Welcome to MilkyWay@home

Problems with News RSS Feed


Advanced search

Message boards : Application Code Discussion : Problems with News RSS Feed
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Edgeman

Send message
Joined: 19 Oct 09
Posts: 10
Credit: 8,583,453
RAC: 0
5 million credit badge12 year member badge
Message 40516 - Posted: 18 Jun 2010, 13:54:00 UTC

Hello, I don't know if this is the right forum to post this but I didn't see anything better.

My Thunderbird has apparently not liked the RSS feed (invalid RSS) for quite some time. I never noticed.

Firefox loads it fine, but Chrome says:

This page contains the following errors:
error on line 527 at column 27: xmlParseEntityRef: no name

It looks like it is barfing on the ampersand in "Questions & Answers", see:

http://validator.w3.org/feed/check.cgi?url=http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway/rss_main.php

Once this is fixed I can add it back to my Thunderbird and catch up on all the news I've missed :(
ID: 40516 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Edgeman

Send message
Joined: 19 Oct 09
Posts: 10
Credit: 8,583,453
RAC: 0
5 million credit badge12 year member badge
Message 40605 - Posted: 23 Jun 2010, 19:13:33 UTC - in response to Message 40516.  

Problem is now fixed, thanks!
ID: 40605 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote

Message boards : Application Code Discussion : Problems with News RSS Feed

©2021 Astroinformatics Group