Welcome to MilkyWay@home

Posts by SkyeHunter

1) Message boards : Number crunching : Aaargh! Server out of new work! (Message 40847)
Posted 8 Jul 2010 by SkyeHunter
Post:
Must be... The trolls are acting up again...
2) Message boards : Number crunching : No New Work (Message 40827)
Posted 6 Jul 2010 by SkyeHunter
Post:
I was away for the weekend (at a wonderful music festival)


I told you so... jealous trolls.... very jealous trolls

BTW: DNETC nicely took over when MW went down; and gave room as soon as MW came back (with 0 resource share, project switching every 10 minutes and a 2 hour cache)
3) Message boards : Number crunching : No New Work (Message 40806)
Posted 5 Jul 2010 by SkyeHunter
Post:
Travis,

I suspect your infrastructure is subjected to the mischiefs of a grumpy troll. Every time it feels alone (during holidays, you on a hike, etc.) it start going mayhem on your servers.


Like this beautiful 4th of july ...

Enjoy nevertheless, I hear my ATI's releasing a sigh of relief...
4) Message boards : Number crunching : No New Work (Message 40603)
Posted 23 Jun 2010 by SkyeHunter
Post:
I think there might be a server problem; none of the last WU's got validated...

Yep, also that happens from time to time ;o)
5) Message boards : Number crunching : Still getting 10% invalid results (Message 38834)
Posted 18 Apr 2010 by SkyeHunter
Post:
Got a similar issue with one of my 2 4870's. I lost a few percent (3 to 5), but it runs rock stable now .... The new app seems to stress the GPU a bit more. During the server problems, I discovered that DNETC also caused my both cards to produce errors...
6) Message boards : Number crunching : Many "errors while computing" in the stats! (Message 38641)
Posted 12 Apr 2010 by SkyeHunter
Post:

I don't know where you got the impression that the "new" app works the gpu any harder than the previous one. They're the same. The only thing that "changed" was the handling of the streams in regard to the 58xx series. That's all.

I don't think it's to much OC either. ....


I clocked about 50 MHz back in order to keep the app stable; and still the GPU runs 4 to 5 degrees hotter than before...
7) Message boards : Number crunching : Marked as Invalid? (Part 2) (Message 38531)
Posted 10 Apr 2010 by SkyeHunter
Post:
Zydor,Thanks for the info. Apperently the new (stock) app stresses the GPU more than the previous one did (has been running with these settings for almost 8 months). I'll hav to find a new sweet spot ...

8) Message boards : Number crunching : Marked as Invalid? (Part 2) (Message 38525)
Posted 10 Apr 2010 by SkyeHunter
Post:
.... Nope, No change. I still have about 40% invalids on that machine, after a full cleanout of the directory and reset of the project...


Was it a reset or a detatch? If it was a reset from inside BAM, do a detatch using the host list at BOINCstats

Another thing to try .... you are running 822/995 which seems high for that card without overvolting, try running at defaults to see if it gets going, then you'll know. If that does get it going, reduce memory down to 200-300, memory speed is irrelevant MW, that will either allow cooler running PC & save a bunch on power, or allow a slightly higher o/c without overvolting.

Regards
Zy

Will do both changes... Meanwhile I upgraded the CCC/driver combo, but alas, only slight improvement...

9) Message boards : Number crunching : Marked as Invalid? (Part 2) (Message 38518)
Posted 10 Apr 2010 by SkyeHunter
Post:
Have you tried doing a detach and reattach to make sure you have the right brook32.dll file? Maybe manually delete the old one to force the new one to download?


I think you nailed the issue; I noticed an old (0.20b) executable in the directory. Erased all files in the directory and reset the project. Is it correct that the dll is brook32a_ati.dll ? I'll let it run for a while and keep an eye on it.


Nope, No change. I still have about 40% invalids on that machine, after a full cleanout of the directory and reset of the project...

10) Message boards : Number crunching : Marked as Invalid? (Part 2) (Message 38504)
Posted 9 Apr 2010 by SkyeHunter
Post:
Have you tried doing a detach and reattach to make sure you have the right brook32.dll file? Maybe manually delete the old one to force the new one to download?


I think you nailed the issue; I noticed an old (0.20b) executable in the directory. Erased all files in the directory and reset the project. Is it correct that the dll is brook32a_ati.dll ? I'll let it run for a while and keep an eye on it.
11) Message boards : Number crunching : Marked as Invalid? (Part 2) (Message 38471)
Posted 9 Apr 2010 by SkyeHunter
Post:
My "invalids" usually are paired with a combination of 5800 series running v0.23 and a 4700/4800 series running optimized applications (anonymous platform)...

I am running on 4870's :

Catalyst 10.2 drivers (10.3 is rumoured to be instable ?) and the stock application v0.23. One system under XP 32-bit and the second one under XP 64-bit. The XP 32-bit machine is currently experiencing most (if not all) invalids, the 64-bit almost none...
12) Message boards : Number crunching : Marked as Invalid? (Part 2) (Message 38457)
Posted 9 Apr 2010 by SkyeHunter
Post:
Pfew, It looks loke everything starts to run smoothly now... However I still have 10% marked as invalid (2xHD4870). Isn't it possible to refuse results from clients with out-of-date software (Was it MW, Collatz or Aqua that had to resort to this kind of measures in the past ?)


I noticed it is one machinethat has in particular a lot of "marked as invalid"s.
13) Message boards : Number crunching : Marked as Invalid? (Part 2) (Message 38446)
Posted 9 Apr 2010 by SkyeHunter
Post:
Pfew, It looks loke everything starts to run smoothly now... However I still have 10% marked as invalid (2xHD4870). Isn't it possible to refuse results from clients with out-of-date software (Was it MW, Collatz or Aqua that had to resort to this kind of measures in the past ?)
14) Message boards : Number crunching : Kick the feeder pls ? (Message 38335)
Posted 7 Apr 2010 by SkyeHunter
Post:
Basically the server likes to wait for me to be asleep or at a meeting and then crash. When I'm watching it, it plays nice.

Sounds too familiar ;o). Today it was every time I was able to check it out, I found my system idle for several hours....
Well, I'll sit it out and hope for some improved stability ....
15) Message boards : Number crunching : Kick the feeder pls ? (Message 38318)
Posted 7 Apr 2010 by SkyeHunter
Post:
For the third time today.
16) Message boards : Number crunching : No New WU (Message 38313)
Posted 7 Apr 2010 by SkyeHunter
Post:
Oh, didn't know that was discussable. Thought more of it as a force of nature...

Like the fact that roofworkers need to cause a circuit break at least once a day.

Sigh...
17) Message boards : Number crunching : No New WU (Message 38292)
Posted 7 Apr 2010 by SkyeHunter
Post:
Running dry again...
18) Message boards : News : ATI 58x0 GPU fix released (Message 38285)
Posted 7 Apr 2010 by SkyeHunter
Post:
All running well on the 4870's. Just one "Can't Validate" error since restarting the feeder. Apps automatically upgraded to version 0.23.
Just the feeder seems to run with difficulties...
19) Message boards : News : validator strictness (Message 38136)
Posted 5 Apr 2010 by SkyeHunter
Post:
I don't see any decrease in invalids on my 4870's...
20) Message boards : Number crunching : Disecting the new validator. (Message 38115)
Posted 5 Apr 2010 by SkyeHunter
Post:
In order to be as 'compliant' as possible, I migrated my 2 systems with a 4870 to stock application (v21) (from optimized v22). Resulted into 160 invalid, 300 valid and 100 pendings. Besides some practical issues (the quadXPC system is highly unstable since I returned airflow to normal), Credits are about a third what they used to be...

I hope we may expect the situation to return to 'normal'; somewhere this week ...


Next 20

©2021 Astroinformatics Group