Welcome to MilkyWay@home

MW Preferences are Gone!


Advanced search

Message boards : Number crunching : MW Preferences are Gone!
Message board moderation

To post messages, you must log in.

1 · 2 · 3 · Next

AuthorMessage
ProfileSlicker [TopGun]

Send message
Joined: 20 Mar 08
Posts: 46
Credit: 69,382,802
RAC: 0
50 million credit badge13 year member badge
Message 34916 - Posted: 30 Dec 2009, 15:16:12 UTC

I changed some preferences two days ago. Went back today because it didn't seem like they were set. They were all gone. Attempting to change them does nothing. It appears that whatever was done to fix the DB problems yesterday introduced a new set of problems with the project preferences. Either they are still in the DB but the php pages can't access them, or the DB needs some updates to go along with the php changes, or they really did get wiped out. I don't think that is the case though since the resource share I had set for the default still shows up.
ID: 34916 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilebanditwolf
Avatar

Send message
Joined: 12 Nov 07
Posts: 2425
Credit: 524,164
RAC: 0
500 thousand credit badge14 year member badge
Message 34917 - Posted: 30 Dec 2009, 15:29:01 UTC

Mine still show up, and I can get to the edit page. Though I haven't changed them in some time.
Doesn't expecting the unexpected make the unexpected the expected?
If it makes sense, DON'T do it.
ID: 34917 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileTravis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0
10 thousand credit badge14 year member badge
Message 34919 - Posted: 30 Dec 2009, 15:32:30 UTC - in response to Message 34916.  

I changed some preferences two days ago. Went back today because it didn't seem like they were set. They were all gone. Attempting to change them does nothing. It appears that whatever was done to fix the DB problems yesterday introduced a new set of problems with the project preferences. Either they are still in the DB but the php pages can't access them, or the DB needs some updates to go along with the php changes, or they really did get wiped out. I don't think that is the case though since the resource share I had set for the default still shows up.


I'll try and see what's up. This seems pretty strange. You can access your preferences, but changing them doesn't do anything?
ID: 34919 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Fred

Send message
Joined: 3 Nov 09
Posts: 10
Credit: 5,160,381
RAC: 0
5 million credit badge12 year member badge
Message 34920 - Posted: 30 Dec 2009, 15:52:32 UTC - in response to Message 34919.  
Last modified: 30 Dec 2009, 15:55:27 UTC

I'll try and see what's up. This seems pretty strange. You can access your preferences, but changing them doesn't do anything?

Here's what I found:

The separate preferences for home had disappeared so I tried to add them. I set "Use GPUs for Computation" = yes and "Use CPU for Computation" = no; then saved the new Home preferences. No preferences for Home were displayed but the Default preferences for these to items had now changed to "Use GPUs for Computation" = no and "Use CPU for Computation" = yes (i.e. the reverse of what I had tried to set for the "Home" location). I then edited the Default preferences to enable computation on the GPUs but cannot set the "Use CPU for Computation" = no in the Default preferences.

F.
ID: 34920 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Raimund Barbeln

Send message
Joined: 7 Oct 07
Posts: 25
Credit: 32,738,796
RAC: 7,318
30 million credit badge14 year member badge
Message 34922 - Posted: 30 Dec 2009, 16:22:33 UTC

I tried to change the default preferences, and after that, my preferences for home were gone.
When life gives you lemons, make lemonade!
ID: 34922 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileBruce
Avatar

Send message
Joined: 28 Apr 08
Posts: 1415
Credit: 2,716,428
RAC: 0
2 million credit badge13 year member badge
Message 34923 - Posted: 30 Dec 2009, 16:51:09 UTC
Last modified: 30 Dec 2009, 16:52:27 UTC

I still dont have a profile, no matter how many times I try to save it. The profile will not save, it tells me it has saved my profile, then when I try to view my profile it tells me I dont have one!I have not tried to do anything with my preferences so not sure if they are affected.
;-(
ID: 34923 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileGalaxyIce
Avatar

Send message
Joined: 6 Apr 08
Posts: 2018
Credit: 100,142,856
RAC: 0
100 million credit badge13 year member badge
Message 34933 - Posted: 30 Dec 2009, 21:38:51 UTC - in response to Message 34923.  

I still dont have a profile, no matter how many times I try to save it. The profile will not save, it tells me it has saved my profile, then when I try to view my profile it tells me I dont have one!I have not tried to do anything with my preferences so not sure if they are affected.
;-(

Ah, I've just PMd Travis about a similar problem that someone in BOINC@MIXI is having. He and at least another are having this problem. What they are saying is that when they click the "Create/edit profile" button, it displays ;

>Profile saved
>Congratulations! Your profile was successfully entered into our database.

However, when then then click "View your profile" they get the messages;

>Unable to handle request
>This user has no profile

When they return to their profile screen, the "View profile" does not display, but "Create" as if the profile was never created.

They have thried with IE and Google chrome, but no luck.



ID: 34933 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileBruce
Avatar

Send message
Joined: 28 Apr 08
Posts: 1415
Credit: 2,716,428
RAC: 0
2 million credit badge13 year member badge
Message 34935 - Posted: 30 Dec 2009, 22:01:56 UTC - in response to Message 34933.  

I still dont have a profile, no matter how many times I try to save it. The profile will not save, it tells me it has saved my profile, then when I try to view my profile it tells me I dont have one!I have not tried to do anything with my preferences so not sure if they are affected.
;-(

Ah, I've just PMd Travis about a similar problem that someone in BOINC@MIXI is having. He and at least another are having this problem. What they are saying is that when they click the "Create/edit profile" button, it displays ;

>Profile saved
>Congratulations! Your profile was successfully entered into our database.

However, when then then click "View your profile" they get the messages;

>Unable to handle request
>This user has no profile

When they return to their profile screen, the "View profile" does not display, but "Create" as if the profile was never created.

They have thried with IE and Google chrome, but no luck.



Yep thats exactly the same problem I have. I PM'd Travis a couple weeks ago but it still the same.
;-(
ID: 34935 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
TJ

Send message
Joined: 12 Aug 09
Posts: 262
Credit: 92,631,041
RAC: 0
50 million credit badge12 year member badge
Message 34940 - Posted: 31 Dec 2009, 0:26:23 UTC

Hello,

My preferences are still there, but now I want to change them to get CPU tasks as well on my rigs with no proper nVidia card.
But whatever I change it is not saved.
Greetings from,
TJ
ID: 34940 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Top Viking
Avatar

Send message
Joined: 27 Aug 09
Posts: 4
Credit: 10,008,542
RAC: 0
10 million credit badge12 year member badge
Message 34962 - Posted: 31 Dec 2009, 16:19:20 UTC

My MW preferences are gone - work - home - school. I have (or had) a mix of MW GPU capable systems and CPU only capable MW system settings. I have been trying to change them back (Like I left them) for 3-days. The changes do not stick.

None of the other 14 BOINC projects do this, so I am some what (OK a lot) skeptical on the standard "It must be BOINC" answer. It is NOT BOINC it is MilkyWay.

I need to be able to set preferences for my mix of machines in order to continue to support this project. (As do many other users). I am running out of work and I can not "baby set' the thing. I thought the whole DC BOINC MW idea is to set it up and then walk away.

Please address the preferences or lack of preferences issue on MW.
Top Viking Sends...

Regards
ID: 34962 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileTravis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0
10 thousand credit badge14 year member badge
Message 34972 - Posted: 31 Dec 2009, 19:20:23 UTC - in response to Message 34962.  

We just swapped the server to start using php5 (it had been using php4 since the code update).

I'm thinking this might fix the problems, let me know if it worked.
ID: 34972 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileDrBob

Send message
Joined: 5 Oct 07
Posts: 4
Credit: 25,225,502
RAC: 0
20 million credit badge14 year member badge
Message 34974 - Posted: 31 Dec 2009, 19:33:29 UTC - in response to Message 34972.  

We just swapped the server to start using php5 (it had been using php4 since the code update).

I'm thinking this might fix the problems, let me know if it worked.

Still broke. Unable to save any changes preferences or user profile.
ID: 34974 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileBruce
Avatar

Send message
Joined: 28 Apr 08
Posts: 1415
Credit: 2,716,428
RAC: 0
2 million credit badge13 year member badge
Message 34977 - Posted: 31 Dec 2009, 20:10:12 UTC - in response to Message 34972.  

No still cant save profile.
ID: 34977 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileThe Gas Giant
Avatar

Send message
Joined: 24 Dec 07
Posts: 1947
Credit: 240,884,648
RAC: 0
200 million credit badge13 year member badge
Message 34979 - Posted: 31 Dec 2009, 21:11:42 UTC

Preferences are kaput.
ID: 34979 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileGalaxyIce
Avatar

Send message
Joined: 6 Apr 08
Posts: 2018
Credit: 100,142,856
RAC: 0
100 million credit badge13 year member badge
Message 34984 - Posted: 31 Dec 2009, 23:10:18 UTC

I've changed my profile OK



ID: 34984 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileBruce
Avatar

Send message
Joined: 28 Apr 08
Posts: 1415
Credit: 2,716,428
RAC: 0
2 million credit badge13 year member badge
Message 34992 - Posted: 1 Jan 2010, 5:19:06 UTC - in response to Message 34984.  

I've changed my profile OK


Show-off
;-p
ID: 34992 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Misfit
Avatar

Send message
Joined: 27 Aug 07
Posts: 915
Credit: 1,503,319
RAC: 0
1 million credit badge14 year member badge
Message 34993 - Posted: 1 Jan 2010, 9:38:42 UTC - in response to Message 34984.  

I've changed my profile OK

A superior profile needs no changing.
me@rescam.org
ID: 34993 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileGalaxyIce
Avatar

Send message
Joined: 6 Apr 08
Posts: 2018
Credit: 100,142,856
RAC: 0
100 million credit badge13 year member badge
Message 34995 - Posted: 1 Jan 2010, 11:02:03 UTC - in response to Message 34993.  

I've changed my profile OK

A superior profile needs no changing.

All energy is only borrowed; at some point you have to return it.

I see you...



ID: 34995 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Top Viking
Avatar

Send message
Joined: 27 Aug 09
Posts: 4
Credit: 10,008,542
RAC: 0
10 million credit badge12 year member badge
Message 35003 - Posted: 1 Jan 2010, 15:28:23 UTC

The profiles still do not work. When I change Home it posts. When i click on Work - home goes away. I have tried several times over the last few days. They change for a bit, and then when you click back on them they are gone.

From the client side, the changes are not there on update. Still unable to specify which machines get GPU and which get CPU only.
ID: 35003 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileRAMen
Avatar

Send message
Joined: 8 Apr 08
Posts: 45
Credit: 161,943,995
RAC: 0
100 million credit badge13 year member badge
Message 35004 - Posted: 1 Jan 2010, 15:55:58 UTC

I have lost all downloads to the radeon 4850 and the preferences are not working


OWN every thing I need
EARN.. enough to live !!!
WANT a solar array on the roof so I can run a BOINC farm( DREAM on!!)
NO wife
NO kids
NO troubles

ID: 35004 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
1 · 2 · 3 · Next

Message boards : Number crunching : MW Preferences are Gone!

©2021 Astroinformatics Group