Welcome to MilkyWay@home

SLow running WU


Advanced search

Message boards : Number crunching : SLow running WU
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Jim Wilkins

Send message
Joined: 1 Jan 08
Posts: 40
Credit: 1,676,165
RAC: 0
1 million credit badge10 year member badge
Message 38831 - Posted: 18 Apr 2010, 14:17:50 UTC

I'm not sure if this is a problem or not but I have a WU running for over 8 hours CPU time and it is only at 2.5% complete. It does seem to be pick up speed now. Using Intel Mac, MW vers 0.26.

Jim
ID: 38831 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Zydor
Avatar

Send message
Joined: 24 Feb 09
Posts: 620
Credit: 100,587,625
RAC: 0
100 million credit badge10 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 38833 - Posted: 18 Apr 2010, 15:22:59 UTC

Abort it - its toast

Regards
Zy
ID: 38833 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilearkayn
Avatar

Send message
Joined: 14 Feb 09
Posts: 999
Credit: 74,932,619
RAC: 0
50 million credit badge10 year member badge
Message 38839 - Posted: 18 Apr 2010, 17:30:54 UTC

It is not toast, just the 0.26 app is not check pointing, so it starts over at 0% every time.

I have already pointed the problem out to Travis and he said that he would look into it.

This was about the same time as the new validator was starting up as well.
ID: 38839 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilebanditwolf
Avatar

Send message
Joined: 12 Nov 07
Posts: 2425
Credit: 524,164
RAC: 0
500 thousand credit badge10 year member badge
Message 38843 - Posted: 18 Apr 2010, 18:23:52 UTC

Would checking "Leave applications in memory while suspended" help?
Doesn't expecting the unexpected make the unexpected the expected?
If it makes sense, DON'T do it.
ID: 38843 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Jim Wilkins

Send message
Joined: 1 Jan 08
Posts: 40
Credit: 1,676,165
RAC: 0
1 million credit badge10 year member badge
Message 38845 - Posted: 18 Apr 2010, 19:29:46 UTC

Well, now it has been running for 13 hrs and it is 60% complete. I must have been stuck in some long initialization sequence. Last checkpoint happened about 45 minutes ago.

Jim
ID: 38845 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Jim Wilkins

Send message
Joined: 1 Jan 08
Posts: 40
Credit: 1,676,165
RAC: 0
1 million credit badge10 year member badge
Message 38869 - Posted: 19 Apr 2010, 14:28:36 UTC - in response to Message 38845.  

This one finish in about 18 hours CPU time. Go figure.
ID: 38869 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote

Message boards : Number crunching : SLow running WU

©2020 Astroinformatics Group