Welcome to MilkyWay@home

started a test nbody search 'ps_nbody_100K_Plum_EMD'


Advanced search

Message boards : News : started a test nbody search 'ps_nbody_100K_Plum_EMD'
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
ProfileTravis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0
10 thousand credit badge10 year member badge
Message 54931 - Posted: 29 Jun 2012, 3:56:11 UTC

Should be generating workunits. This should be a continuation of a previously running search so hopefully things will go smoothly. Let me know if you have any problems.
ID: 54931 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileSteve Hawker*

Send message
Joined: 14 May 12
Posts: 8
Credit: 25,616,739
RAC: 0
20 million credit badge7 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 54934 - Posted: 29 Jun 2012, 4:58:49 UTC - in response to Message 54931.  

Getting a lot of Computation Errors. They all fail at 1.03s run time.
ID: 54934 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileTravis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0
10 thousand credit badge10 year member badge
Message 54935 - Posted: 29 Jun 2012, 5:21:06 UTC - in response to Message 54934.  

Getting a lot of Computation Errors. They all fail at 1.03s run time.


Looks like the seed values it was generating were too high. I've fixed this so hopefully they'll run now.
ID: 54935 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileSteve Hawker*

Send message
Joined: 14 May 12
Posts: 8
Credit: 25,616,739
RAC: 0
20 million credit badge7 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 54936 - Posted: 29 Jun 2012, 5:27:22 UTC - in response to Message 54935.  

So far so good.

Can you please check out why it still sends me N-Body WUs even though I have set my preference to No N-Body work.
ID: 54936 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileSteve Hawker*

Send message
Joined: 14 May 12
Posts: 8
Credit: 25,616,739
RAC: 0
20 million credit badge7 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 54940 - Posted: 29 Jun 2012, 6:19:39 UTC - in response to Message 54936.  

Sorry, just had another batch of failures.
ID: 54940 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileTravis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0
10 thousand credit badge10 year member badge
Message 54942 - Posted: 29 Jun 2012, 7:07:31 UTC - in response to Message 54940.  

Sorry, just had another batch of failures.


Probably the old batch that need to finish erroring out still.
ID: 54942 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileOvertonesinger
Avatar

Send message
Joined: 15 Feb 10
Posts: 63
Credit: 1,836,010
RAC: 0
1 million credit badge9 year member badge
Message 54973 - Posted: 3 Jul 2012, 7:59:03 UTC

So far no problems. Bravooooooooo!

I like the estimated time of the new bunch of WUs on my Mobile Core i7 720 QM.
It now estimates 1 minute and it really does run 1 minute. :)

Good job, Travis and Steve and whole team!
Keep up this great work. :)
ID: 54973 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profiledskagcommunity
Avatar

Send message
Joined: 26 Feb 11
Posts: 170
Credit: 183,085,176
RAC: 0
100 million credit badge8 year member badge
Message 54974 - Posted: 3 Jul 2012, 8:48:25 UTC

Verrryy good it runs now on my 3850 agp again too :))))))))
DSKAG Austria Research Team: http://www.research.dskag.at



ID: 54974 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote

Message boards : News : started a test nbody search 'ps_nbody_100K_Plum_EMD'

©2019 Astroinformatics Group