rpi_logo
New Version of Separation Modified Fit (1.32)
New Version of Separation Modified Fit (1.32)
log in

Advanced search

Message boards : News : New Version of Separation Modified Fit (1.32)

1 · 2 · 3 · Next
Author Message
Profile Jake Weiss
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist
Send message
Joined: 25 Feb 13
Posts: 492
Credit: 34,647,251
RAC: 7,320

Message 62283 - Posted: 8 Sep 2014, 20:58:14 UTC

Hello All,

We are happy to announce a new version of the Separation Modified Fit application. Version 1.32 will introduce a few new features including:

New Optimization Parameters
Support for Windows 32-bit
A Few Bug Fixes

Along with this release I would like to mention that I also started a couple of new runs:

de_modfit_15_3s_132_wrap_1
de_modfit_15_3s_132_wrap_2
de_modfit_16TestStars_1s_132_wrap_1
ps_modfit_15_3s_132_wrap_1
ps_modfit_16TestStars_1s_132_wrap_1

As per usual, if you notice any issues relating to these runs or this release version, please post them here and I will be glad to help.

Thank you for your continued support,
Jake W.

Aedazan
Send message
Joined: 30 Jan 11
Posts: 23
Credit: 33,424,124
RAC: 0

Message 62290 - Posted: 9 Sep 2014, 3:58:48 UTC - in response to Message 62283.
Last modified: 9 Sep 2014, 4:01:13 UTC

Im using boinc 7.4.12 x64
Most if not all of the TestStars ATI GPU WU's are showing up as 5GF in boinc and immediately error upon execution. This is happening for both de_modfit_16TestStars_1s_132_wrap_1 and ps_modfit_16TestStars_1s_132_wrap_1 type workunits.

System:
http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway/show_host_detail.php?hostid=585984

Profile TimeRanger
Send message
Joined: 31 Oct 10
Posts: 75
Credit: 29,829,878
RAC: 27,887

Message 62295 - Posted: 9 Sep 2014, 10:10:29 UTC

13 errors so far .. all of them on the ps_modfit_16TestStars_1s_132_wrap units. All of these erred within 2 seconds of starting

Robert Meckley
Send message
Joined: 17 Feb 13
Posts: 5
Credit: 538,116,042
RAC: 529,355

Message 62299 - Posted: 9 Sep 2014, 13:31:17 UTC

114 errors so far and counting. All the errors I am seeing concern "ps_modfit_16TestStars_1s_132_wrap_1" WUs. On the other hand, "de_modfit_15_3s_132_wrap_1" WUs are executing without any problem. I don't suppose there's anything I could do at my end to make the scheduler assign only the "de_modfit" and not the "ps_modfit" WUs to my machine? This problem is not good for the RACs. OK, OK, just asking.
____________

Profile Jake Weiss
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist
Send message
Joined: 25 Feb 13
Posts: 492
Credit: 34,647,251
RAC: 7,320

Message 62300 - Posted: 9 Sep 2014, 13:38:58 UTC

I took those runs down. Seems to be an error with the parameter file. Will fix it and put new up later today. Thanks guys and sorry for the inconvenience.

Jake W.