Welcome to MilkyWay@home

changes finished


Advanced search

Message boards : News : changes finished
Message board moderation

To post messages, you must log in.

1 · 2 · Next

AuthorMessage
ProfileTravis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0
10 thousand credit badge10 year member badge
Message 58537 - Posted: 7 Jun 2013, 3:56:55 UTC

I've finished with my updates and it looks like I didn't break anything. If you're having any problems let us know.

--Travis
ID: 58537 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
boroda3

Send message
Joined: 11 Mar 12
Posts: 3
Credit: 86,944,865
RAC: 0
50 million credit badge7 year member badge
Message 58538 - Posted: 7 Jun 2013, 5:33:33 UTC

After changes I become application MilkyWay@Home 0.82 (ati14).
Before was MilkyWay@Home 1.02 (opencl_amd_ati).

What's happened?

My system:
BOINC 7.0.64, Win7/32, AMD Phenom II X4 955 + AMD HD7950
ID: 58538 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
bones cruncher

Send message
Joined: 14 Jul 12
Posts: 2
Credit: 393,940
RAC: 0
100 thousand credit badge7 year member badge
Message 58539 - Posted: 7 Jun 2013, 7:48:32 UTC

I received all of these task for my ATI gpu, which I found unusual because I usually do not get these due to lack of double precision extension. All the tasks got errors after 2 seconds.
ID: 58539 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
GaryG
Avatar

Send message
Joined: 29 Aug 12
Posts: 31
Credit: 40,781,945
RAC: 0
30 million credit badge6 year member badge
Message 58541 - Posted: 7 Jun 2013, 13:10:01 UTC - in response to Message 58538.  

After changes I become application MilkyWay@Home 0.82 (ati14).
Before was MilkyWay@Home 1.02 (opencl_amd_ati).

What's happened?

My system:
BOINC 7.0.64, Win7/32, AMD Phenom II X4 955 + AMD HD7950


My system also went to the .082 version and it has made my system totally unresponsive, input to the system is very intermittent. I have to shut off GPU usage for this project until this is resolved.
ID: 58541 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
.clair.

Send message
Joined: 3 Mar 13
Posts: 10
Credit: 400,596,552
RAC: 7
300 million credit badge6 year member badge
Message 58546 - Posted: 7 Jun 2013, 21:00:57 UTC - in response to Message 58541.  

After changes I become application MilkyWay@Home 0.82 (ati14).
Before was MilkyWay@Home 1.02 (opencl_amd_ati).

What's happened?

My system:
BOINC 7.0.64, Win7/32, AMD Phenom II X4 955 + AMD HD7950


My system also went to the .082 version and it has made my system totally unresponsive, input to the system is very intermittent. I have to shut off GPU usage for this project until this is resolved.

I am also having the same problems with this run of 0.82.
BOINC 7.0.64 win 7/64bit Q9450,
I had to snooze the GPU to be able to type this the system lag is so bad.
and getting many of to many errors may have a bug
ID: 58546 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileArion
Avatar

Send message
Joined: 10 Aug 08
Posts: 218
Credit: 41,846,854
RAC: 0
30 million credit badge10 year member badge
Message 58547 - Posted: 7 Jun 2013, 21:03:46 UTC
Last modified: 7 Jun 2013, 21:18:08 UTC

I'm getting slammed with 0.82 ATI units here and I'm running CPU only on this system. Its turning into a nightmare.

Running on This system getting many of to many errors may have a bug

I've put the computer in Get no new work mode until this is fixed
ID: 58547 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
cyrusNGC_224@P3D

Send message
Joined: 2 Apr 13
Posts: 10
Credit: 957,116,198
RAC: 77,265
500 million credit badge6 year member badge
Message 58549 - Posted: 7 Jun 2013, 21:38:41 UTC

I temporary solve this with an app_info.xml on a linux 64:

<app_info>
        <app>
                <name>milkyway</name>
        </app>

        <file_info>
                <name>milkyway_separation_1.02_x86_64-pc-linux-gnu__opencl_amd_ati</name>
                <executable/>
        </file_info>

        <app_version>
                <app_name>milkyway</app_name>
                <version_num>102</version_num>
                <platform>x86_64-pc-linux-gnu</platform>
                <avg_ncpus>0.050000</avg_ncpus>
                <max_ncpus>0.050000</max_ncpus>
                <plan_class>opencl_amd_ati</plan_class>
                <coproc>
                        <type>ATI</type>
                        <count>0.250000</count>
                </coproc>

                <file_ref>
                        <file_name>milkyway_separation_1.02_x86_64-pc-linux-gnu__opencl_amd_ati</file_name>
                        <main_program/>
                </file_ref>
        </app_version>

        <file_info>
                <name>milkyway_separation_1.01_x86_64-pc-linux-gnu</name>
                <executable/>
        </file_info>

        <app_version>
                <app_name>milkyway</app_name>
                <version_num>101</version_num>
                <platform>x86_64-pc-linux-gnu</platform>
                <avg_ncpus>1.000000</avg_ncpus>
                <max_ncpus>1.000000</max_ncpus>

                <file_ref>
                        <file_name>milkyway_separation_1.01_x86_64-pc-linux-gnu</file_name>
                        <main_program/>
                </file_ref>
        </app_version>

        <app>
                <name>milkyway_nbody</name>
        </app>

        <file_info>
                <name>milkyway_nbody_1.18_x86_64-pc-linux-gnu__mt</name>
                <executable/>
        </file_info>

        <app_version>
                <app_name>milkyway_nbody</app_name>
                <version_num>118</version_num>
                <platform>x86_64-pc-linux-gnu</platform>
                <avg_ncpus>2.000000</avg_ncpus>
                <max_ncpus>3.000000</max_ncpus>

                <file_ref>
                        <file_name>milkyway_nbody_1.18_x86_64-pc-linux-gnu__mt</file_name>
                        <main_program/>
                </file_ref>
        </app_version>
</app_info>
ID: 58549 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
KD8AMP

Send message
Joined: 11 Aug 11
Posts: 2
Credit: 1,326,443
RAC: 0
1 million credit badge8 year member badge
Message 58551 - Posted: 7 Jun 2013, 22:51:43 UTC

I'm getting lots of "ERROR IN COMPUTING" messages: 207 today. This is not on the N-body but on the regular MilkyWay@home v.082 (ati14)
This just started 06-07-2013.

Anyone else seeing this or is it just on my machine?
ID: 58551 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Jeffery M. Thompson
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist
Avatar

Send message
Joined: 23 Sep 12
Posts: 156
Credit: 12,997,107
RAC: 0
10 million credit badge6 year member badge
Message 58555 - Posted: 8 Jun 2013, 1:48:24 UTC

I deprecated the old versions of the application that seemed to have gotten thrown on the update.
0.82 should not be in use at this time. You may need to reset the project if you have continued issues but this should update for most of you automatically. Let me know what you see on your end with the changes.
ID: 58555 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilearkayn
Avatar

Send message
Joined: 14 Feb 09
Posts: 999
Credit: 74,932,619
RAC: 0
50 million credit badge10 year member badge
Message 58557 - Posted: 8 Jun 2013, 7:03:33 UTC - in response to Message 58555.  

I deprecated the old versions of the application that seemed to have gotten thrown on the update.
0.82 should not be in use at this time. You may need to reset the project if you have continued issues but this should update for most of you automatically. Let me know what you see on your end with the changes.


0.82 is the only app that the HD3850 can use on this project as those cards do not have OpenCL.
ID: 58557 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Herge

Send message
Joined: 11 Oct 09
Posts: 19
Credit: 198,877,623
RAC: 83,534
100 million credit badge9 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 58560 - Posted: 8 Jun 2013, 11:48:58 UTC

I reset the project but it keeps reloading 0.82 as the client version.
ID: 58560 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
cosmos

Send message
Joined: 31 May 13
Posts: 2
Credit: 11,269
RAC: 0
10 thousand credit badge6 year member badge
Message 58562 - Posted: 8 Jun 2013, 12:38:58 UTC - in response to Message 58539.  

Same as above although my GPU card is a Radeon HD6450 (ATI).
ID: 58562 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
swiftmallard
Avatar

Send message
Joined: 18 Jul 09
Posts: 294
Credit: 303,088,558
RAC: 5,375
300 million credit badge10 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 58563 - Posted: 8 Jun 2013, 13:03:10 UTC

The applications page shows 1.01 & 1.02. Everyone I have seen is getting 0.82
ID: 58563 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile[AF>Libristes>Jip] Elgrande71
Avatar

Send message
Joined: 21 Mar 08
Posts: 20
Credit: 183,766,905
RAC: 0
100 million credit badge10 year member badge
Message 58565 - Posted: 8 Jun 2013, 13:47:54 UTC

I got 0.82 milkyway ati 14 app version for my ATI Radeon HD6950 but all my wus got errors computing.
ID: 58565 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Jeffery M. Thompson
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist
Avatar

Send message
Joined: 23 Sep 12
Posts: 156
Credit: 12,997,107
RAC: 0
10 million credit badge6 year member badge
Message 58567 - Posted: 8 Jun 2013, 15:57:47 UTC

We are working on resolving this issue. We will update in here as we progress.
If you could post a work unit id or details as we we go we can look at the data on the server side and hopefully see the pattern.


Jeff
ID: 58567 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileTravis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0
10 thousand credit badge10 year member badge
Message 58568 - Posted: 8 Jun 2013, 15:58:47 UTC - in response to Message 58567.  

Posted to the boinc mailing lists, hopefully we can have a fix in for this soon.

--Travis
ID: 58568 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Herge

Send message
Joined: 11 Oct 09
Posts: 19
Credit: 198,877,623
RAC: 83,534
100 million credit badge9 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 58569 - Posted: 8 Jun 2013, 16:20:23 UTC

For me, most units are successful but these failed: 378305560, 378281974, 378251514, 378251505, 378037992, 377973340, 377770226 and 377521067.

GPU AMD ATI Radeon HD 4700/4800 (RV740/RV770) (1024MB) driver: 1.4.1720 OpenCL: 1.00

Windows Vista

Boinc 7.0.28
ID: 58569 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileArion
Avatar

Send message
Joined: 10 Aug 08
Posts: 218
Credit: 41,846,854
RAC: 0
30 million credit badge10 year member badge
Message 58570 - Posted: 8 Jun 2013, 16:33:11 UTC

I opened for new work and got a bunch more gpu units for 0.82 on my CPU only system.

Going to shut it down until this is resolved.
ID: 58570 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
kcollins3

Send message
Joined: 25 May 13
Posts: 2
Credit: 7,288,365
RAC: 0
5 million credit badge6 year member badge
Message 58574 - Posted: 8 Jun 2013, 19:54:23 UTC

I've seen quite a change in the last 12 hours or so. I'm running 2 projects - Milkyway@Home and Test4Theory@Home. I was seeing about 6-7 Milkyway@Home tasks running in parallel with 1 Test4Theory@Home task with 100% CPU utilization. All of a sudden, I'm seeing only about 2 Milkyway@Home tasks (1 with 8 CPUs) with the Test4Theory@Home task stuck Waiting To Run - it's being completely starved out of CPU time. The only way to get it to run is to suspend the Milkyway@Home project. As soon as I resume the Milkyway@Home project, it completely takes over the CPU again. Any idea what's changed and how to fix it? I've looked through my settings and don't see anything that looks like it could be causing the problem.

Thanks,
kcollins3
ID: 58574 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Jeffery M. Thompson
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist
Avatar

Send message
Joined: 23 Sep 12
Posts: 156
Credit: 12,997,107
RAC: 0
10 million credit badge6 year member badge
Message 58575 - Posted: 8 Jun 2013, 20:09:15 UTC

What work units are running separation or nbody?

ID: 58575 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
1 · 2 · Next

Message boards : News : changes finished

©2019 Astroinformatics Group