Welcome to MilkyWay@home

GPU app teaser


Advanced search

Message boards : Application Code Discussion : GPU app teaser
Message board moderation

To post messages, you must log in.

Previous · 1 . . . 16 · 17 · 18 · 19

AuthorMessage
Brickhead
Avatar

Send message
Joined: 20 Mar 08
Posts: 108
Credit: 2,562,515,681
RAC: 0
2 billion credit badge10 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 32777 - Posted: 26 Oct 2009, 15:53:49 UTC - in response to Message 32771.  

I've got a 512 MB 4850, running 1 unit at a time, catalyst 9.9, Windows 7 x64, app 20b, seems to be running fine, no lockups that I've seen.
Is this card capable of running 2 WU's at a time without incident?

Yes, mine do.
ID: 32777 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
PeteS

Send message
Joined: 19 Mar 09
Posts: 27
Credit: 117,670,452
RAC: 0
100 million credit badge10 year member badge
Message 33988 - Posted: 30 Nov 2009, 10:43:17 UTC
Last modified: 30 Nov 2009, 10:46:21 UTC

Will there be any improved ATI GPU applications planned for near future? I'd like to contribute by running these, but with most of my computers I can't get the app to run without occasional VPU-Recoveries. As you probably know this causes the ATI App to hang up, using 100% of CPU and the time counter on the task/wu increases but progress is halted -> Total waste of nerves, electricity, time etc.

CP/Gipsel you did the app also for Collatz. With Collatz all my computers run flawlessy (one up over month in a row without a single problem) but MW is very picky on OS/Driver combinations and for some like me it does simply not work reliably for longer periods of time. I HATE to keep watching my computers all the time and restart BOINC Mgr with jammed ATI MW tasks and for this reason I am not crunching MW.

Any change of getting the reliability of the Collatz App over to MW? Any change of improving the code to prevent these driver errors? Any chance of somehow automatically notice jammed tasks and kill these?
ID: 33988 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
PeteS

Send message
Joined: 19 Mar 09
Posts: 27
Credit: 117,670,452
RAC: 0
100 million credit badge10 year member badge
Message 33989 - Posted: 30 Nov 2009, 10:43:36 UTC
Last modified: 30 Nov 2009, 10:44:27 UTC

-Double-
ID: 33989 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
PeteS

Send message
Joined: 19 Mar 09
Posts: 27
Credit: 117,670,452
RAC: 0
100 million credit badge10 year member badge
Message 34212 - Posted: 4 Dec 2009, 20:30:14 UTC - in response to Message 33989.  

Seems like 0.20b is at fault here, been running 0.19f for a while without problems...
ID: 34212 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Antipunk

Send message
Joined: 29 Nov 09
Posts: 2
Credit: 94,394
RAC: 0
10 thousand credit badge10 year member badge
Message 34526 - Posted: 14 Dec 2009, 14:50:09 UTC - in response to Message 34212.  

any chance this is compatible with my 5770?
ID: 34526 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilearkayn
Avatar

Send message
Joined: 14 Feb 09
Posts: 999
Credit: 74,932,619
RAC: 0
50 million credit badge10 year member badge
Message 34529 - Posted: 14 Dec 2009, 17:41:49 UTC - in response to Message 34526.  

any chance this is compatible with my 5770?


Unfortunately no as the 5700 series does not support double precision.

It looks like you are keeping it warm on Collatz though.
ID: 34529 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Antipunk

Send message
Joined: 29 Nov 09
Posts: 2
Credit: 94,394
RAC: 0
10 thousand credit badge10 year member badge
Message 34530 - Posted: 14 Dec 2009, 20:48:35 UTC - in response to Message 34529.  

that sucks, i was hoping to put my new card to use. yeah collatz seems to be the only project that supports ati at the moment.
ID: 34530 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Shaggy

Send message
Joined: 6 Nov 09
Posts: 2
Credit: 84,425,661
RAC: 0
50 million credit badge10 year member badge
Message 34572 - Posted: 16 Dec 2009, 1:40:43 UTC

Hi guys,

I'm a newbie to this, so pls be gentle with me.
I need to know if there is any way to get MW workin on an ATI radeon HD 4770?
We tried a few weeks ago and it didn't seem to work so I'd like to know if it's worth tryin again or doesn't MW like the 4770?

TIA
Midders

PS don't tell shaggy, I wanna see if i can overtake him. lol ;o)
ID: 34572 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Shaggy

Send message
Joined: 6 Nov 09
Posts: 2
Credit: 84,425,661
RAC: 0
50 million credit badge10 year member badge
Message 34575 - Posted: 16 Dec 2009, 2:56:50 UTC

Forget that last msg. I've somehow pulled a rabbit from the hat and it works now, or at least seems to. God knows why it wasn't workin the other week.

Thanks anyway peeps
ID: 34575 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Previous · 1 . . . 16 · 17 · 18 · 19

Message boards : Application Code Discussion : GPU app teaser

©2020 Astroinformatics Group