Welcome to MilkyWay@home

Testing ATI Application Availability


Advanced search

Message boards : Number crunching : Testing ATI Application Availability
Message board moderation

To post messages, you must log in.

Previous · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 . . . 7 · Next

AuthorMessage
Profilearkayn
Avatar

Send message
Joined: 14 Feb 09
Posts: 999
Credit: 74,932,619
RAC: 0
50 million credit badge10 year member badge
Message 35179 - Posted: 8 Jan 2010, 1:40:13 UTC

I am going to do a test by adding in the
milkyway_0.20_windows_x86_64__ati13ati
&
brook64_ati.dll

files to my MW folder.

Of course I am going to NNW first and burn through the 24 on board first.
ID: 35179 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profileverstapp
Avatar

Send message
Joined: 26 Jan 09
Posts: 589
Credit: 497,834,261
RAC: 0
300 million credit badge10 year member badge
Message 35180 - Posted: 8 Jan 2010, 1:41:50 UTC

i7, 5870, Win7-64, ccc 9.11, boinc 6.10.18, attach to mw, d/l one wu, start crunching... with cpu.
Cheers,

PeterV

.
ID: 35180 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilearkayn
Avatar

Send message
Joined: 14 Feb 09
Posts: 999
Credit: 74,932,619
RAC: 0
50 million credit badge10 year member badge
Message 35182 - Posted: 8 Jan 2010, 2:24:44 UTC

ID: 35182 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilearkayn
Avatar

Send message
Joined: 14 Feb 09
Posts: 999
Credit: 74,932,619
RAC: 0
50 million credit badge10 year member badge
Message 35185 - Posted: 8 Jan 2010, 3:13:52 UTC - in response to Message 35179.  

I am going to do a test by adding in the
milkyway_0.20_windows_x86_64__ati13ati
&
brook64_ati.dll

files to my MW folder.

Of course I am going to NNW first and burn through the 24 on board first.


And that experiment failed, requests GPU units but receives none.

Put the app_info back in and immediately get 24 units.


ID: 35185 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileHudson/Cole
Avatar

Send message
Joined: 27 Dec 09
Posts: 1
Credit: 495,479
RAC: 0
100 thousand credit badge10 year member badge
Message 35208 - Posted: 8 Jan 2010, 15:27:35 UTC - in response to Message 35119.  

no new tasks; win 7
ID: 35208 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Anthony Waters

Send message
Joined: 16 Jun 09
Posts: 85
Credit: 172,476
RAC: 0
100 thousand credit badge10 year member badge
Message 35210 - Posted: 8 Jan 2010, 16:56:45 UTC

I can confirm that Catalyst 9.12 works, I was able to complete several work units in a row, thanks to The Gas Giant for bringing this to my attention. Currently only the Windows 64 bit version will be available and I think it relies on Catalyst 9.7+ for Windows 7/Vista, and 9.12 for Windows XP users. If all goes well the Windows 32 bit version will also be deployed on BOINC.
ID: 35210 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileBeyond
Avatar

Send message
Joined: 15 Jul 08
Posts: 383
Credit: 502,204,694
RAC: 1
500 million credit badge10 year member badge
Message 35213 - Posted: 8 Jan 2010, 17:35:50 UTC - in response to Message 35210.  

I can confirm that Catalyst 9.12 works, I was able to complete several work units in a row, thanks to The Gas Giant for bringing this to my attention. Currently only the Windows 64 bit version will be available and I think it relies on Catalyst 9.7+ for Windows 7/Vista, and 9.12 for Windows XP users. If all goes well the Windows 32 bit version will also be deployed on BOINC.

It's good to hear that that XP driver bug has finally been fixed in v9.12. I had only tested through v9.10 before switching to Win7.

ID: 35213 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Raimund Barbeln

Send message
Joined: 7 Oct 07
Posts: 25
Credit: 30,945,415
RAC: 6,758
30 million credit badge10 year member badge
Message 35215 - Posted: 8 Jan 2010, 17:54:21 UTC

I tried switching from appinfo.xml to automatic download, but i dont get any WUs

I am using Win7 64 Bit with two ATI4770 cards and one Nvidia 8400.
One of the 4770s is my primary display card.
I looked at this Machine on the your computers page, but it shows only the nvidia card.

so there still seems to be something wrong.

I will switch back to appinfo for now, to continue crunching.

When life gives you lemons, make lemonade!
ID: 35215 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Sharon

Send message
Joined: 11 Apr 08
Posts: 10
Credit: 17,339,474
RAC: 0
10 million credit badge10 year member badge
Message 35221 - Posted: 8 Jan 2010, 23:46:52 UTC

WinXP SP3, 32b w/ 512MB 4850 card

using
ati_0.20b_win32_SSE2.zip


Installed v9.12 (was v8.12) to get Collatz working and now MW trashes immediatly with:

Compute error
Exit status	-1073741515 (0xffffffffc0000135)
Computer ID	21507
Report deadline	11 Jan 2010 23:12:57 UTC
Run time	0
CPU time	0
stderr out	

<core_client_version>6.10.18</core_client_version>
<![CDATA[
<message>
 - exit code -1073741515 (0xc0000135)
</message>
]]>

Validate state	Invalid


Any ideas b4 I revert to v8.12?
ID: 35221 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Cluster Physik

Send message
Joined: 26 Jul 08
Posts: 627
Credit: 94,940,203
RAC: 0
50 million credit badge10 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 35223 - Posted: 9 Jan 2010, 0:07:32 UTC - in response to Message 35221.  

WinXP SP3, 32b w/ 512MB 4850 card

using
ati_0.20b_win32_SSE2.zip


Installed v9.12 (was v8.12) to get Collatz working and now MW trashes immediatly with:

Compute error
Exit status	-1073741515 (0xffffffffc0000135)
Computer ID	21507
Report deadline	11 Jan 2010 23:12:57 UTC
Run time	0
CPU time	0
stderr out	

<core_client_version>6.10.18</core_client_version>
<![CDATA[
<message>
 - exit code -1073741515 (0xc0000135)
</message>
]]>

Validate state	Invalid


Any ideas b4 I revert to v8.12?

Yes. Do you remember the two different variants for the different driver versions? When upgrading from 8.12 to 9.12 you have to use the other variant. The exit code is just saying that the app can't load the correct dll (that is what changed between the driver versions).

You have to use this version (32bit SSE2, for Catalyst 9.2 and up).
ID: 35223 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Chris S
Avatar

Send message
Joined: 20 Sep 08
Posts: 1389
Credit: 190,892,823
RAC: 24,992
100 million credit badge10 year member badge
Message 35224 - Posted: 9 Jan 2010, 0:25:35 UTC

Is there much benefit to going from CC 8.12/Amd version to 9.12/Ati version? I am using Boinc 6.10.18
ID: 35224 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Cluster Physik

Send message
Joined: 26 Jul 08
Posts: 627
Credit: 94,940,203
RAC: 0
50 million credit badge10 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 35227 - Posted: 9 Jan 2010, 0:48:10 UTC - in response to Message 35224.  

Is there much benefit to going from CC 8.12/Amd version to 9.12/Ati version? I am using Boinc 6.10.18

If you don't game on that system, no. But I have seen that the newer drivers are faster at Collatz, though.
ID: 35227 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Donnie
Avatar

Send message
Joined: 19 Jul 08
Posts: 67
Credit: 272,086,462
RAC: 0
200 million credit badge10 year member badge
Message 35228 - Posted: 9 Jan 2010, 1:27:38 UTC - in response to Message 35180.  

i7, 5870, Win7-64, ccc 9.11, boinc 6.10.18, attach to mw, d/l one wu, start crunching... with cpu.


AFAIK, MW works just fine with this combo. I have BOINC 6.10.24, ATI 5870, Win7 64 bit, 9.11 drivers and just added the 3 optomized files to my MW folder (from the available web sites) and it fired up immediately. This was a new installation. My only difference is I'm running an AMD chip, which shouldn't matter.
ID: 35228 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Sharon

Send message
Joined: 11 Apr 08
Posts: 10
Credit: 17,339,474
RAC: 0
10 million credit badge10 year member badge
Message 35231 - Posted: 9 Jan 2010, 1:39:39 UTC - in response to Message 35223.  


Yes. Do you remember the two different variants for the different driver versions? When upgrading from 8.12 to 9.12 you have to use the other variant. The exit code is just saying that the app can't load the correct dll (that is what changed between the driver versions).

You have to use this version (32bit SSE2, for Catalyst 9.2 and up).


No... I'd totally forgotten about that. Thanx much.
ID: 35231 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profileverstapp
Avatar

Send message
Joined: 26 Jan 09
Posts: 589
Credit: 497,834,261
RAC: 0
300 million credit badge10 year member badge
Message 35235 - Posted: 9 Jan 2010, 3:53:30 UTC

Except that we should all my now be using the wonderful new automagically-downloaded-from-the-server apps. :)
Cheers,

PeterV

.
ID: 35235 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Minicluster
Avatar

Send message
Joined: 2 Jul 09
Posts: 23
Credit: 6,351,205
RAC: 0
5 million credit badge10 year member badge
Message 35237 - Posted: 9 Jan 2010, 5:52:22 UTC
Last modified: 9 Jan 2010, 5:55:10 UTC

Finally got a work unit (had to detach and attach). Seems the system is a bit confused?



My 4850 seems to have been eaten by the green goblin. Also, 1.99 CPUs? Really?

Windows 7 64bit, boinc 6.10.18.
ID: 35237 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Raimund Barbeln

Send message
Joined: 7 Oct 07
Posts: 25
Credit: 30,945,415
RAC: 6,758
30 million credit badge10 year member badge
Message 35240 - Posted: 9 Jan 2010, 9:24:50 UTC
Last modified: 9 Jan 2010, 9:25:13 UTC

I detached and reattached my machine, but still no automatc WU download.
It seems the server sees only the Nvidia cards.
When life gives you lemons, make lemonade!
ID: 35240 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Brian Silvers

Send message
Joined: 21 Aug 08
Posts: 625
Credit: 558,425
RAC: 0
500 thousand credit badge10 year member badge
Message 35241 - Posted: 9 Jan 2010, 10:26:00 UTC - in response to Message 35235.  
Last modified: 9 Jan 2010, 10:27:05 UTC

Except that we should all my now be using the wonderful new automagically-downloaded-from-the-server apps. :)


Said by Anthony Waters only around 17-18 hours ago:

I can confirm that Catalyst 9.12 works, I was able to complete several work units in a row, thanks to The Gas Giant for bringing this to my attention. Currently only the Windows 64 bit version will be available and I think it relies on Catalyst 9.7+ for Windows 7/Vista, and 9.12 for Windows XP users. If all goes well the Windows 32 bit version will also be deployed on BOINC.
ID: 35241 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Minicluster
Avatar

Send message
Joined: 2 Jul 09
Posts: 23
Credit: 6,351,205
RAC: 0
5 million credit badge10 year member badge
Message 35247 - Posted: 9 Jan 2010, 15:00:48 UTC - in response to Message 35240.  
Last modified: 9 Jan 2010, 15:02:50 UTC

I detached and reattached my machine, but still no automatc WU download.
It seems the server sees only the Nvidia cards.


Did you check your profile to make sure the project is allowed to send ATI work?

I was hoping to get cuda work, so far it hasn't. May someone take a look at the project scheduler to see if it is confused?
ID: 35247 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Raimund Barbeln

Send message
Joined: 7 Oct 07
Posts: 25
Credit: 30,945,415
RAC: 6,758
30 million credit badge10 year member badge
Message 35249 - Posted: 9 Jan 2010, 15:19:10 UTC

ATI Work is allowed im my home settings, which are specifically set for this machine. So that is not the problem.
When life gives you lemons, make lemonade!
ID: 35249 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Previous · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 . . . 7 · Next

Message boards : Number crunching : Testing ATI Application Availability

©2020 Astroinformatics Group