Updated Server Daemons and Libraries
log in

Advanced search

Message boards : News : Updated Server Daemons and Libraries

Previous · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · Next
Author Message
Profile Zanth
Avatar
Send message
Joined: 18 Feb 09
Posts: 158
Credit: 57,775,184
RAC: 0

Message 65389 - Posted: 5 Oct 2016, 18:35:50 UTC - in response to Message 65381.

It looks like my system at home is getting WUs now on my RX 480, so that's great news. I'll take a closer look at it tonight when I get home.
____________

Sebastian*
Send message
Joined: 8 Apr 09
Posts: 64
Credit: 4,827,074,285
RAC: 3,118,792

Message 65391 - Posted: 5 Oct 2016, 19:22:10 UTC

Thank you very much Jake for all your hard work :)

Any update on the 4xxx series GPUs yet? Or do you just take a little timeout? ;)

Milkyway seems to run well again, well done.

Dataman
Avatar
Send message
Joined: 5 Sep 08
Posts: 16
Credit: 125,668,030
RAC: 41,577

Message 65392 - Posted: 5 Oct 2016, 19:56:53 UTC

Thanks for your hard work! Everything looks good here again.
____________

Jake Weiss
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist
Send message
Joined: 25 Feb 13
Posts: 438
Credit: 9,344,536
RAC: 139,429

Message 65393 - Posted: 5 Oct 2016, 23:28:33 UTC

Sebastian,

The fix for the 4xxx drivers and even some older nvidia GPUs is on my radar. I can not promise when I will have a fix for it. My attention is a bit split by my other responsibilities as a scientist so it may take a little time.

Jake

Lee (Sarge) Coin
Send message
Joined: 10 Jan 15
Posts: 6
Credit: 17,472,372
RAC: 43,798

Message 65410 - Posted: 9 Oct 2016, 14:19:59 UTC

Running BOINC 7.6.22 Its stopped processing milkeyway@home, says job cache is full. I no longer have any tasks downing or any to process. Also running AMD 3D video. All current drivers from AMD, Windows 7, and updates from DELL.

Suggestions?

Jake Weiss
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist
Send message
Joined: 25 Feb 13
Posts: 438
Credit: 9,344,536
RAC: 139,429

Message 65413 - Posted: 10 Oct 2016, 4:05:21 UTC
Last modified: 10 Oct 2016, 4:06:17 UTC

Hey Leelan,

Try detattching and reattacting to the project and let me know if that fixes things for you. Also, it does not seem to recognize a GPU for one of the computers you have. Not sure if that's correct or not.

Jake

Rally1965
Send message
Joined: 30 Oct 09
Posts: 3
Credit: 4,001,754,504
RAC: 6,856,086

Message 65415 - Posted: 10 Oct 2016, 8:45:49 UTC

Hi Jake.

This is my first message here (after all this years and earned credits).

It seems that the upload/download server is overloaded since the response time when updating the Valid tasks pages for my computers are very slow. This is tested from two different places in Norway. When their Boinc clients try to send request for new tasks or even upload ready processed tasks, the computer clients give up and the updating comunications are paused for a long time (1 hour). So the computers end up with no task to process......

Regards Rally1965
____________

Rymorea
Send message
Joined: 6 Oct 14
Posts: 45
Credit: 10,019,170
RAC: 1,028

Message 65416 - Posted: 10 Oct 2016, 13:31:08 UTC

an other night without wus wasting a lot of processing time. I hope Jake find a solution
____________

Profile TimeRanger
Send message
Joined: 31 Oct 10
Posts: 74
Credit: 22,903,219
RAC: 28,473

Message 65417 - Posted: 10 Oct 2016, 16:41:32 UTC

3 different times last night/early AM today, the project could not connect to the server - even the homepage was scrambled eggs. Then, when it DID connect, it would upload everything that was completed, but may only download 3 or 4 WUs instead of replenishing the entire number needed.

Lee (Sarge) Coin
Send message
Joined: 10 Jan 15
Posts: 6
Credit: 17,472,372
RAC: 43,798

Message 65419 - Posted: 10 Oct 2016, 19:42:28 UTC - in response to Message 65417.

Still no MILKYWAY jobs. Update just gets me a {Job Cache Full} Nothing to upload, No tasks at all.
My other project is Asteroids@home which is running well.

Any ideas?

leelan.coin@gmail.com

rcthardcore
Send message
Joined: 30 Dec 08
Posts: 25
Credit: 1,902,346
RAC: 2,485

Message 65421 - Posted: 11 Oct 2016, 0:20:48 UTC

Jobs are flowing again.

Le Meunier
Send message
Joined: 10 Nov 15
Posts: 2
Credit: 482,037
RAC: 0

Message 65441 - Posted: 14 Oct 2016, 16:44:57 UTC

I am not getting jobs... so bad !

Jake Weiss
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist
Send message
Joined: 25 Feb 13
Posts: 438
Credit: 9,344,536
RAC: 139,429

Message 65442 - Posted: 14 Oct 2016, 18:01:46 UTC

Hey Le Meunier,

I am working on the database running some pretty big queries to see if I can clean it up a bit. Might be a little slow on work units for the next couple hours.

Jake

Le Meunier
Send message
Joined: 10 Nov 15
Posts: 2
Credit: 482,037
RAC: 0

Message 65455 - Posted: 16 Oct 2016, 18:09:49 UTC
Last modified: 16 Oct 2016, 18:10:48 UTC

Hi Jake...
I currently run batches from Milkyway, Seti and Enigma... happy again !!!
Bye, Thanks.
____________

Peter Hucker
Send message
Joined: 5 Jul 11
Posts: 103
Credit: 15,265,491
RAC: 9

Message 65457 - Posted: 16 Oct 2016, 21:53:29 UTC

I'm running through a MW WU every 15 seconds on my Radeon R9 290. And it only downloads 60 of them at once, and BOINC requests more when it's used about 5 of them. Any way we could have bigger WUs or more sent at once? This must be loading your server a fair bit.

Profile Keith Myers
Avatar
Send message
Joined: 24 Jan 11
Posts: 114
Credit: 91,722,716
RAC: 57,424

Message 65460 - Posted: 17 Oct 2016, 2:31:52 UTC - in response to Message 65442.

If you did this two days ago, then the results are still affecting the website greatly. I had nothing but server errors and sql errors yesterday and gave up trying to access the website. Tonight, just now it's taking about 1 minute to load any forum and read its messages.
____________

Arivald Ha'gel
Send message
Joined: 30 Apr 14
Posts: 67
Credit: 160,074,149
RAC: 0

Message 65461 - Posted: 17 Oct 2016, 7:11:11 UTC
Last modified: 17 Oct 2016, 7:15:06 UTC

For me Forum works rather ok (however not the best).
However checking my tasks takes ages - there's a problem in DB.
Server status is also not optimistic - 1.3m workunits waiting for validation. It seems that Validator is overloaded... either from DB perspective, or we just need one more.

Workunit distribution doesn't work perfectly. I still get some work done on my "backup" projects.

mmonnin
Send message
Joined: 2 Oct 16
Posts: 63
Credit: 57,153,101
RAC: 4

Message 65463 - Posted: 17 Oct 2016, 17:07:59 UTC

The tasks waiting for validation as nearly doubled for the project in like 2 days. It was 800k something and I saw 1.5mil earlier today.

Peter Hucker
Send message
Joined: 5 Jul 11
Posts: 103
Credit: 15,265,491
RAC: 9

Message 65465 - Posted: 17 Oct 2016, 17:23:08 UTC - in response to Message 65463.

Seems to be no problem in me getting WUs. When the tasks first started coming out for the faster GPUs, I noticed the work queue dropped significantly, and now it isn't, so I assumed the technicians had adjusted the priorities away from validation, which has shot up.

mmonnin
Send message
Joined: 2 Oct 16
Posts: 63
Credit: 57,153,101
RAC: 4

Message 65471 - Posted: 18 Oct 2016, 14:52:16 UTC

My 280x only ran about 10 hours yesterday. I have E@H has a backup GPU app so some of that time may have been completing those WUs but I've sat there trying to update multiple times and not get any WUs. 60 WUs only last a couple of minutes. :(

Workunits waiting for validation 1,883,271

Previous · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · Next
Post to thread

Message boards : News : Updated Server Daemons and Libraries


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2017 AstroInformatics Group