Welcome to MilkyWay@home

Work units failing after server came back up.


Advanced search

Message boards : Number crunching : Work units failing after server came back up.
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
ProfilePecosRiverM

Send message
Joined: 25 Aug 17
Posts: 12
Credit: 878,134,751
RAC: 343,224
500 million credit badge5 year member badge
Message 71798 - Posted: 23 Feb 2022, 2:51:36 UTC

This is a "New" to me card.
I got some work after server came back up and I'm getting nothing but errors. The card has been on "SRbase" for the last 24 hours w/o error.
Here's the message:

<core_client_version>7.16.6</core_client_version>
<![CDATA[
<message>
process exited with code 127 (0x7f, -129)</message>
<stderr_txt>
../../projects/milkyway.cs.rpi.edu_milkyway/milkyway_1.46_x86_64-pc-linux-gnu__opencl_nvidia_101: error while loading shared libraries: libOpenCL.so.1: cannot open shared object file: No such file or directory

</stderr_txt>
]]>

Thanks for any help
ID: 71798 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfilePecosRiverM

Send message
Joined: 25 Aug 17
Posts: 12
Credit: 878,134,751
RAC: 343,224
500 million credit badge5 year member badge
Message 71799 - Posted: 23 Feb 2022, 2:56:23 UTC - in response to Message 71798.  

After some thought...
Am I missing the OpenCL part of the CUDA drivers (510.47)
ID: 71799 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfilePecosRiverM

Send message
Joined: 25 Aug 17
Posts: 12
Credit: 878,134,751
RAC: 343,224
500 million credit badge5 year member badge
Message 71800 - Posted: 23 Feb 2022, 3:10:14 UTC - in response to Message 71799.  

Okay reinstalled Opencl
Seems to be working now (Sorry about the error wu's)
ID: 71800 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote

Message boards : Number crunching : Work units failing after server came back up.

©2022 Astroinformatics Group