Welcome to MilkyWay@home

Posts by MS_Steve

1) Message boards : Number crunching : MilkyWay not up loading new workunits (Message 58738)
Posted 11 Jun 2013 by MS_Steve
Post:
Ooops... sorry for getting a shizz storm brewing. I was concerned, because I'd just updated to the newer version of BOINC Manager, that thought I'd somehow bunged up the update.

Steve
2) Message boards : News : What users aren't getting GPU workunits? (Message 58675)
Posted 11 Jun 2013 by MS_Steve
Post:
I haven't received any work units for my Intel WinXP Pentium4,
running an old ATI Radeon Xpress 200 Series video card.
3) Message boards : Number crunching : MilkyWay not up loading new workunits (Message 58671)
Posted 11 Jun 2013 by MS_Steve
Post:
I'm running MilkyWay@Home via Windows XP version 7.0.64 of BOINC Manager, wxWidget Verison 2.8.10 (which I just upgraded to from an older version this past weekend)
Sorry about the lack of knowledge of the intricacies of the program... hopefully someone else can explain the problem better. MW@H is running on an old Intel(R) Pentium4 PC.

Steve
4) Message boards : Number crunching : MilkyWay not up loading new workunits (Message 58654)
Posted 10 Jun 2013 by MS_Steve
Post:
This weekend I downloaded the new BOINC Manager...
I've just finished processing several (ALL) of my MilkyWay workunits. The MilkyWay server status reports there are 400+ units ready to be sent out and every thing appears to be running, but my BOINC program manager will not up/download anything from your server. I have several SETI workunits available to process... but nothing is coming down the pike from MW?
Any suggestions... or pointing the finger at the new BOINC manager?
thanks for any help.

MississippiSteve




©2021 Astroinformatics Group