Welcome to MilkyWay@home

Posts by Wrangler

1) Message boards : Number crunching : CPU usage increase in modified fit 1.36 (Message 63993)
Posted 12 Oct 2015 by Wrangler
Post:
I completely agree: at the moment my dual core 2.2Ghz AMD X2 + HD5870 is pwning my 3.8GHz quad core i7 + HD5970 due to this! And they're both running Win 7 with latest patches and the same catalyst (15.7.1).
2) Message boards : Number crunching : CPU usage increase in modified fit 1.36 (Message 63978)
Posted 8 Oct 2015 by Wrangler
Post:
Thanks captainjack. Any devs want to comment?
3) Message boards : Number crunching : CPU usage increase in modified fit 1.36 (Message 63970)
Posted 6 Oct 2015 by Wrangler
Post:
Thanks Mumak.

Yes this is on Win 7 and across several different machines. I will check to see if some kind of patch update got applied on Saturday night but it's very strange because I didn't change anything manually.

Anyone else experienced this on Win 7??
4) Message boards : Number crunching : CPU usage increase in modified fit 1.36 (Message 63966)
Posted 4 Oct 2015 by Wrangler
Post:
I am new to crunching big numbers on Milkyway but something strange happened last night - I'm hoping someone can help!

Before today, I saw modified fit 1.36 WUs taking very little CPU usage to initiate and close down eg my i7-920 could start 4 simultaneously on about 20% usage lasting about 5 secs.

From today onwards, the same number of WUs is taking about 95% CPU usage over about 30 secs! No other (material) processes are running.

I haven't changed anything in the set up - it has been running continuously over the last 24 hours. Any ideas why this has happened and how to reverse it?? FWIW, the WUs are running on a HD5970.

Thanks




©2022 Astroinformatics Group