Welcome to MilkyWay@home

Posts by BulldogPO

1) Message boards : Number crunching : **UPDATE: ATI 58x issue resolved! (Message 38282)
Posted 7 Apr 2010 by BulldogPO
Post:
Seems like it is working, I did have some errors and now new packets with opti app 0.22 yesterday.
2) Message boards : Number crunching : CAT 10.2 ..not working.. (Message 36718)
Posted 22 Feb 2010 by BulldogPO
Post:
I have Win7 X64 and HD 5970 in one machine, it does not work with anything else than catalyst 9.12 every driver after thar freezes or makes stripes just after logging in to windows, sad but true :(

3) Message boards : Number crunching : We need WUs please! (Message 36399)
Posted 10 Feb 2010 by BulldogPO
Post:
All cards running again. Good.
4) Message boards : Number crunching : Down for maintenance? (Message 36377)
Posted 10 Feb 2010 by BulldogPO
Post:
Damn, still down :(
5) Message boards : Number crunching : Down for maintenance? (Message 36366)
Posted 10 Feb 2010 by BulldogPO
Post:
Any idea when server will be fixed?
6) Message boards : Number crunching : GPU Requirements [OLD] (Message 35863)
Posted 20 Jan 2010 by BulldogPO
Post:
7) Message boards : Number crunching : computer freezes when suspending milkyway (HD 5970) (Message 35830)
Posted 19 Jan 2010 by BulldogPO
Post:
Stripes are not my problem anymore, motherboard bios update did do the trick.

But still comp freezes when I suspend milky.

Just did go backwards and installed cat 9.12(not hotfix), see how it does.
8) Message boards : Number crunching : computer freezes when suspending milkyway (HD 5970) (Message 35761)
Posted 17 Jan 2010 by BulldogPO
Post:
Hi!
Anyone else suffering from same issue?

Windows 7 x64 is my OS.

Motherboard is Gigabyte GA-EX58 Extreme, with latest bios. Drivers are Catalyst 10.1 beta as 9.12 hotfix did cause vertical stripes.

9) Message boards : Number crunching : ATI GPU app 0.19f fixes the ps_sgr_208_3s errors (Message 29668)
Posted 24 Aug 2009 by BulldogPO
Post:
Anyone tested Boinc alpha 6.10.0 yet?
10) Message boards : Application Code Discussion : CUDA for Milkyway@Home (Message 28966)
Posted 6 Aug 2009 by BulldogPO
Post:
So how exactly i put my GF cards to work this on Vista X64?
11) Message boards : Application Code Discussion : CUDA for Milkyway@Home (Message 28938)
Posted 5 Aug 2009 by BulldogPO
Post:
Ah, so how do I join it?
As I did try using this:
http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway_gpu/
12) Message boards : Application Code Discussion : CUDA for Milkyway@Home (Message 28927)
Posted 5 Aug 2009 by BulldogPO
Post:
Damn, project does not accept new users :(
13) Message boards : Number crunching : ATI GPU app 0.19f fixes the ps_sgr_208_3s errors (Message 27453)
Posted 10 Jul 2009 by BulldogPO
Post:
Just installed that older 6.4.7 and testing....
14) Message boards : Number crunching : ATI GPU app 0.19f fixes the ps_sgr_208_3s errors (Message 27362)
Posted 9 Jul 2009 by BulldogPO
Post:
15) Message boards : Number crunching : ATI GPU app 0.19f fixes the ps_sgr_208_3s errors (Message 27317)
Posted 8 Jul 2009 by BulldogPO
Post:
I changed to Cat 9.5 and now it works a little better, not properly tough...
It starts calculating with both cards and does that for few minutes, then everything freezes and it takes few minutes and computer is responding again.

It keeps doing that for an half an hour and then it stops using another card.
16) Message boards : Number crunching : ATI GPU app 0.19f fixes the ps_sgr_208_3s errors (Message 27205)
Posted 7 Jul 2009 by BulldogPO
Post:
Exactly same problem as PoorBoy is having :(
17) Message boards : Number crunching : ATI GPU app 0.19f fixes the ps_sgr_208_3s errors (Message 27151)
Posted 6 Jul 2009 by BulldogPO
Post:
I have been trying to get that GPU thing to work for few days.Now it does, kind of....

Calulates very fast but very soon diplay driver stops responding and screen freezes for some minutes and then BOINC resumes computing with CPU only.

OS is Vista X64 and driver is Cat 9.6.
Cards are 2x HD4890.





©2019 Astroinformatics Group