Welcome to MilkyWay@home

v0.18/v0.19 issues here


Advanced search

Message boards : Number crunching : v0.18/v0.19 issues here
Message board moderation

To post messages, you must log in.

Previous · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · Next

AuthorMessage
MB Atlanos

Send message
Joined: 2 Sep 07
Posts: 18
Credit: 167,257
RAC: 0
100 thousand credit badge10 year member badge
Message 11272 - Posted: 17 Feb 2009, 22:43:05 UTC - in response to Message 11261.  

The x87 and SSE versions are created using different compilers. So it is perfectly possible that the x87 version is faster than the SSE one, as SSE cannot be used for the time consuming stuff here at MW requiring double precision.
Also be aware there are WUs with different length floating around. One should compare only the times of similar ones.

Ah that would explain it, thanks.
I am not 100 percent sure, but it was the same mix of searches s86 and s79 before and after the switch yesterday. No s20/21 with longer runtimes, the are downloaded today.
ID: 11272 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileGlenn Rogers
Avatar

Send message
Joined: 4 Jul 08
Posts: 165
Credit: 364,966
RAC: 0
100 thousand credit badge10 year member badge
Message 11342 - Posted: 18 Feb 2009, 6:08:44 UTC

Doing s21 and s20 searches now they're taking on avg 25min to do
ID: 11342 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileDingo
Avatar

Send message
Joined: 28 Aug 07
Posts: 35
Credit: 64,598,057
RAC: 1,296
50 million credit badge10 year member badge
Message 14387 - Posted: 8 Mar 2009, 18:25:39 UTC
Last modified: 8 Mar 2009, 18:29:50 UTC

created another post sorry.

Proud Founder and member of



Have a look at my WebCam
ID: 14387 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile[AF>Libristes] Dudumomo

Send message
Joined: 2 Apr 08
Posts: 9
Credit: 2,881,370
RAC: 0
2 million credit badge10 year member badge
Message 14539 - Posted: 9 Mar 2009, 16:16:22 UTC

Hello
I'm trying to help a member of my team in order to crunch on GPU application..

But he got some issues.

He attached boinc to milky, then stopped boinc, pasted the 0.19d application in his folder E:/boinc/project/milkyway.

He's running with XP 32b and a 4870X2 with 9.1's driver

But every WU go in compute error with the error :


<core_client_version>6.4.7</core_client_version>
<![CDATA[
<message>
- exit code -1072365566 (0xc0150002)
</message>
]]>


Any ideas ?

ID: 14539 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilebanditwolf
Avatar

Send message
Joined: 12 Nov 07
Posts: 2425
Credit: 524,164
RAC: 0
500 thousand credit badge10 year member badge
Message 14540 - Posted: 9 Mar 2009, 16:17:58 UTC - in response to Message 14539.  

Hello
I'm trying to help a member of my team in order to crunch on GPU application..

But he got some issues.

He attached boinc to milky, then stopped boinc, pasted the 0.19d application in his folder E:/boinc/project/milkyway.

He's running with XP 32b and a 4870X2 with 9.1's driver

But every WU go in compute error with the error :


<core_client_version>6.4.7</core_client_version>
<![CDATA[
<message>
- exit code -1072365566 (0xc0150002)
</message>
]]>


Any ideas ?



Use 8.12, 9.1 doesn't work.
Doesn't expecting the unexpected make the unexpected the expected?
If it makes sense, DON'T do it.
ID: 14540 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile[AF>Libristes] Dudumomo

Send message
Joined: 2 Apr 08
Posts: 9
Credit: 2,881,370
RAC: 0
2 million credit badge10 year member badge
Message 14541 - Posted: 9 Mar 2009, 16:19:09 UTC

It was the same with 8.12
So he has changed for 9.1
ID: 14541 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilebanditwolf
Avatar

Send message
Joined: 12 Nov 07
Posts: 2425
Credit: 524,164
RAC: 0
500 thousand credit badge10 year member badge
Message 14542 - Posted: 9 Mar 2009, 16:28:20 UTC - in response to Message 14541.  

It was the same with 8.12
So he has changed for 9.1

I think 9.2 is out. Not sure that's the problem though. I don't have a GPU. But some others do who can probably do better at helping than myself.
Doesn't expecting the unexpected make the unexpected the expected?
If it makes sense, DON'T do it.
ID: 14542 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Temujin

Send message
Joined: 12 Oct 07
Posts: 77
Credit: 404,471,187
RAC: 0
300 million credit badge10 year member badge
Message 14543 - Posted: 9 Mar 2009, 16:40:50 UTC - in response to Message 14539.  

- exit code -1072365566 (0xc0150002)

I was getting the same error message when I first started.
For me, installing both .NET Framework v2.0 and v3.5 did the trick
ID: 14543 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile[AF>Libristes] Dudumomo

Send message
Joined: 2 Apr 08
Posts: 9
Credit: 2,881,370
RAC: 0
2 million credit badge10 year member badge
Message 14546 - Posted: 9 Mar 2009, 17:17:38 UTC - in response to Message 14543.  

Yahhooooo
Perfect ! It's working
ID: 14546 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Emanuel

Send message
Joined: 18 Nov 07
Posts: 280
Credit: 2,442,757
RAC: 0
2 million credit badge10 year member badge
Message 14554 - Posted: 9 Mar 2009, 18:09:27 UTC - in response to Message 14543.  

For me, installing both .NET Framework v2.0 and v3.5 did the trick

Isn't 2.0 included in 3.5? But hey, if it works..
ID: 14554 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfilePaul D. Buck

Send message
Joined: 12 Apr 08
Posts: 621
Credit: 161,934,067
RAC: 0
100 million credit badge10 year member badge
Message 22447 - Posted: 16 May 2009, 21:11:56 UTC

Is it only me, or is anyone else having the problem with 6.6.28 where after a reboot, the app_info and application are gone ...
ID: 22447 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileGalaxyIce
Avatar

Send message
Joined: 6 Apr 08
Posts: 2018
Credit: 100,142,856
RAC: 0
100 million credit badge10 year member badge
Message 22452 - Posted: 16 May 2009, 21:22:50 UTC - in response to Message 22447.  

Is it only me, or is anyone else having the problem with 6.6.28 where after a reboot, the app_info and application are gone ...

6.6.28? Good grief, I'm still on 5.10.45 ;)


ID: 22452 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfilePaul D. Buck

Send message
Joined: 12 Apr 08
Posts: 621
Credit: 161,934,067
RAC: 0
100 million credit badge10 year member badge
Message 22458 - Posted: 16 May 2009, 21:40:13 UTC - in response to Message 22452.  

Is it only me, or is anyone else having the problem with 6.6.28 where after a reboot, the app_info and application are gone ...

6.6.28? Good grief, I'm still on 5.10.45 ;)

Well, on the Mac it is 6.6.29 ...

Part of it is CUDA... if you want to use it and rake in the big bucks you have to run at least 6.4.5 though *MY* opinion is that that version is about the worst in the world ...

Sadly, with BOINC versions, our history continues with lightly tested versions and you pick a version and its collection of bugs and live with them ... I can't recall a version that there was not something major wrong with it in my opinion ...
ID: 22458 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilearkayn
Avatar

Send message
Joined: 14 Feb 09
Posts: 999
Credit: 74,932,619
RAC: 0
50 million credit badge10 year member badge
Message 22463 - Posted: 16 May 2009, 21:49:17 UTC

I have all 3 on 6.6.20.
ID: 22463 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileBruce
Avatar

Send message
Joined: 28 Apr 08
Posts: 1415
Credit: 2,716,428
RAC: 0
2 million credit badge10 year member badge
Message 22485 - Posted: 16 May 2009, 22:55:39 UTC - in response to Message 22447.  

I've been running 6.6.28 for a few days now, the only problem so far has been my boinc icons disappeared on one machine.
ID: 22485 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile[AF>EDLS] frederic abussan
Avatar

Send message
Joined: 30 Nov 07
Posts: 9
Credit: 165,873,750
RAC: 0
100 million credit badge10 year member badge
Message 22515 - Posted: 17 May 2009, 7:08:38 UTC - in response to Message 22485.  

ID: 22515 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilebanditwolf
Avatar

Send message
Joined: 12 Nov 07
Posts: 2425
Credit: 524,164
RAC: 0
500 thousand credit badge10 year member badge
Message 22535 - Posted: 17 May 2009, 12:27:26 UTC - in response to Message 22515.  
Last modified: 17 May 2009, 12:27:42 UTC


Doesn't expecting the unexpected make the unexpected the expected?
If it makes sense, DON'T do it.
ID: 22535 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileMartin Chartrand
Avatar

Send message
Joined: 25 Mar 09
Posts: 65
Credit: 53,099,671
RAC: 0
50 million credit badge10 year member badge
Message 22543 - Posted: 17 May 2009, 15:44:32 UTC - in response to Message 22447.  

I am running 6.6.28 and I did not have any problems yet in 3 weeks.
So far anyways
Martin
ID: 22543 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile[AF>Occitania>Lengadocian] F5LCU

Send message
Joined: 30 Mar 08
Posts: 25
Credit: 75,915,107
RAC: 0
50 million credit badge10 year member badge
Message 22551 - Posted: 17 May 2009, 18:07:14 UTC - in response to Message 22543.  

Using 6.6.28 creates me some problems.
Wus are available but never start to calculate, except if I suspend all other projects.
I came back to 6.6.23 today without problem 3wu milky for my GPU + 4 for my quad.
ID: 22551 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile[AF>Occitania>Lengadocian] F5LCU

Send message
Joined: 30 Mar 08
Posts: 25
Credit: 75,915,107
RAC: 0
50 million credit badge10 year member badge
Message 22703 - Posted: 19 May 2009, 14:58:10 UTC - in response to Message 22551.  

Now it is working fine with 6.6.28.
I have deleted local preference file ten put again my own pref.
I have set to 5 cpus for my quad in cc_config.xml
ID: 22703 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Previous · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · Next

Message boards : Number crunching : v0.18/v0.19 issues here

©2019 Astroinformatics Group