Posts by shu
log in
1) Message boards : News : Update on This Weeks Errors (Message 66743)
Posted 22 Oct 2017 by shu
Well done guys :)
2) Message boards : News : Update on This Weeks Errors (Message 66736)
Posted 22 Oct 2017 by shu
Hey TimeRanger,

I just got the validator fixed. I've tested it on a few workunits and I watched it validate them. I'm going to go ahead and try to come up with a query to tell the validator to recheck all validation inconclusive workunits as well as workunits that were errored for running too many runs. You should see a massive validation run here in a few minutes and you should see retroactive credits even on dead workunits.

As a note some units which we cancelled over the last couple days still will not validate as they were cancelled before a consensus could have been reached on the correct answer.

Jake

Good luck and I hope it's gonna work, fingers crossed for you guys and I hope you have a good sunday regardless!
3) Message boards : News : Clearing the Queue (Message 66730)
Posted 21 Oct 2017 by shu
Over 5600 invalid WUs in my task-list and another 4900 inclonclusive that will probably end in invalid as well, would have been nice to get at least something out of them, I didn't think of checking straight after a 2 day outage, I hope you guys get it sorted soon.
4) Message boards : Number crunching : Errors (Message 66642)
Posted 17 Sep 2017 by shu
The ones named "fixed" work, but they are scattered among so many un-fixed I am aborting all.

[EDIT] After aborting 170 my system downloaded another 110 of which only 2 were "fixed" They are downloading faster than I can abort them. I should have stuck with my bitcoin mining.

Why not mine a good GPU coin until the problems are resolved? Have a look here to hammer in what might be profitable for your cards http://whattomine.com/
5) Message boards : Number crunching : Errors (Message 66622)
Posted 16 Sep 2017 by shu
I can report the same issue over here, I switched off MW for now until the problem is resolved :)
6) Message boards : Number crunching : New Benchmark Thread - times wanted for any hardware, CPU or GPU, old or new! (Message 66570)
Posted 26 Aug 2017 by shu
Hi.
Here are some info and tips.

All my Tahiti XT (and one Tahiti LE) run 4 WU each at a time. I have standardized at 1GHz and 1000-1050mV GPU-voltage. I have stability tested each card for the lowest possible voltage running Furmark, Cinebench and M@h. Memory frequency does not influence WU time at all. My tip is to check what the actual GPU frequency is during heavy load. GPU-Z show only the value set. Use i.e. HWinfo (https://www.hwinfo.com/download.php) to show the actual running frequency.

My old computer 591552 with 4 Tahiti XT uses about 850Watts from the 230VAC grid. No water cooling, only one 140mm fan blowing into a standard midi-atx case with a Corsair RMi 1000W PSU. My Intel based PC's with two GPUs also run cosmology@home on the CPU. These machines consume about 470W each from the grid.

Regards Rally1965


Hey there Rally,

thanks a million for that input, I was totally unaware that GPU-Z is doing this!

I seem to have found the problem this way too. I only run at around 600 to 700mhz clock speeds while crunching MW@home, even when running 2 or 4 concurrent tasks. If I use my 7970s for mining, the full 1050mhz get used.

I already increased the power control setting to +20% in Crimson and that has helped a little bit, with the cards using 700 to 900mhz now (and a WU taking about 45 seconds now) but it still fluctuates quite a bit.

EDIT: It also seems that whenever I change a setting, the gpu uses the full 1050mhz for a dozen WUs or so and then throttles down again to 700-900mhz, increasing the time again.

*Sorry for the off-topic as well, but maybe it concerns someone else too that would like to benchmark ;)*
7) Message boards : Number crunching : New Benchmark Thread - times wanted for any hardware, CPU or GPU, old or new! (Message 66567)
Posted 22 Aug 2017 by shu
Hey guys, I'm at around 57s with my 7970 Ghz Edition @ 1050/1500mhz running at the overclocked stock from the manufacturer and running 2 tasks at the same time. Running only one task was more like 60s.

It does look pretty low compared to all the other results here. I have tried running only with 35% CPU usage and it didn't change anything from the time compared to the 95% I was running before.

Is there maybe some magical setting I could have overlooked somewhere? I am running on a Ryzen 1800x and the most up to date stable Boinc, Windows 10 Pro and Crimson is updated as well.

Thanks for any input :)




Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2017 AstroInformatics Group