Welcome to MilkyWay@home

Narrowed down the problem


Advanced search

Message boards : News : Narrowed down the problem
Message board moderation

To post messages, you must log in.

1 · 2 · Next

AuthorMessage
ProfileTravis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0
10 thousand credit badge10 year member badge
Message 59855 - Posted: 9 Sep 2013, 16:02:57 UTC

So it looks like the problem with the various daemons not running is due to a problem with the mysql libraries, which have either gone missing or are broken. Hope to have a fix soon.
ID: 59855 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileTravis
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 30 Aug 07
Posts: 2046
Credit: 26,480
RAC: 0
10 thousand credit badge10 year member badge
Message 59857 - Posted: 9 Sep 2013, 16:20:49 UTC - in response to Message 59855.  

Looks like everything is back up and running, let me know if there are any issues.
ID: 59857 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileKeithBriggs

Send message
Joined: 28 Apr 11
Posts: 29
Credit: 254,967,963
RAC: 0
200 million credit badge8 year member badge
Message 59874 - Posted: 11 Sep 2013, 5:49:04 UTC

All is well. 50 invalid out of about 11,000 WU.
ID: 59874 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileWhite Mountain Wes
Avatar

Send message
Joined: 24 Jul 09
Posts: 25
Credit: 8,778,941
RAC: 3,067
5 million credit badge9 year member badge
Message 59888 - Posted: 12 Sep 2013, 17:26:09 UTC - in response to Message 59857.  

Looks like everything is back up and running, let me know if there are any issues.


I have not been able to access my account since the outage. I can get to all other MW pages and the crunching seems to be working just fine, I just can't access my account. When I click on the "Your account" link, all I get is "Internet Explorer cannot display the webpage".
ID: 59888 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfilePooh Bear 27
Avatar

Send message
Joined: 17 Apr 10
Posts: 14
Credit: 5,122,519
RAC: 0
5 million credit badge9 year member badge
Message 59890 - Posted: 12 Sep 2013, 21:53:06 UTC

I get to the account, using FF, but it takes a long time before it loads. Maybe IE is timing out before it loads.

ID: 59890 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileMumak
Avatar

Send message
Joined: 8 Apr 13
Posts: 89
Credit: 517,085,245
RAC: 0
500 million credit badge6 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 59891 - Posted: 13 Sep 2013, 6:29:50 UTC

I have a similar problem. Since the outage, it takes a bit long until the account page loads.
ID: 59891 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Ronald R Codney

Send message
Joined: 29 Nov 11
Posts: 18
Credit: 815,433
RAC: 0
500 thousand credit badge7 year member badge
Message 59892 - Posted: 13 Sep 2013, 11:20:51 UTC - in response to Message 59888.  

Am having the same issue.
ID: 59892 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilearkayn
Avatar

Send message
Joined: 14 Feb 09
Posts: 999
Credit: 74,932,619
RAC: 0
50 million credit badge10 year member badge
Message 59895 - Posted: 13 Sep 2013, 15:02:49 UTC - in response to Message 59892.  

Am having the same issue.


It took about 30 seconds to load the account page when the forums load in 1 seconds.
ID: 59895 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfilePooh Bear 27
Avatar

Send message
Joined: 17 Apr 10
Posts: 14
Credit: 5,122,519
RAC: 0
5 million credit badge9 year member badge
Message 59909 - Posted: 17 Sep 2013, 9:30:13 UTC

Account page is still very slow to load. All other pages seem to load fine.

ID: 59909 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileWhite Mountain Wes
Avatar

Send message
Joined: 24 Jul 09
Posts: 25
Credit: 8,778,941
RAC: 3,067
5 million credit badge9 year member badge
Message 59912 - Posted: 17 Sep 2013, 14:13:58 UTC

I am still unable to get to my account page at all. But I can get to all other pages without trouble.
ID: 59912 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Ronald R Codney

Send message
Joined: 29 Nov 11
Posts: 18
Credit: 815,433
RAC: 0
500 thousand credit badge7 year member badge
Message 59944 - Posted: 20 Sep 2013, 20:36:34 UTC - in response to Message 59912.  

same here. still will not load account page. all others, np.
ID: 59944 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilemikey
Avatar

Send message
Joined: 8 May 09
Posts: 2235
Credit: 258,551,798
RAC: 111,937
200 million credit badge10 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 59947 - Posted: 21 Sep 2013, 12:14:44 UTC - in response to Message 59944.  
Last modified: 21 Sep 2013, 12:15:01 UTC

same here. still will not load account page. all others, np.


I used Firefox and it takes awhile to load but it does work for me. I have Verizon Fios so it may make a difference there too, as mine is very fast. I am normally in the 25mbps up and down range for speed.

Ronald R Codney
User ID 188636
MilkyWay@Home member since 29 Nov 2011
Country United States
Total credit 503,376
Recent average credit 1,253.23
Computers View
Projects in which Ronald R Codney is participating
Project
Click for user page Total credit Average credit Since
MilkyWay@home 503,268 1,245 29 Nov 2011
Enigma@Home 54,402 47 29 Nov 2011
OProject 16 0 13 Dec 2012
Cosmology@Home 6,300 0 6 Jan 2013
Einstein@Home 46,367 0 16 May 2012
PrimeGrid 6,520 0 24 Oct 2012
SETI@home 420,026 0 19 Nov 2011

Team Oberlin College
Message boards 9 posts
Contact Send private message
Friends Add as friend
ID: 59947 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilearkayn
Avatar

Send message
Joined: 14 Feb 09
Posts: 999
Credit: 74,932,619
RAC: 0
50 million credit badge10 year member badge
Message 59949 - Posted: 21 Sep 2013, 15:44:53 UTC - in response to Message 59947.  

same here. still will not load account page. all others, np.


I used Firefox and it takes awhile to load but it does work for me. I have Verizon Fios so it may make a difference there too, as mine is very fast. I am normally in the 25mbps up and down range for speed.

Ronald R Codney
User ID 188636
MilkyWay@Home member since 29 Nov 2011
Country United States
Total credit 503,376
Recent average credit 1,253.23
Computers View
Projects in which Ronald R Codney is participating
Project
Click for user page Total credit Average credit Since
MilkyWay@home 503,268 1,245 29 Nov 2011
Enigma@Home 54,402 47 29 Nov 2011
OProject 16 0 13 Dec 2012
Cosmology@Home 6,300 0 6 Jan 2013
Einstein@Home 46,367 0 16 May 2012
PrimeGrid 6,520 0 24 Oct 2012
SETI@home 420,026 0 19 Nov 2011

Team Oberlin College
Message boards 9 posts
Contact Send private message
Friends Add as friend


I have a 3 meg connection and also use FF. I can eventually reach the account pages.

ID: 59949 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileTimeRanger

Send message
Joined: 31 Oct 10
Posts: 83
Credit: 35,906,857
RAC: 16,024
30 million credit badge8 year member badge
Message 59959 - Posted: 23 Sep 2013, 8:05:46 UTC

FINALLY - Today is the first time in at least 10 days that the Account page loaded on the first try with IE. It has been loading with FF, but very slowly. Thanks to whoever cured the problem!
ID: 59959 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileWhite Mountain Wes
Avatar

Send message
Joined: 24 Jul 09
Posts: 25
Credit: 8,778,941
RAC: 3,067
5 million credit badge9 year member badge
Message 59963 - Posted: 23 Sep 2013, 14:59:00 UTC

I got through one time about 2 days ago with IE9, otherwise no joy. I have a 2nd machine loaded with Ubuntu and FF that is able to get through, but IE is not cutting the mustard. There is an obvious problem that isn't getting looked at. I guess we squeaky wheels are not quite loud enough to merit the grease.
ID: 59963 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileTimeRanger

Send message
Joined: 31 Oct 10
Posts: 83
Credit: 35,906,857
RAC: 16,024
30 million credit badge8 year member badge
Message 59965 - Posted: 23 Sep 2013, 17:05:05 UTC - in response to Message 59959.  

I spoke too soon .. the Account page is once again non-functional in IE
ID: 59965 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
swiftmallard
Avatar

Send message
Joined: 18 Jul 09
Posts: 289
Credit: 302,980,648
RAC: 0
300 million credit badge9 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 59966 - Posted: 23 Sep 2013, 19:08:25 UTC

I am in with IE10
ID: 59966 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilemikey
Avatar

Send message
Joined: 8 May 09
Posts: 2235
Credit: 258,551,798
RAC: 111,937
200 million credit badge10 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 59973 - Posted: 24 Sep 2013, 12:18:09 UTC - in response to Message 59966.  

I am in with IE10


FireFox still works too, but still slowly!
ID: 59973 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileArion
Avatar

Send message
Joined: 10 Aug 08
Posts: 218
Credit: 41,846,854
RAC: 0
30 million credit badge10 year member badge
Message 59988 - Posted: 25 Sep 2013, 11:41:40 UTC

I'm using IE 9 here and the account page takes between 15 and 20 seconds to load. It used to be pretty fast.

Its a killer if you are looking at the stats from various reporting sites and page back to account to look at another one.
ID: 59988 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
John Mullins

Send message
Joined: 25 Sep 13
Posts: 1
Credit: 438,851
RAC: 0
100 thousand credit badge5 year member badge
Message 60003 - Posted: 26 Sep 2013, 19:14:12 UTC - in response to Message 59912.  

Got the same problem in Florida. No account page, and have trouble getting the downloads to start at times. Takes a much longer time to download than other, like Seti.

I gave up and told my system to not get new updates.
ID: 60003 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
1 · 2 · Next

Message boards : News : Narrowed down the problem

©2019 Astroinformatics Group