Welcome to MilkyWay@home

New Separation Runs Started


Advanced search

Message boards : News : New Separation Runs Started
Message board moderation

To post messages, you must log in.

Previous · 1 · 2

AuthorMessage
ProfileZoffix Znet
Avatar

Send message
Joined: 22 Jan 13
Posts: 10
Credit: 6,268,662
RAC: 0
5 million credit badge7 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 57514 - Posted: 14 Mar 2013, 23:59:09 UTC

Hey.

I'm curious about these messages I'm getting on both of my computers:

<search_application> milkyway_separation 1.00 Linux x86 double </search_application>
Error loading Lua script 'astronomy_parameters.txt': [string "number_parameters: 4..."]:1: '<name>' expected near '4'
Error reading astronomy parameters from file 'astronomy_parameters.txt'
Trying old parameters file
Using SSE3 path

Is that normal? Is that something I should be fixing on my end?

Here's one of the tasks (there are more of same messages):
http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway/result.php?resultid=418905719
ID: 57514 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
swiftmallard
Avatar

Send message
Joined: 18 Jul 09
Posts: 299
Credit: 303,442,259
RAC: 8
300 million credit badge10 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 57515 - Posted: 15 Mar 2013, 0:43:43 UTC

This is normal, ignore it.
ID: 57515 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileSteffen

Send message
Joined: 10 Jan 13
Posts: 1
Credit: 11,399
RAC: 0
10 thousand credit badge7 year member badge
Message 57576 - Posted: 20 Mar 2013, 18:19:15 UTC

I had a fail today for:
de_separation_22_sSgr_1_1358941502_24366709_0

It said it had a upload but on my account it is still listed as "work in progress."
ID: 57576 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Patrick

Send message
Joined: 2 Aug 12
Posts: 3
Credit: 154,965
RAC: 0
100 thousand credit badge8 year member badge
Message 57585 - Posted: 21 Mar 2013, 9:03:40 UTC

(0x1) - exit code 1 (0x1)

Watch here error from 2 machines 3rd is on crunching.

ps_separation_21_sSgr_1_1358941502_26365971

http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway/workunit.php?wuid=326572335
ID: 57585 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
[boinc.at] Nowi

Send message
Joined: 22 Mar 09
Posts: 99
Credit: 503,422,495
RAC: 0
500 million credit badge10 year member badge
Message 57594 - Posted: 21 Mar 2013, 12:19:55 UTC

I have a lot errors from WU 21_sSgr_1 with 1358941502 in it.
ID: 57594 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Sunny129
Avatar

Send message
Joined: 25 Jan 11
Posts: 271
Credit: 346,072,284
RAC: 0
300 million credit badge9 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 57595 - Posted: 21 Mar 2013, 14:04:33 UTC - in response to Message 57594.  

I have a lot errors from WU 21_sSgr_1 with 1358941502 in it.

unfortunately that's just the nature of the current Separation run. if you look more closely at your errors, those same tasks have been erroring out on all of your wingmen's hosts as well. what that tells us is that there is either a server-side problem, or that the errors lie in the data itself and are to be expected...but perhaps the most important thing to take away from this that there isn't a problem with your host's hardware or software. the same thing is going on w/ one of my MW@H host machine and all my wingmen's hosts as well, not to mention countless others participating in the project.
ID: 57595 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Jesper

Send message
Joined: 9 Apr 13
Posts: 1
Credit: 156,679
RAC: 0
100 thousand credit badge7 year member badge
Message 57922 - Posted: 14 Apr 2013, 17:48:03 UTC

Hi,
I am getting a calculation-error from WU:

ps_separation_21_sSgr_1_1358941502_26461279_4

I have never had a WU fail before.

Regards,
Jesper
ID: 57922 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Matthew
Volunteer moderator
Project developer
Project scientist

Send message
Joined: 6 May 09
Posts: 217
Credit: 6,856,375
RAC: 0
5 million credit badge10 year member badge
Message 57932 - Posted: 15 Apr 2013, 18:04:45 UTC

Hi - The "ps_separation_21_sSgr_1" run ended a few days ago, but there are always some WU's left in the system after a run ends (since the server creates them in large blocks). My guess is that you got a straggler, and there was no other WU to validate against.

Sometimes a bad data packet goes down the pipe, or a processor makes a random mistake, and a WU just fails. These aren't common, but they happen. I'd only be worried if you see a bunch of WUs error.

-Matthew
ID: 57932 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Previous · 1 · 2

Message boards : News : New Separation Runs Started

©2020 Astroinformatics Group