Welcome to MilkyWay@home

a fix for the output file issue


Advanced search

Message boards : News : a fix for the output file issue
Message board moderation

To post messages, you must log in.

1 · 2 · Next

AuthorMessage
ProfileTravis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0
10 thousand credit badge10 year member badge
Message 42920 - Posted: 18 Oct 2010, 3:09:45 UTC
Last modified: 18 Oct 2010, 3:11:26 UTC

I added the tag to the result xml so the issue some people have been having with that file not being found should hopefully be fixed. I think the fix will only be for newly generated WUs, so if you've been having this problem I'd cancel whichever ones you're running, so you can get new ones with the right result xml.
ID: 42920 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
w1hue

Send message
Joined: 13 Feb 09
Posts: 48
Credit: 17,057,511
RAC: 19,337
10 million credit badge10 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 42921 - Posted: 18 Oct 2010, 3:51:17 UTC - in response to Message 42920.  

Does this fix the problem of not getting credit for completed WUs that show "computation error"?
ID: 42921 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileTravis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0
10 thousand credit badge10 year member badge
Message 42923 - Posted: 18 Oct 2010, 4:48:19 UTC - in response to Message 42920.  
Last modified: 18 Oct 2010, 4:49:18 UTC

And sorry for taking so long, was kind of incapacitated in bed with the flu all week and just found out about this tonight. :(
ID: 42923 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileTravis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0
10 thousand credit badge10 year member badge
Message 42924 - Posted: 18 Oct 2010, 4:48:43 UTC - in response to Message 42921.  
Last modified: 18 Oct 2010, 4:49:00 UTC

Does this fix the problem of not getting credit for completed WUs that show "computation error"?


I think it should. If not, please let me know.
ID: 42924 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilemdhittle*
Avatar

Send message
Joined: 25 Jun 10
Posts: 284
Credit: 260,490,091
RAC: 0
200 million credit badge9 year member badge
Message 42925 - Posted: 18 Oct 2010, 4:52:53 UTC - in response to Message 42924.  

Will it fix this problem, also?

feeder milkyway Not Running
transitioner milkyway Not Running
milkyway_purge milkyway Not Running
file_deleter milkyway Not Running
nbody_assimilator milkyway Not Running
separation_assimilator milkyway Not Running
ID: 42925 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileTravis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0
10 thousand credit badge10 year member badge
Message 42926 - Posted: 18 Oct 2010, 5:32:03 UTC - in response to Message 42925.  

They're back up.
ID: 42926 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileJohn Black

Send message
Joined: 3 May 10
Posts: 74
Credit: 1,532,760
RAC: 0
1 million credit badge9 year member badge
Message 42930 - Posted: 18 Oct 2010, 10:54:52 UTC

Thanks Travis and I am sorry to hear that you had flu. I hold with Linus Pauling and vitamin C 500mg/diem that seems to keep away the worst of it.
I am not worried about lost credits what difference does that make to anything least of all if whether we figure out where the Sagittarius arm is going.
I do wish that my fellow contributors realised the difficulties that you guys are working under and how hard you work to send us stuff for free. If you were levying a charge for this service then maybe people would have a right to complain.
I will try the modified software when I run out of SETI stuff which I just received a load of.
Thanks again
ID: 42930 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileRuth und Lumpi
Avatar

Send message
Joined: 28 Sep 10
Posts: 5
Credit: 46,953,401
RAC: 1,462
30 million credit badge9 year member badge
Message 42933 - Posted: 18 Oct 2010, 14:30:30 UTC

Hi Travis,
thanks for the info. about 2 hours since I have no more error messages. I'm thrilled. A THANK YOU to those who found the BUG


regards Nekodemus
regards
Ruth vom Bollwerk
ID: 42933 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileSutaru Tsureku

Send message
Joined: 30 Apr 09
Posts: 95
Credit: 24,003,766
RAC: 0
20 million credit badge10 year member badge
Message 42938 - Posted: 18 Oct 2010, 15:43:31 UTC

Hello community!

Please, can someone explain, why my team mate get this errors on his host (2x GTX295)?

'Error overview of host 218321'

What is the problem?

Thanks!

ID: 42938 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Traills

Send message
Joined: 16 Aug 10
Posts: 6
Credit: 3,885,804
RAC: 0
3 million credit badge9 year member badge
Message 42953 - Posted: 19 Oct 2010, 4:17:58 UTC - in response to Message 42920.  

Thank you, Travis. Sorry about the flu, that's never fun. I will cancel out of the affected WUs, which I had suspended, and try a new batch of MW after my slug of Cosmology finishes in about a week.
ID: 42953 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
w1hue

Send message
Joined: 13 Feb 09
Posts: 48
Credit: 17,057,511
RAC: 19,337
10 million credit badge10 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 42955 - Posted: 19 Oct 2010, 5:00:52 UTC - in response to Message 42924.  

My credits have not changed for about ten days during which time I completed at least three WUs with over 60 hrs CPU time, my pending credits list shows 0, and my task list is blank. So, guess not... at least not as far as getting credit for the "lost WUs" is concerned. Oh well, life is a bitch, then you die. (Just kidding!!) I'll un-suspend the project and see what happens with new WUs.
ID: 42955 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Brian Priebe

Send message
Joined: 27 Nov 09
Posts: 108
Credit: 429,240,525
RAC: 68,871
300 million credit badge9 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 42961 - Posted: 19 Oct 2010, 8:06:52 UTC - in response to Message 42924.  

I think it should. If not, please let me know.

So far so good on those file transfer errors going away. But the Windows CPU app is still taking at least twice the time it used to...
ID: 42961 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileWhite Mountain Wes
Avatar

Send message
Joined: 24 Jul 09
Posts: 25
Credit: 9,199,039
RAC: 2,571
5 million credit badge10 year member badge
Message 42966 - Posted: 19 Oct 2010, 16:30:43 UTC

I just finished my first post fix WU and it completed and validated without any errors. Thanks for the fix! It's nice to be able to crunch for MW again. But I would have to concur that the WU's are now taking about 3X longer than they used to.
ID: 42966 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profileprairie69

Send message
Joined: 2 Nov 08
Posts: 11
Credit: 169,476
RAC: 0
100 thousand credit badge10 year member badge
Message 42969 - Posted: 19 Oct 2010, 18:02:20 UTC - in response to Message 42966.  

I just finished my first post fix WU and it completed and validated without any errors. Thanks for the fix! It's nice to be able to crunch for MW again. But I would have to concur that the WU's are now taking about 3X longer than they used to.


Moi aussi. Just got my first successful WU in NINE days!
ID: 42969 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileTravis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0
10 thousand credit badge10 year member badge
Message 42979 - Posted: 19 Oct 2010, 22:39:36 UTC - in response to Message 42969.  

Great news! Glad it's working. :)
ID: 42979 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileJohn Black

Send message
Joined: 3 May 10
Posts: 74
Credit: 1,532,760
RAC: 0
1 million credit badge9 year member badge
Message 42998 - Posted: 20 Oct 2010, 5:50:53 UTC

Hi Travis (or anybody who knows),

after the fix was announced I downloaded a few new WUs and got to work. The first
de_14-2s_5_126674_1287400167_0 ran for 21+ hours and showed 16 still to go so I aborted it as it looked like a bad one the next de_14_2s_5_126673_1287400167_0 has been running for 17 hours and shows 27 hours to go.

Are these new WUs or still some from the bad batch. If they are the bad ones then no problem I will abort and download new ones. If they are not then I have a different problem and I don't know what to do with it. Both of these WUs showed a "to completion time" of about 18 hours so running for about c44 hours is way beyond what was expected. The Application running for both WUs is MW&H 0.04.

I am afraid that I am stumped HELP!!
ID: 42998 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileSutaru Tsureku

Send message
Joined: 30 Apr 09
Posts: 95
Credit: 24,003,766
RAC: 0
20 million credit badge10 year member badge
Message 43000 - Posted: 20 Oct 2010, 8:43:22 UTC

BTW.

It's O.K. to use further the opt. CPU app from available 'here'?

In app_info.xml named as V0.21 ?

Like this:
<app_name>milkyway</app_name>
<version_num>21</version_num>


The new stock/orig. MW@h CPU app have 0.04 ..?



From where we could DL the other new N-body CPU app?
And how this app should be named in the app_info.xml file?



I understood it correct, that MW@h have currently 2 CPU apps?

ID: 43000 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Travis

Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 16
Credit: 6,571
RAC: 0
1 credit badge10 year member badge
Message 43001 - Posted: 20 Oct 2010, 9:01:52 UTC - in response to Message 42998.  

Hi Travis (or anybody who knows),

after the fix was announced I downloaded a few new WUs and got to work. The first
de_14-2s_5_126674_1287400167_0 ran for 21+ hours and showed 16 still to go so I aborted it as it looked like a bad one the next de_14_2s_5_126673_1287400167_0 has been running for 17 hours and shows 27 hours to go.

Are these new WUs or still some from the bad batch. If they are the bad ones then no problem I will abort and download new ones. If they are not then I have a different problem and I don't know what to do with it. Both of these WUs showed a "to completion time" of about 18 hours so running for about c44 hours is way beyond what was expected. The Application running for both WUs is MW&H 0.04.

I am afraid that I am stumped HELP!!


There shouldn't be any problem with them if you're running 0.40...
ID: 43001 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Travis

Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 16
Credit: 6,571
RAC: 0
1 credit badge10 year member badge
Message 43002 - Posted: 20 Oct 2010, 9:03:13 UTC - in response to Message 43000.  

BTW.

It's O.K. to use further the opt. CPU app from available 'here'?

In app_info.xml named as V0.21 ?

Like this:
<app_name>milkyway</app_name>
<version_num>21</version_num>


The new stock/orig. MW@h CPU app have 0.04 ..?



From where we could DL the other new N-body CPU app?
And how this app should be named in the app_info.xml file?



I understood it correct, that MW@h have currently 2 CPU apps?


Yes there are two CPU apps now. The 'optimized' apps probably won't work with a bunch of the new workunits we are sending out, so I would stick with the applications the server is sending out.
ID: 43002 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileJohn Black

Send message
Joined: 3 May 10
Posts: 74
Credit: 1,532,760
RAC: 0
1 million credit badge9 year member badge
Message 43003 - Posted: 20 Oct 2010, 9:20:16 UTC - in response to Message 43001.  

Hi Travis,
the application claims to be MW@H 0.04.not 0.4 Is that just a typo or does it have some meaning? The latest Wu has been running for 20 hours with 30 hours to completion that surely can't be right.

What do you advise?
ID: 43003 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
1 · 2 · Next

Message boards : News : a fix for the output file issue

©2019 Astroinformatics Group