Welcome to MilkyWay@home

Please post app 1.17/1.18/1.19 memory leaks/errors


Advanced search

Message boards : Number crunching : Please post app 1.17/1.18/1.19 memory leaks/errors
Message board moderation

To post messages, you must log in.

Previous · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · Next

AuthorMessage
ProfileWebmaster Yoda
Avatar

Send message
Joined: 21 Dec 07
Posts: 69
Credit: 7,048,412
RAC: 0
5 million credit badge13 year member badge
Message 1879 - Posted: 5 Mar 2008, 7:56:01 UTC

1.18 seems to be working fine on my systems (64bit Ubuntu Gutsy).

It seems to be a bit faster than previous versions too (under 7 minutes on my quad), but perhaps we have slightly shorter work units now, so I can't really say for sure.
Join the #1 Aussie Alliance on MilkyWay!
ID: 1879 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Hefto99

Send message
Joined: 29 Dec 07
Posts: 9
Credit: 100,140,182
RAC: 0
100 million credit badge13 year member badge
Message 1880 - Posted: 5 Mar 2008, 7:59:28 UTC
Last modified: 5 Mar 2008, 8:07:31 UTC

32-bit Linux openSuSE 10.2, application 1.18 gives following error:

Milkyway@home 5 Mar 2008 15:41:31 Starting gs_281_1204712600_2671_4
Milkyway@home 5 Mar 2008 15:41:31 Starting task gs_281_1204712600_2671_4 using astronomy version 118
Milkyway@home 5 Mar 2008 15:41:32 Deferring communication for 1 min 0 sec
Milkyway@home 5 Mar 2008 15:41:32 Reason: Unrecoverable error for result gs_281_1204712600_2671_4 (process exited with code 22 (0x16, -234))
Milkyway@home 5 Mar 2008 15:41:32 Computation for task gs_281_1204712600_2671_4 finished
Milkyway@home 5 Mar 2008 15:41:32 Output file gs_281_1204712600_2671_4_0 for task gs_281_1204712600_2671_4 absent
Milkyway@home 5 Mar 2008 15:41:32 Starting gs_280_1204746619_18995_1

[edit]the same error as is reported by Arcturus[/edit]

1.16 was OK.
ID: 1880 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Matthias Lehmkuhl

Send message
Joined: 29 Sep 07
Posts: 18
Credit: 4,533,464
RAC: 6
3 million credit badge14 year member badge
Message 1881 - Posted: 5 Mar 2008, 9:21:12 UTC
Last modified: 5 Mar 2008, 9:21:57 UTC

Hello on my debian etch 32 Bit Linux 2.6.18-4-686

all 4 ap 1.18 crashed immediately after starting.

stderr out
<core_client_version>5.10.30</core_client_version>
<![CDATA[
<message>
process exited with code 22 (0x16, -234)
</message>
<stderr_txt>

</stderr_txt>
]]>
resultid=4594288
resultid=4594216

2 results are not reported yet.
Matthias

ID: 1881 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileCrunch3r
Volunteer developer
Avatar

Send message
Joined: 17 Feb 08
Posts: 363
Credit: 258,227,990
RAC: 0
200 million credit badge13 year member badge
Message 1882 - Posted: 5 Mar 2008, 9:28:31 UTC - in response to Message 1881.  

Hello on my debian etch 32 Bit Linux 2.6.18-4-686

all 4 ap 1.18 crashed immediately after starting.

stderr out
<core_client_version>5.10.30</core_client_version>
<![CDATA[
<message>
process exited with code 22 (0x16, -234)
</message>
<stderr_txt>

</stderr_txt>
]]>
resultid=4594288
resultid=4594216

2 results are not reported yet.


I've compiled a 32 bit new app about 15 min ago that will work.
Both Travis and Dave got the links.

So it depends now on when they'll be back in. (what timezone are they at ?)




Join Support science! Joinc Team BOINC United now!
ID: 1882 · Rating: -1 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileChertseyAl
Avatar

Send message
Joined: 31 Aug 07
Posts: 66
Credit: 1,002,668
RAC: 0
1 million credit badge14 year member badge
Message 1883 - Posted: 5 Mar 2008, 9:30:37 UTC - in response to Message 1847.  

No 'problems' as such for a couple of 1.18s on a P4 2.4 XP32 machine.

But ... No progress indicator (stuck on zero), and WUs finished much quicker than usual (10 minutes instead of 23). Claimed credit is in same ratio for 1.13/1.16 WUs, but the granted 6.5 makes these *very* generous in credit terms!

05/03/08 08:50:54|Milkyway@home|Starting gs_280_1204761652_27388_0
05/03/08 08:50:55|Milkyway@home|Starting task gs_280_1204761652_27388_0 using astronomy version 118
05/03/08 09:02:51|Milkyway@home|Computation for task gs_280_1204761652_27388_0 finished
05/03/08 09:02:51|Milkyway@home|Starting gs_280_1204761652_27389_0
05/03/08 09:02:51|Milkyway@home|Starting task gs_280_1204761652_27389_0 using astronomy version 118
05/03/08 09:02:54|Milkyway@home|[file_xfer] Started upload of file gs_280_1204761652_27388_0_0
05/03/08 09:02:57|Milkyway@home|[file_xfer] Finished upload of file gs_280_1204761652_27388_0_0
05/03/08 09:02:57|Milkyway@home|[file_xfer] Throughput 2709 bytes/sec
05/03/08 09:09:21|Milkyway@home|Sending scheduler request: Requested by user
05/03/08 09:09:21|Milkyway@home|Reporting 1 tasks
05/03/08 09:09:26|Milkyway@home|Scheduler RPC succeeded [server version 511]
05/03/08 09:09:26|Milkyway@home|Deferring communication for 7 sec
05/03/08 09:09:26|Milkyway@home|Reason: requested by project
05/03/08 09:14:43|Milkyway@home|Computation for task gs_280_1204761652_27389_0 finished
05/03/08 09:14:46|Milkyway@home|[file_xfer] Started upload of file gs_280_1204761652_27389_0_0
05/03/08 09:14:48|Milkyway@home|[file_xfer] Finished upload of file gs_280_1204761652_27389_0_0
05/03/08 09:14:48|Milkyway@home|[file_xfer] Throughput 2598 bytes/sec
05/03/08 09:22:19|Milkyway@home|Sending scheduler request: Requested by user
05/03/08 09:22:19|Milkyway@home|Reporting 1 tasks
05/03/08 09:22:24|Milkyway@home|Scheduler RPC succeeded [server version 511]
05/03/08 09:22:24|Milkyway@home|Deferring communication for 7 sec
05/03/08 09:22:24|Milkyway@home|Reason: requested by project

Results (with a 1.16 for comparison):

4590812 4416448 5 Mar 2008 6:43:43 UTC 5 Mar 2008 9:22:21 UTC Over Success Done 642.61 1.34 6.50
4590811 4416447 5 Mar 2008 6:43:43 UTC 5 Mar 2008 9:09:22 UTC Over Success Done 642.09 1.34 6.50
4563107 4389222 4 Mar 2008 18:28:31 UTC 4 Mar 2008 19:37:05 UTC Over Success Done 1,606.17 3.35 6.50

Will try a couple of units on the other machines now.

Al.
ID: 1883 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileCori
Avatar

Send message
Joined: 27 Aug 07
Posts: 647
Credit: 27,592,547
RAC: 0
20 million credit badge14 year member badge
Message 1884 - Posted: 5 Mar 2008, 10:52:21 UTC

Damn... whereas the new 1.18 WUs are running fine on my new laptop (Win XP Sp2) I've trashed a lot of WUs (while I was asleep so I couldn't stop it) on my old Win2K box.
Seems Win 2K has a problem with the new ones? *sniff*
stderr out

<core_client_version>5.10.35</core_client_version>
<![CDATA[
<message>
Es gibt keine untergeordneten Prozesse, auf die gewartet werden muss. (0x80) - exit code 128 (0x80)
</message>
]]>

Lovely greetings, Cori
ID: 1884 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileConan
Avatar

Send message
Joined: 2 Jan 08
Posts: 108
Credit: 66,475,071
RAC: 1,736
50 million credit badge13 year member badge
Message 1885 - Posted: 5 Mar 2008, 11:57:15 UTC

Have gotten this error on the last 60 WU's as soon as they start, both 1.17 and 1.18. Using Linux Fedora Core 6, none have been successful,

<core_client_version>5.10.21</core_client_version>
<![CDATA[
<message>
process exited with code 22 (0x16, -234)
</message>
<stderr_txt>
2008-03-05 06:10:03 [Milkyway@home] Starting gs_281_1204711021_258_0
execv: No such file or directory
2008-03-05 06:10:03 [Milkyway@home] [error] Process creation (../../projects/milkyway.cs.rpi.edu_milkyway/astronomy_1.15_i686-pc-linux-gnu) failed: Error -1, errno=8

</stderr_txt>

EDIT:: Have just checked and you better make that 80 crashed WU's as all 20 that were on my computer have errored out as well.
ID: 1885 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilerebirther
Avatar

Send message
Joined: 28 Aug 07
Posts: 51
Credit: 8,353,747
RAC: 0
5 million credit badge14 year member badge
Message 1886 - Posted: 5 Mar 2008, 12:03:11 UTC
Last modified: 5 Mar 2008, 12:03:26 UTC

No problems so far on WinXP SP2 (1.18) without progress bar
ID: 1886 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Emanuel

Send message
Joined: 18 Nov 07
Posts: 280
Credit: 2,442,757
RAC: 0
2 million credit badge14 year member badge
Message 1887 - Posted: 5 Mar 2008, 12:21:38 UTC

Everything seems to be running fine on this Athlon 64 with Windows XP SP3 RC, except without a working progress bar.
ID: 1887 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileDave Przybylo
Avatar

Send message
Joined: 5 Feb 08
Posts: 236
Credit: 49,648
RAC: 0
10 thousand credit badge13 year member badge
Message 1891 - Posted: 5 Mar 2008, 14:16:44 UTC - in response to Message 1887.  

Everything seems to be running fine on this Athlon 64 with Windows XP SP3 RC, except without a working progress bar.



OK everyone. The new linux 32bit is not working as of now. Cruncher has compiled a new one and we should have this up later today. Also, the progress is not working on the windows build. This was due to a global constant not being set. Hopefully this is fixed with the build we'll be putting up later today.
Dave Przybylo
MilkyWay@home Developer
Department of Computer Science
Rensselaer Polytechnic Institute
ID: 1891 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
BdyGlv

Send message
Joined: 22 Feb 08
Posts: 1
Credit: 287,113
RAC: 0
100 thousand credit badge13 year member badge
Message 1892 - Posted: 5 Mar 2008, 15:22:15 UTC

Ran first 1.19 WU on mac ppc-darwin. Completed with no error.
Progress reached 100% after about 25 min, ran for another 4 min then finished.
This is the same way 1.13 ran, but at least it's working again ( all the other versions comp. error'ed )
ID: 1892 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileSysadm@Nbg
Avatar

Send message
Joined: 24 Jan 08
Posts: 6
Credit: 14,836
RAC: 0
10 thousand credit badge13 year member badge
Message 1893 - Posted: 5 Mar 2008, 17:35:55 UTC
Last modified: 5 Mar 2008, 18:17:35 UTC

got an error like in previous posts
http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway/result.php?resultid=4629874
stderr out:<core_client_version>5.10.30</core_client_version>
<![CDATA[<message>process exited with code 22 (0x16, -234)</message><stderr_txt></stderr_txt>]]>

sorry, me english isnĀ“t well
Sysadm@Nbg
Member of Team

ID: 1893 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ebahapo
Avatar

Send message
Joined: 6 Sep 07
Posts: 66
Credit: 636,861
RAC: 0
500 thousand credit badge14 year member badge
Message 1895 - Posted: 5 Mar 2008, 19:32:37 UTC

All calm and well on my x86 Windows XP system. 1.17 is about twice as fast as 1.16 and 1.18 a tad faster yet.

ID: 1895 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileCrunch3r
Volunteer developer
Avatar

Send message
Joined: 17 Feb 08
Posts: 363
Credit: 258,227,990
RAC: 0
200 million credit badge13 year member badge
Message 1897 - Posted: 5 Mar 2008, 19:42:05 UTC - in response to Message 1895.  
Last modified: 5 Mar 2008, 19:47:11 UTC

All calm and well on my x86 Windows XP system. 1.17 is about twice as fast as 1.16 and 1.18 a tad faster yet.


1.19 is already listed on the apps page :) so it should get to you after your last set of wus is done.

That will be interesting to see if it's all fixed now (wich i'm sure of).



Join Support science! Joinc Team BOINC United now!
ID: 1897 · Rating: -1 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileTravis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0
10 thousand credit badge14 year member badge
Message 1900 - Posted: 5 Mar 2008, 19:59:11 UTC - in response to Message 1897.  

All calm and well on my x86 Windows XP system. 1.17 is about twice as fast as 1.16 and 1.18 a tad faster yet.


1.19 is already listed on the apps page :) so it should get to you after your last set of wus is done.

That will be interesting to see if it's all fixed now (wich i'm sure of).



yeah i hope 1.19 works :)
ID: 1900 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileDave Przybylo
Avatar

Send message
Joined: 5 Feb 08
Posts: 236
Credit: 49,648
RAC: 0
10 thousand credit badge13 year member badge
Message 1901 - Posted: 5 Mar 2008, 20:01:57 UTC - in response to Message 1900.  

All calm and well on my x86 Windows XP system. 1.17 is about twice as fast as 1.16 and 1.18 a tad faster yet.


1.19 is already listed on the apps page :) so it should get to you after your last set of wus is done.

That will be interesting to see if it's all fixed now (wich i'm sure of).



yeah i hope 1.19 works :)



It does, i'm running it now.
Dave Przybylo
MilkyWay@home Developer
Department of Computer Science
Rensselaer Polytechnic Institute
ID: 1901 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileCrunch3r
Volunteer developer
Avatar

Send message
Joined: 17 Feb 08
Posts: 363
Credit: 258,227,990
RAC: 0
200 million credit badge13 year member badge
Message 1902 - Posted: 5 Mar 2008, 20:03:14 UTC - in response to Message 1900.  
Last modified: 5 Mar 2008, 20:12:56 UTC

All calm and well on my x86 Windows XP system. 1.17 is about twice as fast as 1.16 and 1.18 a tad faster yet.


1.19 is already listed on the apps page :) so it should get to you after your last set of wus is done.

That will be interesting to see if it's all fixed now (wich i'm sure of).



yeah i hope 1.19 works :)


I'm sure it will work out since i've allready tested them all ;)
Just have a little faith in me ;P

I know what i'm dooing... well most of the time ... LOL





Join Support science! Joinc Team BOINC United now!
ID: 1902 · Rating: -1 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileTravis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0
10 thousand credit badge14 year member badge
Message 1903 - Posted: 5 Mar 2008, 20:23:41 UTC - in response to Message 1902.  

All calm and well on my x86 Windows XP system. 1.17 is about twice as fast as 1.16 and 1.18 a tad faster yet.


1.19 is already listed on the apps page :) so it should get to you after your last set of wus is done.

That will be interesting to see if it's all fixed now (wich i'm sure of).



yeah i hope 1.19 works :)


I'm sure it will work out since i've allready tested them all ;)
Just have a little faith in me ;P

I know what i'm dooing... well most of the time ... LOL





oh you did the windows ones too? :) i hope we get some windows popup errors soon so we can figure out where that problem is coming from.
ID: 1903 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileCrunch3r
Volunteer developer
Avatar

Send message
Joined: 17 Feb 08
Posts: 363
Credit: 258,227,990
RAC: 0
200 million credit badge13 year member badge
Message 1905 - Posted: 5 Mar 2008, 20:31:37 UTC - in response to Message 1903.  


oh you did the windows ones too? :) i hope we get some windows popup errors soon so we can figure out where that problem is coming from.


yepp... however i'm sure it's all fixed now.





Join Support science! Joinc Team BOINC United now!
ID: 1905 · Rating: -1 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Stick

Send message
Joined: 8 Oct 07
Posts: 50
Credit: 2,032,238
RAC: 1,197
2 million credit badge14 year member badge
Message 1908 - Posted: 5 Mar 2008, 20:57:57 UTC
Last modified: 5 Mar 2008, 21:22:01 UTC

wuid=4456887 - This one is just finished with v1.19 (Windows). The "Progress" meter worked, but not correctly. I am guessing it is off by an order of magnitude. That is, Progress only showed about 5% when it had run about 5 minutes (roughly the halfway point timewise).

EDIT: I watched my second unit a little more carefully. The first 10% took about 9 minutes and the last 90% took about 2 minutes. In other words, the "Progress" meter works OK - it's just not linear.
ID: 1908 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Previous · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · Next

Message boards : Number crunching : Please post app 1.17/1.18/1.19 memory leaks/errors

©2021 Astroinformatics Group