Welcome to MilkyWay@home

Posts by Will Guerin

1) Message boards : Number crunching : All Milkyway@Home 1.39 tasks ending in computation error (Message 65440)
Posted 13 Oct 2016 by Will Guerin
Post:
Hi Jake,

Thanks for the follow-up and the info. Too bad to hear about the possible sly driver update that broke my capability to run certain MW&H WUs. I guess I'll just have to disable that certain application until I update my driver in the near future.

Thanks again!
2) Message boards : Number crunching : All Milkyway@Home 1.39 tasks ending in computation error (Message 65428)
Posted 12 Oct 2016 by Will Guerin
Post:
All MW@H 1.39 WUs have been resulting in computation error after 2-3 seconds. This has been going on for about the past month or so. MW@H worked fine previously. I have made no hardware or software changes. All other projects (27) don't have this problem.

Example WU with problem:

Application - MilkyWay@Home 1.39 (opencl_ati_101)
Name - de_modfit_fast_19_3s_136_ModfitConstraints2_4_1476198705_2379401

Some basic system info:

Windows 10, 64 bit
AMD Phenom(tm) II X4 925 Processor [Family 16 Model 4 Stepping 2]
2x ATI Radeon HD 5700/6750/6770 series (Juniper)
Client version 7.6.22
VBox version 5.1.4r110228

Please let me know if any other info is required to troubleshoot.
3) Message boards : News : Updated Server Daemons and Libraries (Message 65360)
Posted 30 Sep 2016 by Will Guerin
Post:
Hello,

I am getting new jobs, but they're all ending in 'Computation Error' after 2-4 seconds. Wasn't having this issue prior, all other projects run fine. No system or hardware changes have been made on my end.

https://s15.postimg.org/mptam7ru3/Screenshot_2016_09_30_10_10_06.png




©2019 Astroinformatics Group