Welcome to MilkyWay@home

Posts by deemon

1) Message boards : Number crunching : HD5870 (Message 31372)
Posted 23 Sep 2009 by deemon
Post:
Once they get it in stock I will purchase one and hopefully by then it will be supported by the ATI app if it isn't already. If someone gets the card sooner please let us know.
2) Message boards : Number crunching : 3rd.in - optimized apps (Message 30830)
Posted 14 Sep 2009 by deemon
Post:
I had your same issue. I hadn't read the readme.txt like I was supposed to. Your issue is that there are a few lines in the appinfo.xml file that need to be deleted if you are not using BOINC v 6.10.x

Copied from the readme:
Configuration for older BOINC clients (before 6.10.x):

The included app_info.xml declares the app as GPU app for the new 6.10.x clients. This is done
with a <coproc></coproc> statement, which may confuse older versions as they don't recognize the
type of required GPU. Theses clients may refuse to run the app in such a case. To get it running,
just remove the lines
<coproc>
...
</coproc>
and everything between those tags. It is twice in the .xml file, you have to remove both. After
that you should adjust the value <avg_ncpus>0.05</avg_ncpus> (just above the coproc statement)
to something higher (depends on your needs, but I would recommend 0.5 or even 1).

That should fix your problem. Hope it works.
3) Message boards : Number crunching : Problem ATI v0.2 and Win7? (Message 30829)
Posted 14 Sep 2009 by deemon
Post:
Do you have the six CAL libraries in your system32 folder? That was my issue when I had your problem. Not sure if it applies to yours as .19 works, but it couldn't hurt.




©2021 Astroinformatics Group