Welcome to MilkyWay@home

Why No Work?


Advanced search

Message boards : Number crunching : Why No Work?
Message board moderation

To post messages, you must log in.

Previous · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · Next

AuthorMessage
ProfileCori
Avatar

Send message
Joined: 27 Aug 07
Posts: 647
Credit: 27,592,547
RAC: 0
20 million credit badge13 year member badge
Message 31320 - Posted: 21 Sep 2009, 23:32:04 UTC - in response to Message 31318.  

works flowing again
Thanks Travis


Yep, now I can finally go to bed while my ATI card is busy again. *grin*
Lovely greetings, Cori
ID: 31320 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileAriZonaMoon*
Avatar

Send message
Joined: 29 Sep 08
Posts: 1618
Credit: 46,511,893
RAC: 0
30 million credit badge12 year member badge
Message 31322 - Posted: 22 Sep 2009, 0:47:10 UTC

...but Dune hasn`t run anywere.. ;-D
ID: 31322 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfilePaul D. Buck

Send message
Joined: 12 Apr 08
Posts: 621
Credit: 161,934,067
RAC: 0
100 million credit badge13 year member badge
Message 31323 - Posted: 22 Sep 2009, 1:18:39 UTC - in response to Message 31313.  

Still working on it, some of the shared memory isn't clearing so we can't start up the feeder :( Should be back up whenever i figure this out.

That is when you have to take it out and bang it on the floor to get rid of those loose electrons ...
ID: 31323 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileDan T. Morris
Avatar

Send message
Joined: 17 Mar 08
Posts: 165
Credit: 410,228,216
RAC: 0
300 million credit badge13 year member badge
Message 31324 - Posted: 22 Sep 2009, 1:23:03 UTC

I hope that you feel better soon Travis. I hope its not that Darn swine thing. Its getting the folks around here kind of standoffish.



ID: 31324 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileGlenn Rogers
Avatar

Send message
Joined: 4 Jul 08
Posts: 165
Credit: 364,966
RAC: 0
100 thousand credit badge12 year member badge
Message 31325 - Posted: 22 Sep 2009, 1:28:42 UTC - in response to Message 31309.  

On ya Travis well done , the work is flowing hope you get well soon
ID: 31325 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileGavin Shaw
Avatar

Send message
Joined: 16 Jan 08
Posts: 98
Credit: 1,371,299
RAC: 0
1 million credit badge13 year member badge
Message 31326 - Posted: 22 Sep 2009, 3:28:39 UTC - in response to Message 31324.  

I hope that you feel better soon Travis. I hope its not that Darn swine thing. Its getting the folks around here kind of standoffish.


I think a lot of people are freaking out over the swine flu. Interestingly I may have had it just under a month ago. Housemate got sick saw doctor who said it was probably the flu and a good chance it was swine. However, no test was done so we don't know. About 5 to 7 days later I start feeling like c*** and come down sick (on a Friday of course). Get to the doc on Monday and yep, I probably got 'swined'. But testing was not necessary as I was on the path to recovery.

The worst part was the coughing. It didn't want to go away and was around for nearly two weeks.

Never surrender and never give up. In the darkest hour there is always hope.

ID: 31326 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profileverstapp
Avatar

Send message
Joined: 26 Jan 09
Posts: 589
Credit: 497,834,261
RAC: 0
300 million credit badge12 year member badge
Message 31327 - Posted: 22 Sep 2009, 4:01:02 UTC
Last modified: 22 Sep 2009, 4:03:47 UTC

I got flu start of june, don't know what kind, fairly mild - 4 days off, lasted a week.
Still got the cough, though.
Cheers,

PeterV

.
ID: 31327 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Emanuel

Send message
Joined: 18 Nov 07
Posts: 280
Credit: 2,442,757
RAC: 0
2 million credit badge13 year member badge
Message 31328 - Posted: 22 Sep 2009, 4:42:52 UTC
Last modified: 22 Sep 2009, 4:44:19 UTC

Yeah, the coughing is really annoying. Some days I wake up and I think it's gone, then I sit in a dusty classroom at Uni for a while and it comes back - other days I wake up with it then I'm fine the rest of the day. But it's not worth all the hype and panic it caused, as far as I'm aware - assuming I got the swine type, it only took me a day or two to recover from the fever, and I never even bothered taking my temperature.
ID: 31328 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Odd-Rod

Send message
Joined: 7 Sep 07
Posts: 444
Credit: 2,918,970
RAC: 6,311
2 million credit badge13 year member badge
Message 31331 - Posted: 22 Sep 2009, 6:42:35 UTC - in response to Message 31323.  

Still working on it, some of the shared memory isn't clearing so we can't start up the feeder :( Should be back up whenever i figure this out.

That is when you have to take it out and bang it on the floor to get rid of those loose electrons ...

HA HA HA HA HA HA HA HA!
Man did this conjure up a funny image in my head!

Reminds of a cameraman I know who aksed me if I knew how to get the smoke back into a component after he 'accidently let it out' :D
ID: 31331 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Odd-Rod

Send message
Joined: 7 Sep 07
Posts: 444
Credit: 2,918,970
RAC: 6,311
2 million credit badge13 year member badge
Message 31332 - Posted: 22 Sep 2009, 6:48:48 UTC - in response to Message 31323.  
Last modified: 22 Sep 2009, 6:53:18 UTC

Edit:
Sorry, double post.
Strange that. I clicked post, nothing happened for a while so clicked again. I guess the first click worked after all!
ID: 31332 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profileautarkis

Send message
Joined: 29 Aug 09
Posts: 15
Credit: 174,033,254
RAC: 0
100 million credit badge11 year member badge
Message 31333 - Posted: 22 Sep 2009, 7:03:36 UTC

Glad to be back crunching on MW. As expected Collatz had a big bump over the weekend!
Travis, I noticed on the front page that no one notified you, if you need a notification service, Im sure posting your contact info here will get you immediate notification! ;) Hope you feel better soon.
ID: 31333 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
John Clark

Send message
Joined: 4 Oct 08
Posts: 1734
Credit: 64,228,409
RAC: 0
50 million credit badge12 year member badge
Message 31335 - Posted: 22 Sep 2009, 7:38:31 UTC

Travis

Many thanks for getting us back crunching, and I hope the flu and it's memories fade soon.

Now to find out whether Collatz or MW take over the ATI GPU first and will run when both project work is cached!
Go away, I was asleep


ID: 31335 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profileverstapp
Avatar

Send message
Joined: 26 Jan 09
Posts: 589
Credit: 497,834,261
RAC: 0
300 million credit badge12 year member badge
Message 31336 - Posted: 22 Sep 2009, 8:00:41 UTC
Last modified: 22 Sep 2009, 8:02:07 UTC

@ Odd - the first click always works, its just a case of how many hours you're willing to wait to see that it has worked. Guess how I found this out.

@ John. Answer [for me anyway]- neither. When I got home an hour ago, I read of Travis' recovery shortly after gettting to work this morning, I suspended Collatz [on 6 PCs] and clicked Refresh for MW. WUs d/l'd, GPU Utilization [Everest] stayed at 0%, cpdn carried on crunching. I had to stop/restart boinc before MW started again.
It gets worse - on my general use box I previously had cmdline W1.2 in app_info.xml to throttle my 4870 a bit [GPU 90%] to allow my desktop to update at a reasonable speed.
After restarting boinc to restart MW it zoomed straight up to 98% and the desktop ran like a dog. Great for a cruncher, not so good for a general use. Multiple restarts of both boinc and the pc later, and changing the setting to W10 [yes, 10], got it down to 95%, which makes it at least slightly useable. Perhaps I'll next try W20...
Cheers,

PeterV

.
ID: 31336 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profileverstapp
Avatar

Send message
Joined: 26 Jan 09
Posts: 589
Credit: 497,834,261
RAC: 0
300 million credit badge12 year member badge
Message 31339 - Posted: 22 Sep 2009, 10:23:39 UTC

Update - well the stop/restart boinc worked on all except my general use, which came up with the 'Missing a ATI coprocessor' error. I haven't been able to get rid of this -
repair then reinstall boinc,
repair then driverclean then reinstall ati drivers,
multiple copies of Cluster's code into the MW directory, nothing works [though cpdn is still happily crunching away, and it was quite happy to crunch the one WU that I got after detaching/reattaching to MW].
Out of ideas, looks like time to email my HW person.
Cheers,

PeterV

.
ID: 31339 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Odd-Rod

Send message
Joined: 7 Sep 07
Posts: 444
Credit: 2,918,970
RAC: 6,311
2 million credit badge13 year member badge
Message 31341 - Posted: 22 Sep 2009, 11:45:35 UTC - in response to Message 31336.  

@ Odd - the first click always works, its just a case of how many hours you're willing to wait to see that it has worked. Guess how I found this out.


:D

First time it's happened to me that I can remember. I surf with multiple tabs in Opera. I click post and go read another tab. 6 min later I came back and it looked as if I hadn't posted, so I clicked post again, it immediately responded and I saw 2 posts.
Oh well, in future I won't assume it didn't register the click. :)
ID: 31341 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileGlenn Rogers
Avatar

Send message
Joined: 4 Jul 08
Posts: 165
Credit: 364,966
RAC: 0
100 thousand credit badge12 year member badge
Message 31543 - Posted: 26 Sep 2009, 2:43:56 UTC
Last modified: 26 Sep 2009, 2:46:27 UTC

Looks like the weekend gremlins are back no work AGAIN... Spoke to soon all back online
ID: 31543 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileCori
Avatar

Send message
Joined: 27 Aug 07
Posts: 647
Credit: 27,592,547
RAC: 0
20 million credit badge13 year member badge
Message 31579 - Posted: 26 Sep 2009, 18:59:25 UTC - in response to Message 31543.  

Online yes, but... "Results ready to send = 1"!
Lovely greetings, Cori
ID: 31579 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileBruce
Avatar

Send message
Joined: 28 Apr 08
Posts: 1415
Credit: 2,716,428
RAC: 0
2 million credit badge12 year member badge
Message 31580 - Posted: 26 Sep 2009, 19:03:52 UTC - in response to Message 31579.  
Last modified: 26 Sep 2009, 19:04:48 UTC

Online yes, but... "Results ready to send = 1"!


I just checked, somebody already got it!! "0" ready to send now. At least the pages are quicker now.
;-(
ID: 31580 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileJerWA

Send message
Joined: 22 Jun 09
Posts: 52
Credit: 74,110,876
RAC: 0
50 million credit badge11 year member badge
Message 31581 - Posted: 26 Sep 2009, 19:04:24 UTC

Here we go again. MW out of work and Collatz blown up.
ID: 31581 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileCori
Avatar

Send message
Joined: 27 Aug 07
Posts: 647
Credit: 27,592,547
RAC: 0
20 million credit badge13 year member badge
Message 31583 - Posted: 26 Sep 2009, 19:08:05 UTC - in response to Message 31581.  

Here we go again. MW out of work and Collatz blown up.

I think weekends should be FORBIDDEN for these projects!!!! And someone PLEASE kill those gremlins!

Lovely greetings, Cori
ID: 31583 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Previous · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · Next

Message boards : Number crunching : Why No Work?

©2021 Astroinformatics Group