Posts by Raimund Barbeln
log in
1) Message boards : Number crunching : AMD and NV GPU working together? (Message 47564)
Posted 11 Apr 2011 by Raimund Barbeln
Are both cards connected to a display?
If not, try using a dummy plug on the card which is not connected.
Directions how to build yourself a dummy plug can be found on the net.
This helped for me (2 ATI, 1Nvidia card)
2) Message boards : News : N-body updated to 0.40 (Message 46880)
Posted 1 Apr 2011 by Raimund Barbeln
can someone please post a working app_info.xml for the new application?
3) Message boards : Number crunching : Still not getting ATI tasks (Message 42705)
Posted 9 Oct 2010 by Raimund Barbeln
If you want to stick with the 6.11 client, use 6.11.7, this works fine with ATI WUs
4) Message boards : News : updated the CPU applications (Message 42701)
Posted 9 Oct 2010 by Raimund Barbeln
@RadonPL

If you are using BOINC Client 6.11.9, switch back to 6.11.7
6.11.9 contains an error that prevents users from downloading ATI WUs for any project.
5) Message boards : Number crunching : Limiting GPU usage (Message 36013)
Posted 24 Jan 2010 by Raimund Barbeln
What if you Travis add there an feature where the application would read a file where a user could put the options as on app_info.xml <cmdline></cmdline>?


Good idea! I would like to be able to set those options for the standard application.
6) Message boards : News : new searches testing different validation types (Message 35927)
Posted 22 Jan 2010 by Raimund Barbeln
My 4770s are taking about 30% longer for the pes WUs, the opt WUs take the same time as the old WUs.
7) Message boards : Number crunching : Testing ATI Application Availability (Message 35635)
Posted 14 Jan 2010 by Raimund Barbeln
Maybe you could add this parameter and some others, like the w parameter, to be set in the user settings, so everyone can choose what fits for him?
8) Message boards : Number crunching : Testing ATI Application Availability (Message 35249)
Posted 9 Jan 2010 by Raimund Barbeln
ATI Work is allowed im my home settings, which are specifically set for this machine. So that is not the problem.
9) Message boards : Number crunching : Testing ATI Application Availability (Message 35240)
Posted 9 Jan 2010 by Raimund Barbeln
I detached and reattached my machine, but still no automatc WU download.
It seems the server sees only the Nvidia cards.
10) Message boards : Number crunching : Testing ATI Application Availability (Message 35215)
Posted 8 Jan 2010 by Raimund Barbeln
I tried switching from appinfo.xml to automatic download, but i dont get any WUs

I am using Win7 64 Bit with two ATI4770 cards and one Nvidia 8400.
One of the 4770s is my primary display card.
I looked at this Machine on the your computers page, but it shows only the nvidia card.

so there still seems to be something wrong.

I will switch back to appinfo for now, to continue crunching.
11) Message boards : Number crunching : MW Preferences are Gone! (Message 34922)
Posted 30 Dec 2009 by Raimund Barbeln
I tried to change the default preferences, and after that, my preferences for home were gone.
12) Message boards : Number crunching : Server Crash November 10 (Message 33312)
Posted 16 Nov 2009 by Raimund Barbeln
Collatz seems to be up again
13) Message boards : Number crunching : Server Crash November 10 (Message 33310)
Posted 16 Nov 2009 by Raimund Barbeln
Collatz seems to be down now, so my GPUs have nothing to do.
Perhaps it is time for a litte gaming?
14) Message boards : Cafe MilkyWay : Word Link V (Message 33214)
Posted 11 Nov 2009 by Raimund Barbeln
mud
15) Message boards : Number crunching : ATi 4770 - Problems with Milkyway (Message 32154)
Posted 8 Oct 2009 by Raimund Barbeln
Try using W1.3 in the cmdline option. That works for me with my 4770.
16) Message boards : Number crunching : BOINC 6.10.6 released (Message 31165)
Posted 19 Sep 2009 by Raimund Barbeln
Seems to work fine for me.

MW ATI WUs are crunching FIFO again, Seti CUDA WUs too.
And ibercivis just downloaded only 1 WU when the other one finished.

So it looks to me as if 6.10.6 is finally a usable Version again.
17) Message boards : Number crunching : VPU recoveries with HD4770/XP32/Catalyst 9.x (Message 27283)
Posted 8 Jul 2009 by Raimund Barbeln
I always copy and rename the 3 DLLs when running 9.X drivers.

As a temporary workaround, i put my old 3850 back into the machine and removed the 4770. When running the 3850 with the 9.x drivers, I get VPU recoveries, too, so it does not seem to be a problem of the card.

So I am back to 3850 with 8.12 drivers until a solution is found.

I don't have the time to waste all my evenings or weekends trying to get the 4770 to run with MW.
18) Message boards : Number crunching : VPU recoveries with HD4770/XP32/Catalyst 9.x (Message 27252)
Posted 7 Jul 2009 by Raimund Barbeln
I had a look at the Sapphire site, but they only offer 9.5 and 9.6
19) Message boards : Number crunching : VPU recoveries with HD4770/XP32/Catalyst 9.x (Message 27246)
Posted 7 Jul 2009 by Raimund Barbeln
I tried the driver which was deliverded with the card (seems to be 9.5), and it is better now.
I still get a VPU recovery from time to time, but it finishes quite some WUs before, as long as I dont do anything else on the machine.

Trying to start other programs while MW is crunching often results in an immediate VPU recovery event.

So, it is better, but not perfect yet.

I am playing with the settings now to get it more stable.
20) Message boards : Number crunching : VPU recoveries with HD4770/XP32/Catalyst 9.x (Message 27089)
Posted 5 Jul 2009 by Raimund Barbeln
As I said before, i cannot update the machine to Vista or Seven at the moment.

So i will switch back to my old HD3850 Card for the moment and wait until a solution is found.


Next 20

Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2017 AstroInformatics Group