 55
Credit: 352,166,802
RAC: 0
300 million credit badge12 year member badge
Message 48549 - Posted: 7 May 2011, 17:16:08 UTC

You're not using an app_info file, are you?

-Dave
ID: 48549 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
TJ

Send message
Joined: 12 Aug 09
Posts: 262
Credit: 92,631,041
RAC: 0
50 million credit badge12 year member badge
Message 48550 - Posted: 7 May 2011, 17:35:20 UTC - in response to Message 48549.  

You're not using an app_info file, are you?

-Dave


No, I use the stock app and have weeks ago already updated to drivers 11.3.
All was running smootly until this afternoon when I start again. I have checked all WU's and wingman who have reported the WU back are in error too. It has to do with what is Travis doing I guess.
Greetings from,
TJ
ID: 48550 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilefischju

Send message
Joined: 28 Apr 11
Posts: 3
Credit: 8,487,173
RAC: 0
5 million credit badge10 year member badge
Message 48551 - Posted: 7 May 2011, 17:55:45 UTC

5/7/2011 1:50:15 PM Milkyway@home Starting de_separation_13_3s_fix20_1_203212_1304790450_0
5/7/2011 1:50:15 PM Milkyway@home Starting task de_separation_13_3s_fix20_1_203212_1304790450_0 using milkyway version 62
5/7/2011 1:53:00 PM Milkyway@home Aborting task de_separation_13_3s_fix20_1_203212_1304790450_0: exceeded elapsed time limit 163.464342
5/7/2011 1:53:01 PM Milkyway@home Computation for task de_separation_13_3s_fix20_1_203212_1304790450_0 finished


I have 22 of these, all with different time elapsed numbers. Fails about 60% through. 11.2 drivers, 4850
ID: 48551 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
JLConawayII

Send message
Joined: 27 Apr 10
Posts: 35
Credit: 90,828,595
RAC: 0
50 million credit badge11 year member badge
Message 48554 - Posted: 7 May 2011, 18:33:00 UTC
Last modified: 7 May 2011, 18:36:35 UTC

Mine just started crapping out as well, they'll get to 50-60% and then abort.

This is what I'm getting:

5/7/2011 2:25:51 PM Milkyway@home Aborting task de_separation_13_3s_fix20_1_181018_1304786781_0: exceeded elapsed time limit 70.796003
5/7/2011 2:25:52 PM Milkyway@home Computation for task de_separation_13_3s_fix20_1_181018_1304786781_0 finished
5/7/2011 2:25:52 PM Milkyway@home Starting de_separation_13_3s_fix20_1_181005_1304786781_0
5/7/2011 2:25:52 PM Milkyway@home Starting task de_separation_13_3s_fix20_1_181005_1304786781_0 using milkyway version 62
5/7/2011 2:26:55 PM Milkyway@home Sending scheduler request: To fetch work.
5/7/2011 2:26:55 PM Milkyway@home Reporting 1 completed tasks, requesting new tasks for GPU
5/7/2011 2:26:58 PM Milkyway@home Scheduler request completed: got 1 new tasks
5/7/2011 2:27:04 PM Milkyway@home Aborting task de_separation_13_3s_fix20_1_181005_1304786781_0: exceeded elapsed time limit 70.796003
5/7/2011 2:27:05 PM Milkyway@home Computation for task de_separation_13_3s_fix20_1_181005_1304786781_0 finished
ID: 48554 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
grumpy

Send message
Joined: 14 Dec 07
Posts: 9
Credit: 4,326,482
RAC: 2,177
3 million credit badge13 year member badge
Message 48557 - Posted: 7 May 2011, 19:57:07 UTC

I have also lots of compute errors.(ATI)
It seems to do it in the middle or
at the end.It says aborting then error

I put this on hold for now !
ID: 48557 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
JLConawayII

Send message
Joined: 27 Apr 10
Posts: 35
Credit: 90,828,595
RAC: 0
50 million credit badge11 year member badge
Message 48561 - Posted: 8 May 2011, 0:43:26 UTC

Do we have a client side fix for this, or do we have to wait for them to change the code?
ID: 48561 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Matt Arsenault
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 8 May 10
Posts: 576
Credit: 15,979,383
RAC: 0
10 million credit badge11 year member badge
Message 48562 - Posted: 8 May 2011, 0:55:56 UTC - in response to Message 48561.  

Do we have a client side fix for this, or do we have to wait for them to change the code?
It's some sort of server side problem
ID: 48562 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileRainmaker*
Avatar

Send message
Joined: 4 Mar 11
Posts: 7
Credit: 10,029,218
RAC: 0
10 million credit badge10 year member badge
Message 48565 - Posted: 8 May 2011, 6:13:14 UTC

I'm glad to hear and see that I'm not the only one who is getting Computation Error messages. All my WU's are showing up as estimated time around 10 seconds. What seems to be happening is that the computation error is because the maximum time allowed to compute that specific WU has been exceeded - at least that's how I interpret the messages.

Anyway, hope they'll get it fixed soon. I think I'm going to suspend MW until later on Sunday and give it a try.
ID: 48565 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile[AF>HFR>RR] Les Rochelais setiseurs

Send message
Joined: 15 Jul 08
Posts: 12
Credit: 73,431,791
RAC: 0
50 million credit badge13 year member badge
Message 48571 - Posted: 8 May 2011, 8:12:11 UTC

Au secours !

depuis 2 jours mes WU MW partent en erreur !!!! mais pas celles de Collatz.


une idée ?

HELP !!!

My WU hangs for 2 days now but not thos from Collatz project.
What's wrong ???

Any Idea ?

Catalyst Version 11.3
Driver Packaging Version 8.831.2-110308a-115928C-ATI
2D Driver Version 8.01.01.1134
Direct3D Version 7.14.10.0817
Catalyst Control Center Version 2011.0308.2325.42017


Thank you
Regards
JMG
ID: 48571 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Chris S
Avatar

Send message
Joined: 20 Sep 08
Posts: 1391
Credit: 203,132,834
RAC: 18,956
200 million credit badge13 year member badge
Message 48576 - Posted: 8 May 2011, 9:21:01 UTC
Last modified: 8 May 2011, 9:41:37 UTC

Yesterday 7th I had a dozen duff workunits across 5 machines with various faults

canelled by server
error while computing
completed cant validate
completed maked as invalid

today the 8th I sent back 20 workunits and no errors so far.

edit oops - just got one

Integral 0 time = 242.522381 s
Likelihood time = 16.093085 s
Non-finite result
Failed to calculate likelihood
ID: 48576 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote

Message boards : Number crunching : Computation error

©2021 Astroinformatics Group