Welcome to MilkyWay@home

Posts by Arjan Scholl

1) Message boards : News : windows intelx86 and x86_64 binaries added for the nbody simulations (Message 41581)
Posted 19 Aug 2010 by Arjan Scholl
Post:
Is it possible you used the wrong brook dll file? There are several and i think it depends on your videodriver version which one to use.

*Also i think you should leave open name at brook32.dll

If that doesn't work you can try different brook dlls from here:
http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway/download/ but i think you have the right one because i also have catalyst 10.7
2) Message boards : News : windows intelx86 and x86_64 binaries added for the nbody simulations (Message 41572)
Posted 19 Aug 2010 by Arjan Scholl
Post:
If there's anyone interested here is the nbody simulation on CPU combined with the ATI GPU program:

<app_info>
<app>
    <name>milkyway</name>
    <user_friendly_name>MilkyWay@Home</user_friendly_name>
</app>
<file_info>
    <name>milkyway_0.23_windows_x86_64__ati13ati.exe</name>
    <executable/>    
</file_info>
<file_info>
    <name>brook64a_ati.dll</name>    
    <executable/>    
</file_info>
<app_version>
    <app_name>milkyway</app_name>
    <version_num>23</version_num>
    <file_ref>
       <file_name>milkyway_0.23_windows_x86_64__ati13ati.exe</file_name>
       <main_program/>
    </file_ref>
    <file_ref>
       <file_name>brook64a_ati.dll</file_name>
       <open_name>brook64.dll</open_name>
<copy_file/>
    </file_ref>
    <platform>windows_x86_64</platform>
    <plan_class>ati13ati</plan_class>
    <avg_ncpus>0.050000</avg_ncpus>
    <max_ncpus>0.100000</max_ncpus>
    <coproc>
        <type>ATI</type>
        <count>1.000000</count>
    </coproc>
</app_version>

<app>
    <name>milkyway_nbody</name>
    <user_friendly_name>MilkyWay@Home nbody Simulation</user_friendly_name>
</app>
<file_info>
    <name>milkyway_nbody_0.03_windows_x86_64.exe</name>
    <executable/>
</file_info>
<app_version>
    <app_name>milkyway_nbody</app_name>
    <version_num>3</version_num>
    <file_ref>
        <file_name>milkyway_nbody_0.03_windows_x86_64.exe</file_name>
        <main_program/>
    </file_ref>
    <platform>windows_x86_64</platform>
</app_version>
</app_info>


GPU processing is slowed down a bit though, about 20% slower.
3) Message boards : News : windows intelx86 and x86_64 binaries added for the nbody simulations (Message 41568)
Posted 18 Aug 2010 by Arjan Scholl
Post:
No i didn't try this on my machine with the ATI card but rather on my laptop, i will try tomorrow to get it working on my core i7 with the ATI card as well.
4) Message boards : News : windows intelx86 and x86_64 binaries added for the nbody simulations (Message 41561)
Posted 18 Aug 2010 by Arjan Scholl
Post:
Two workunits with errors here and also on the other hosts, that got them so far:

de_nbody_test_10_9674_1282101611
de_nbody_test_10_10314_1282103078

Btw, if anyone has a working app_info.xml which excludes the milkyway 0.19 workunits from being downloaded, it would be appreciated, if you would share it here. ;-)



Hello Alexander, i tried a few different app_info.xml's myself and i've come up with this one:

<app_info>
<app>
<name>milkyway_nbody</name>
</app>
<file_info>
<name>milkyway_nbody_0.03_windows_x86_64.exe</name>
<executable/>
</file_info>

<app_version>
<app_name>milkyway_nbody</app_name>
<version_num>3</version_num>
<file_ref>
<file_name>milkyway_nbody_0.03_windows_x86_64.exe</file_name>
<main_program/>
</file_ref>
</app_version>
</app_info>


Let me know if this works for you

* I have a bug to report as well, even the X86-64 version runs in 32bit mode on my machine.
5) Message boards : Number crunching : Catalyst 10.7 Installed...dammit! (Message 41473)
Posted 15 Aug 2010 by Arjan Scholl
Post:
I'm running with 10.7 and Boinc 6.10.58 x64 and having no problems
6) Message boards : News : Bad New Searches (Message 37342)
Posted 14 Mar 2010 by Arjan Scholl
Post:
I have alot of CPU WU's failing after a few seconds lately. One of these is de_13_3s_const_1_939236_1268561995 It starts out at about 100,04% and then fails at 100%
Boinc says they are completed but on the website it says Completed, marked as invalid.
Any ideas?




©2020 Astroinformatics Group