Welcome to MilkyWay@home

Feeder not running


Advanced search

Message boards : Number crunching : Feeder not running
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Jim1348

Send message
Joined: 9 Jul 17
Posts: 89
Credit: 14,147,438
RAC: 28
10 million credit badge4 year member badge
Message 71027 - Posted: 27 Jul 2021, 12:34:48 UTC

I have not been able to get any CPU work or GPU work for the past few hours.
ID: 71027 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Kieron

Send message
Joined: 26 Nov 14
Posts: 1
Credit: 34,236,688
RAC: 112,416
30 million credit badge6 year member badge
Message 71028 - Posted: 27 Jul 2021, 12:40:33 UTC - in response to Message 71027.  

Same here when attempting to report tasks:

"Server error: feeder not running
Project requested delay of 400 seconds"

Been on repeat for each attempt for the last couple of hours now.
ID: 71028 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileWhite Mountain Wes
Avatar

Send message
Joined: 24 Jul 09
Posts: 31
Credit: 13,651,724
RAC: 6,631
10 million credit badge12 year member badge
Message 71029 - Posted: 27 Jul 2021, 14:03:07 UTC

I am also seeing this.
ID: 71029 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Debra94
Avatar

Send message
Joined: 11 Jun 21
Posts: 4
Credit: 32,452,935
RAC: 296,933
30 million credit badge
Message 71030 - Posted: 27 Jul 2021, 14:57:08 UTC

..same also for me...
Server error: feeder not running
ID: 71030 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileTom Donlon
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 10 Apr 19
Posts: 145
Credit: 60,005,765
RAC: 122,894
50 million credit badge2 year member badge
Message 71031 - Posted: 27 Jul 2021, 15:23:13 UTC
Last modified: 27 Jul 2021, 15:26:13 UTC

I turned things off and back on again. Things appear to be back online. Hopefully that fixes whatever the problem was, since if anything is actually broken a more involved fix would take some time.
ID: 71031 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
JohnDK
Avatar

Send message
Joined: 18 Feb 10
Posts: 19
Credit: 187,283,650
RAC: 164,392
100 million credit badge11 year member badge
Message 71032 - Posted: 27 Jul 2021, 15:27:18 UTC

Just got new WUs.
ID: 71032 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileWhite Mountain Wes
Avatar

Send message
Joined: 24 Jul 09
Posts: 31
Credit: 13,651,724
RAC: 6,631
10 million credit badge12 year member badge
Message 71033 - Posted: 27 Jul 2021, 15:46:44 UTC

Me too. It seems to be back up now.
ID: 71033 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileTom Donlon
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 10 Apr 19
Posts: 145
Credit: 60,005,765
RAC: 122,894
50 million credit badge2 year member badge
Message 71034 - Posted: 27 Jul 2021, 16:16:03 UTC

Sounds good. I'll be keeping an eye on things.

Thanks for letting me know that things were messed up.
ID: 71034 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileWhite Mountain Wes
Avatar

Send message
Joined: 24 Jul 09
Posts: 31
Credit: 13,651,724
RAC: 6,631
10 million credit badge12 year member badge
Message 71111 - Posted: 13 Sep 2021, 17:30:21 UTC

I have been getting "Server error: feeder not running" messages for the past few hours. The server status page also show that the feeder is down.
ID: 71111 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Dataman
Avatar

Send message
Joined: 5 Sep 08
Posts: 25
Credit: 243,823,082
RAC: 47,680
200 million credit badge13 year member badge
Message 71112 - Posted: 13 Sep 2021, 17:47:41 UTC

Still not getting work.

Error message; Feeder not running
Cannot download or upload.

ID: 71112 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileTom Donlon
Volunteer moderator
Project developer
Project tester
Project scientist

Send message
Joined: 10 Apr 19
Posts: 145
Credit: 60,005,765
RAC: 122,894
50 million credit badge2 year member badge
Message 71113 - Posted: 13 Sep 2021, 18:16:08 UTC

I've rebooted the server. Everything came up alright, but I'll monitor things to see if there are any crashes or bugs we need to work out.

Thanks for letting me know!
ID: 71113 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileWhite Mountain Wes
Avatar

Send message
Joined: 24 Jul 09
Posts: 31
Credit: 13,651,724
RAC: 6,631
10 million credit badge12 year member badge
Message 71114 - Posted: 13 Sep 2021, 18:18:33 UTC

Thanks! I can confirm that it's back up and running.
ID: 71114 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Dataman
Avatar

Send message
Joined: 5 Sep 08
Posts: 25
Credit: 243,823,082
RAC: 47,680
200 million credit badge13 year member badge
Message 71115 - Posted: 13 Sep 2021, 18:25:52 UTC

Back to normal. Thanks for the prompt action Tom.

ID: 71115 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote

Message boards : Number crunching : Feeder not running

©2021 Astroinformatics Group