New Separation Runs
log in

Advanced search

Message boards : News : New Separation Runs

Author Message
Jeffery M. Thompson
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist
Avatar
Send message
Joined: 23 Sep 12
Posts: 145
Credit: 11,194,891
RAC: 6,320

Message 58068 - Posted: 30 Apr 2013, 18:54:39 UTC

Started another set of runs:


de_separation_79_3s_dr8_4_4-29-2013


Milchband
Send message
Joined: 19 Apr 09
Posts: 26
Credit: 36,105,877
RAC: 0

Message 58073 - Posted: 1 May 2013, 8:19:39 UTC

Same Game all get compute errors.
Greetings

Len LE/GE
Send message
Joined: 8 Feb 08
Posts: 261
Credit: 104,050,322
RAC: 0

Message 58077 - Posted: 1 May 2013, 11:50:49 UTC - in response to Message 58073.

Same Game all get compute errors.
Greetings


All your WUs (those I checked) erroring out with:

Unhandled Exception Detected...

- Unhandled Exception Record -
Reason: Access Violation (0xc0000005) at address 0x000007FEDD901DCD read attempt to address 0x00000010

after the integration (on gpu) is finished and the cpu takes over for the final calculations.

Did you try rebooting the system? What are the last changes you made on your system before those errors started? Which cat version are you using (13.x?)? Did you do a clean ccc install or did you only update without deinstalling the older one first?
Can you give us the first few lines of the BOINC message log (before the WUs are starting)?

Milchband
Send message
Joined: 19 Apr 09
Posts: 26
Credit: 36,105,877
RAC: 0

Message 58078 - Posted: 1 May 2013, 13:50:49 UTC
Last modified: 1 May 2013, 13:55:40 UTC

yesterday i change to the latest driver version 13.4
and i reboot the system.I deinstall the older version first.
Greetings

Jim Woodruff
Avatar
Send message
Joined: 30 Mar 09
Posts: 5
Credit: 222,009,927
RAC: 0

Message 58081 - Posted: 1 May 2013, 16:32:15 UTC

I have the same problem after upgrading to driver version 13.4 on a Linux x86_64 system.

Jim Woodruff
Avatar
Send message
Joined: 30 Mar 09
Posts: 5
Credit: 222,009,927
RAC: 0

Message 58082 - Posted: 1 May 2013, 17:24:06 UTC

Just upgraded to 7.0.65 and still receiving "error while computing" errors.

Link
Avatar
Send message
Joined: 19 Jul 10
Posts: 327
Credit: 16,283,020
RAC: 0

Message 58083 - Posted: 1 May 2013, 19:24:07 UTC - in response to Message 58078.
Last modified: 1 May 2013, 19:26:59 UTC

yesterday i change to the latest driver version 13.4
and i reboot the system.I deinstall the older version first.
Greetings

Than revert to the one that worked and see if it helps. There's nothing wrong with the new work units, they run OK here, but I also don't try too often to change a running system.
____________
.


Post to thread

Message boards : News : New Separation Runs


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2017 AstroInformatics Group