Welcome to MilkyWay@home

Separation updated to 1.00


Advanced search

Message boards : News : Separation updated to 1.00
Message board moderation

To post messages, you must log in.

Previous · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 . . . 12 · Next

AuthorMessage
Profilearkayn
Avatar

Send message
Joined: 14 Feb 09
Posts: 999
Credit: 74,932,619
RAC: 0
50 million credit badge10 year member badge
Message 52917 - Posted: 9 Feb 2012, 5:54:08 UTC

Seeing it as well, most likely we will have to wait until the morning as it is 1AM in New York.
ID: 52917 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileWerkstatt

Send message
Joined: 19 Feb 08
Posts: 350
Credit: 129,699,248
RAC: 45,697
100 million credit badge10 year member badge
Message 52918 - Posted: 9 Feb 2012, 6:36:05 UTC

New ati_openCL project startet:
donate@home
http://donateathome.org
I found that a couple of minutes ago, they do medical science.

There is also albert@home, the Einstein beta test app, they do have fine running ati openCL apps.
http://albert.phys.uwm.edu/

For all the guys who do not want to search just new numbers.
ID: 52918 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Matt Arsenault
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 8 May 10
Posts: 576
Credit: 15,979,383
RAC: 0
10 million credit badge9 year member badge
Message 52919 - Posted: 9 Feb 2012, 6:58:02 UTC - in response to Message 52914.  

This whole time I have gotten GPU work on occasion, but it's like 3 tasks at a time and then it stops.
ID: 52919 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profiledskagcommunity
Avatar

Send message
Joined: 26 Feb 11
Posts: 170
Credit: 183,085,176
RAC: 0
100 million credit badge8 year member badge
Message 52920 - Posted: 9 Feb 2012, 7:26:55 UTC
Last modified: 9 Feb 2012, 7:59:48 UTC

Oh thats the ground my 3850 AGP get no work anymore :/ *sign*
DSKAG Austria Research Team: http://www.research.dskag.at



ID: 52920 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileWerkstatt

Send message
Joined: 19 Feb 08
Posts: 350
Credit: 129,699,248
RAC: 45,697
100 million credit badge10 year member badge
Message 52921 - Posted: 9 Feb 2012, 7:27:39 UTC - in response to Message 52918.  
Last modified: 9 Feb 2012, 7:28:22 UTC

New ati_openCL project startet:
donate@home
http://donateathome.org
I found that a couple of minutes ago, they do medical science.

There is also albert@home, the Einstein beta test app, they do have fine running ati openCL apps.
http://albert.phys.uwm.edu/

For all the guys who do not want to search just new numbers.


Sorry, my mistake, donate@home is crunching for bitcoin ...
ID: 52921 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileBruket

Send message
Joined: 24 Sep 11
Posts: 4
Credit: 7,304,504
RAC: 0
5 million credit badge8 year member badge
Message 52922 - Posted: 9 Feb 2012, 7:27:49 UTC - in response to Message 52916.  

I'm getting "Server Error recompile needed", the first time was a couple of mins ago.


Getting the exact same thing here.
ID: 52922 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Matt Arsenault
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 8 May 10
Posts: 576
Credit: 15,979,383
RAC: 0
10 million credit badge9 year member badge
Message 52924 - Posted: 9 Feb 2012, 7:33:57 UTC - in response to Message 52922.  

Are you still getting that? That should only have been happening for a few minutes a while ago.
ID: 52924 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Zydor
Avatar

Send message
Joined: 24 Feb 09
Posts: 620
Credit: 100,587,625
RAC: 0
100 million credit badge10 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 52925 - Posted: 9 Feb 2012, 7:54:34 UTC

Its ok now Matt - and supply is steady. V1 appears to be running ok on mine. I had 3 computation errors early on, but nothing since.

So far so good :)

Regards
Zy
ID: 52925 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profiledskagcommunity
Avatar

Send message
Joined: 26 Feb 11
Posts: 170
Credit: 183,085,176
RAC: 0
100 million credit badge8 year member badge
Message 52926 - Posted: 9 Feb 2012, 7:59:57 UTC
Last modified: 9 Feb 2012, 8:00:09 UTC

Whats the cheapest lowest card i can get with pcie working for MW (must not be a new one)? Will try to get one over ebay or so then.
DSKAG Austria Research Team: http://www.research.dskag.at



ID: 52926 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Zydor
Avatar

Send message
Joined: 24 Feb 09
Posts: 620
Credit: 100,587,625
RAC: 0
100 million credit badge10 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 52927 - Posted: 9 Feb 2012, 8:08:29 UTC

Watch out for the needs of OpenCL - you will need to check 4XXX will take an OpenCL app, I'm fairly certain they will, but I dont know for certain if all the 4XXX variants do or not - and you need to ensure what you use is OpenCL capable via its driver set.

CAL is now dead, and apps will be OpenCL as they get redeveloped, all Projects, not just here.

Regards
Zy
ID: 52927 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Sunny129
Avatar

Send message
Joined: 25 Jan 11
Posts: 271
Credit: 346,072,284
RAC: 0
300 million credit badge8 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 52928 - Posted: 9 Feb 2012, 8:32:08 UTC

here are the current errors i'm getting:

Stderr output

<core_client_version>6.12.34</core_client_version>
<![CDATA[
<message>
Incorrect function. (0x1) - exit code 1 (0x1)
</message>
<stderr_txt>
<search_application> milkyway_separation 1.00 Windows x86 double OpenCL </search_application>
Unrecognized XML in project preferences: max_gfx_cpu_pct
Skipping: 0
Skipping: /max_gfx_cpu_pct
Unrecognized XML in project preferences: apps_selected
Skipping: app_id
Skipping: /apps_selected
Error loading Lua script 'astronomy_parameters.txt': [string "number_parameters: 4..."]:1: '<name>' expected near '4'
Error reading astronomy parameters from file 'astronomy_parameters.txt'
Trying old parameters file
Using SSE3 path
Found 1 platform
Platform 0 information:
Name: ATI Stream
Version: OpenCL 1.1 ATI-Stream-v2.3 (451)
Vendor: Advanced Micro Devices, Inc.
Extensions: cl_khr_icd cl_amd_event_callback cl_amd_offline_devices
Profile: FULL_PROFILE
Using device 1 on platform 0
Found 2 CL devices
Device 'AMD Phenom(tm) II X6 1090T Processor' (AuthenticAMD:0x1002) (CL_DEVICE_TYPE_CPU)
Driver version: 2.0
Version: OpenCL 1.1 ATI-Stream-v2.3 (451)
Compute capability: 0.0
Max compute units: 6
Clock frequency: 3712 Mhz
Global mem size: 1073741824
Local mem size: 32768
Max const buf size: 65536
Double extension: cl_amd_fp64
Build log:
--------------------------------------------------------------------------------
C:\DOCUME~1\Eric\LOCALS~1\Temp\OCL3B.tmp.cl(201): error: invalid unroll factor
#pragma unroll NSTREAM
^

C:\DOCUME~1\Eric\LOCALS~1\Temp\OCL3B.tmp.cl(243): error: invalid unroll factor
#pragma unroll NSTREAM
^

C:\DOCUME~1\Eric\LOCALS~1\Temp\OCL3B.tmp.cl(272): error: invalid unroll factor
#pragma unroll NSTREAM
^

C:\DOCUME~1\Eric\LOCALS~1\Temp\OCL3B.tmp.cl(279): error: invalid unroll factor
#pragma unroll NSTREAM
^

C:\DOCUME~1\Eric\LOCALS~1\Temp\OCL3B.tmp.cl(287): error: invalid unroll factor
#pragma unroll NSTREAM
^

5 errors detected in the compilation of "C:\DOCUME~1\Eric\LOCALS~1\Temp\OCL3B.tmp.cl".

--------------------------------------------------------------------------------
clBuildProgram: Build failure (-11): CL_BUILD_PROGRAM_FAILURE
Error building program from source (-11): CL_BUILD_PROGRAM_FAILURE
Error creating integral program from source
Failed to calculate likelihood
<background_integral> 1.#QNAN0000000000 </background_integral>
<stream_integral> 1.#QNAN0000000000 1.#QNAN0000000000 </stream_integral>
<background_likelihood> 1.#QNAN0000000000 </background_likelihood>
<stream_only_likelihood> 1.#QNAN0000000000 1.#QNAN0000000000 </stream_only_likelihood>
<search_likelihood> 1.#QNAN0000000000 </search_likelihood>
03:08:21 (564): called boinc_finish

</stderr_txt>
]]>


platform: WinXP 32-bit, BOINC v6.12.34, AMD HD 5870
ID: 52928 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Zydor
Avatar

Send message
Joined: 24 Feb 09
Posts: 620
Credit: 100,587,625
RAC: 0
100 million credit badge10 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 52929 - Posted: 9 Feb 2012, 8:48:30 UTC

Double check your GPU clock setting, because of this inside the stderr ....

Clock frequency: 3712 Mhz

I cant believe its that ..... but .... if it is, the card has not long left in this world..... :)

Must be a symptom of your error and falsely reported to Stderr .... but if its not .... gulp ... that needs changing fast.

Regards
Zy
ID: 52929 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Matt Arsenault
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 8 May 10
Posts: 576
Credit: 15,979,383
RAC: 0
10 million credit badge9 year member badge
Message 52930 - Posted: 9 Feb 2012, 8:56:18 UTC - in response to Message 52928.  

here are the current errors i'm getting:
First it looks like your Catalyst drivers are really old. The minimum I have the scheduler requiring is ~11.4. Second it's actually trying to run it on the CPU. You're using app_info, are you giving it a --device argument?
ID: 52930 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Matt Arsenault
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 8 May 10
Posts: 576
Credit: 15,979,383
RAC: 0
10 million credit badge9 year member badge
Message 52931 - Posted: 9 Feb 2012, 8:58:15 UTC - in response to Message 52927.  

Watch out for the needs of OpenCL - you will need to check 4XXX will take an OpenCL app, I'm fairly certain they will, but I dont know for certain if all the 4XXX variants do or not - and you need to ensure what you use is OpenCL capable via its driver set.

CAL is now dead, and apps will be OpenCL as they get redeveloped, all Projects, not just here.

Regards
Zy
R700 stuff (4770 and 4850, 4870) support OpenCL but just barely. There are various limitations and they're missing features nbody uses.
ID: 52931 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
[boinc.at] Nowi

Send message
Joined: 22 Mar 09
Posts: 99
Credit: 503,422,495
RAC: 0
500 million credit badge10 year member badge
Message 52932 - Posted: 9 Feb 2012, 9:10:32 UTC

New version runs fine for me! Run-times about 8 s faster than 0.82 separation! Thanks Matt!

System
Win 7 64 Bit
6.12.34
2x 5850
app_info with two WU per GPU
ID: 52932 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Matt Arsenault
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 8 May 10
Posts: 576
Credit: 15,979,383
RAC: 0
10 million credit badge9 year member badge
Message 52933 - Posted: 9 Feb 2012, 9:35:18 UTC - in response to Message 52919.  

I've gotten it to send out ATI work again by temporarily undeprecating the old 0.82 CAL stuff. This also seems to have had the side effect of it more frequently sending out the OpenCL 1.0 AMD ones. I seem to be getting a majority of tasks as the old one, but I guess that's good enough to go to sleep for now.
ID: 52933 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Milchband

Send message
Joined: 19 Apr 09
Posts: 26
Credit: 36,281,906
RAC: 0
30 million credit badge10 year member badge
Message 52934 - Posted: 9 Feb 2012, 9:51:46 UTC

Now i detach & retach the project.i get the old 0.82ati.
It runs dry and no scheduler request.
What can help?
Greetings.
ID: 52934 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile[AF>Libristes>Jip] Elgrande71
Avatar

Send message
Joined: 21 Mar 08
Posts: 20
Credit: 183,766,905
RAC: 0
100 million credit badge10 year member badge
Message 52935 - Posted: 9 Feb 2012, 10:20:53 UTC - in response to Message 52934.  

Now i detach & retach the project.i get the old 0.82ati.
It runs dry and no scheduler request.
What can help?
Greetings.

Same problems for me.
I detach and retach the project repeatedly without any success.
One workunit and after nothing.
I have to detach and retach the project to have a new one workunit.

I have a 5870 ATI GPU on Gentoo Linux 64 bits system with a 12.1 Catalyst driver and a BOINC client version 7.0.14 .
ID: 52935 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Starfire

Send message
Joined: 19 Feb 09
Posts: 32
Credit: 32,843,308
RAC: 0
30 million credit badge10 year member badge
Message 52937 - Posted: 9 Feb 2012, 10:42:11 UTC - in response to Message 52931.  

R700 stuff (4770 and 4850, 4870) support OpenCL but just barely. There are various limitations and they're missing features nbody uses.


So this means 4XXX users can't upgrade to the new app and are stuck with 0.82 and Cat 11.10? (since CAL is broken in later versions)

ID: 52937 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Grand Rapids Radio Observatory

Send message
Joined: 22 Jan 12
Posts: 1
Credit: 4,023,255
RAC: 0
3 million credit badge7 year member badge
Message 52938 - Posted: 9 Feb 2012, 10:56:50 UTC

Thanks ever so much for needlessly eliminating support for an older ATI GPU that was producing credible work results every day. As that was the primary GPU we've had available, I guess we'll be turning to other projects whose administrators aren't as short-sighted.

ID: 52938 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Previous · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 . . . 12 · Next

Message boards : News : Separation updated to 1.00

©2019 Astroinformatics Group