Welcome to MilkyWay@home

openCL / ATI14


Advanced search

Message boards : Number crunching : openCL / ATI14
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
ProfileChris Skull
Avatar

Send message
Joined: 16 Dec 10
Posts: 46
Credit: 205,697,511
RAC: 0
200 million credit badge11 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 63864 - Posted: 10 Aug 2015, 20:17:16 UTC

Hello again :)

on Collatz i notice that openCL wu's supend one CPU core and ATI14 does not.
On Collatz i can set this in my settings to get only ATI14 wu's.
Is it possible here also ?

Greetz
Chris
ID: 63864 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilemikey
Avatar

Send message
Joined: 8 May 09
Posts: 2806
Credit: 463,309,009
RAC: 10,439
300 million credit badge13 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 63866 - Posted: 11 Aug 2015, 12:25:42 UTC - in response to Message 63864.  

Hello again :)

on Collatz i notice that openCL wu's supend one CPU core and ATI14 does not.
On Collatz i can set this in my settings to get only ATI14 wu's.
Is it possible here also ?

Greetz
Chris


Under your account, project preferences:
Use NVIDIA GPU [] check or uncheck the box
ID: 63866 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileChris Skull
Avatar

Send message
Joined: 16 Dec 10
Posts: 46
Credit: 205,697,511
RAC: 0
200 million credit badge11 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 63867 - Posted: 11 Aug 2015, 17:40:48 UTC - in response to Message 63866.  
Last modified: 11 Aug 2015, 17:41:02 UTC


Under your account, project preferences:
Use NVIDIA GPU [] check or uncheck the box


?? I have AMD GPU... nVidia is unchecked...
ID: 63867 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilemikey
Avatar

Send message
Joined: 8 May 09
Posts: 2806
Credit: 463,309,009
RAC: 10,439
300 million credit badge13 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 63869 - Posted: 12 Aug 2015, 11:43:29 UTC - in response to Message 63867.  
Last modified: 12 Aug 2015, 11:44:28 UTC


Under your account, project preferences:
Use NVIDIA GPU [] check or uncheck the box


?? I have AMD GPU... nVidia is unchecked...


Sorry I misread the question!
ID: 63869 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileChris Skull
Avatar

Send message
Joined: 16 Dec 10
Posts: 46
Credit: 205,697,511
RAC: 0
200 million credit badge11 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 63875 - Posted: 13 Aug 2015, 9:25:54 UTC - in response to Message 63869.  

no solution ?
ID: 63875 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilemikey
Avatar

Send message
Joined: 8 May 09
Posts: 2806
Credit: 463,309,009
RAC: 10,439
300 million credit badge13 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 63876 - Posted: 13 Aug 2015, 11:23:48 UTC - in response to Message 63875.  
Last modified: 13 Aug 2015, 11:24:03 UTC

no solution ?


Nope not a clue, unless you could use a config file which I do not have.
ID: 63876 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote

Message boards : Number crunching : openCL / ATI14

©2022 Astroinformatics Group