Welcome to MilkyWay@home

Posts by Mark Henderson

1) Message boards : Number crunching : Sudden mass of WU's finishing with Computation Error (Message 34366)
Posted 7 Dec 2009 by Mark Henderson
Post:
New .24 working great on XP64, with 2 EVGA 260s 55nm., nvidia 195.62
Lag is better than it has ever been with the previous apps, just a little but tolerable.
Validating good too.

Question: Why is the app call cuda 23 when the cuda dll's are 2.2 ?
just wondering.






I finished 4 WU's on my XP64 and validated good. With 2 EVGA 260s, Nvidia 195.62.

However the computer is "barely" useable for the lag, even worse than the old app.

New app does work though. The previous app. gave me nothing but validate errors.
2) Message boards : Number crunching : Sudden mass of WU's finishing with Computation Error (Message 34318)
Posted 6 Dec 2009 by Mark Henderson
Post:
I finished 4 WU's on my XP64 and validated good. With 2 EVGA 260s, Nvidia 195.62.

However the computer is "barely" useable for the lag, even worse than the old app.

New app does work though. The previous app. gave me nothing but validate errors.
3) Message boards : Number crunching : Sudden mass of WU's finishing with Computation Error (Message 34316)
Posted 6 Dec 2009 by Mark Henderson
Post:
I just noticed that Cuda 2.2 DLL's were downloaded with the new app.
Were these supposed to be 2.3 DLL's
4) Message boards : Number crunching : Sudden mass of WU's finishing with Computation Error (Message 34228)
Posted 5 Dec 2009 by Mark Henderson
Post:
All of mine are invalid now also. 2 EVGA 260, core 216s. They complete fine but marked invalid.

1 is bios: 62.00.38.00.50
2 is bios: 62.00.4c.00.50

Nvidia 195.62
Win. XP64
Boinc 6.10.18

Overclocked or stock, same invalid result.
5) Message boards : Number crunching : Defective WU (Message 32476)
Posted 17 Oct 2009 by Mark Henderson
Post:
Same problem for the last couple of days. Less than 1 second, compute error. Happens on about 50-75 percent of WUs. Win. XP64, 2 Nvidia 260s
6) Message boards : Number crunching : 3rd.in - optimized apps (Message 31426)
Posted 24 Sep 2009 by Mark Henderson
Post:
I was one of the ones who made the observation on the slower SSE build previously. The stock was faster.
The new SSE with microsoft compiler is faster, albiet a little, on my AMD Athlon XP2800+ Win 2000 system. Something like 8200 seconds stock and 7900 seconds with new SSE.
No errors, running good.
Good job...


Some cruncher made the observation that the general Win32 version (0.20_x87) has some severe performance issue on an AthlonXP (possibly also on other CPUs), even as it is faster than the 0.19_SSE variant on more recent ones (like Core2 or Phenom).

I've therefore added a 0.20_SSE version (compiled with Microsoft compiler, not the intel one as all the other), not showing this behavior. This may be useful for users of AthlonXPs (and maybe P3, if it is still in use).

The updated package is available here. Besides the new Win32_SSE version everything else is identical, no need to change anything for users the SSE2/3 or Win64 versions.
7) Message boards : Number crunching : v0.18/v0.19 issues here (Message 28968)
Posted 6 Aug 2009 by Mark Henderson
Post:
Any idea why the optimized Zslip app. for SSE would be about 10% slower than stock app. on an Athlon XP2800, Win. 2000 computer?
I checked it 3 times and it is slower.




©2021 Astroinformatics Group