Welcome to MilkyWay@home

Status: "Validate Error" and still getting credit?


Advanced search

Message boards : Number crunching : Status: "Validate Error" and still getting credit?
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Astromancer.
Avatar

Send message
Joined: 21 Nov 09
Posts: 49
Credit: 20,942,758
RAC: 28
20 million credit badge12 year member badge
Message 44029 - Posted: 21 Nov 2010, 21:38:06 UTC
Last modified: 21 Nov 2010, 21:50:20 UTC

So I started crunching MW again today and looking through my tasks found a number of WU's that are marked "Validate Error" in the status but are still giving me full credit for doing them.

Both of which I find odd as I never used to have any errors with validation.

I didn't see any other posts about this so made a new one. Sorry if I missed something.


EDIT:: To add it's happened with both ATI and nVidia units. 3870 and GTX260. CPU units are still running.

EDIT2: Another unit was a Quorum: 2 unit and when I returned my result it canceled the 2nd result out there and gave me credit which also seems quite odd.
ID: 44029 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Siegfried Niklas

Send message
Joined: 27 Apr 08
Posts: 3
Credit: 104,258,152
RAC: 0
100 million credit badge13 year member badge
Message 44031 - Posted: 21 Nov 2010, 21:56:20 UTC
Last modified: 21 Nov 2010, 22:06:27 UTC

ID: 44031 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Astromancer.
Avatar

Send message
Joined: 21 Nov 09
Posts: 49
Credit: 20,942,758
RAC: 28
20 million credit badge12 year member badge
Message 44038 - Posted: 21 Nov 2010, 22:36:24 UTC

One of my team members checked his and apparently all of his have validated. *shrug* Who knows.
ID: 44038 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote

Message boards : Number crunching : Status: "Validate Error" and still getting credit?

©2021 Astroinformatics Group