Welcome to MilkyWay@home

Invalids Exit status 0 (0x0) after server came back


Advanced search

Message boards : Number crunching : Invalids Exit status 0 (0x0) after server came back
Message board moderation

To post messages, you must log in.

1 · 2 · Next

AuthorMessage
VietOZ

Send message
Joined: 28 Mar 18
Posts: 12
Credit: 440,939,697
RAC: 439,265
300 million credit badge1 year member badge
Message 68204 - Posted: 6 Mar 2019, 15:57:02 UTC
Last modified: 6 Mar 2019, 16:03:34 UTC

Does anyone else notice the invalids went way up after the server came back from the outage?

Exit status	0 (0x0)


This happened all across my machines. Not just one, so I don't think it's stability issue unless all of my cards decided to fail at once.
ID: 68204 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
mmonnin

Send message
Joined: 2 Oct 16
Posts: 133
Credit: 130,397,138
RAC: 3
100 million credit badge2 year member badge
Message 68205 - Posted: 6 Mar 2019, 16:46:11 UTC

Yes, I am showing 43 invalids. 9 were from before yesterday at a couple per day then 34 on the 5th/6th.
ID: 68205 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Vortac

Send message
Joined: 22 Apr 09
Posts: 93
Credit: 1,791,328,812
RAC: 1,071
1 billion credit badge10 year member badgeextraordinary contributions badge
Message 68206 - Posted: 6 Mar 2019, 16:54:19 UTC

Same here - lots of invalids, on all machines. I had zero invalids before the last outage.
ID: 68206 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
VietOZ

Send message
Joined: 28 Mar 18
Posts: 12
Credit: 440,939,697
RAC: 439,265
300 million credit badge1 year member badge
Message 68207 - Posted: 6 Mar 2019, 17:13:55 UTC

Admin, can you please investigate what's going on? Did something change? I just spent almost 1/2 day trying to find the "right" voltage for my cards, which is not the case.
ID: 68207 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
bluestang

Send message
Joined: 13 Oct 16
Posts: 88
Credit: 362,558,168
RAC: 858,392
300 million credit badge2 year member badge
Message 68211 - Posted: 6 Mar 2019, 20:27:20 UTC

Same here...about 120 Invalids so far with that Exit Status.
ID: 68211 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
bluestang

Send message
Joined: 13 Oct 16
Posts: 88
Credit: 362,558,168
RAC: 858,392
300 million credit badge2 year member badge
Message 68212 - Posted: 6 Mar 2019, 21:02:23 UTC

And the count is climbing.

I have a feeling this isn't going to end well :(
ID: 68212 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
PecosRiverM

Send message
Joined: 25 Aug 17
Posts: 2
Credit: 89,139,289
RAC: 1,899
50 million credit badge2 year member badge
Message 68214 - Posted: 6 Mar 2019, 22:01:23 UTC

I've got 57 so far...


Humm
ID: 68214 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
tictoc
Avatar

Send message
Joined: 31 Dec 11
Posts: 16
Credit: 834,043,119
RAC: 1,606,085
500 million credit badge7 year member badge
Message 68216 - Posted: 7 Mar 2019, 3:30:37 UTC

I'm sitting at about 8-9% invalid, which is 1000+ tasks on one machine and 160 tasks on another machine. That seems to be a much higher rate than anyone else. No issues before the last outage, and I only had one invalid task prior to 00:00 on March 5th.
ID: 68216 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
bluestang

Send message
Joined: 13 Oct 16
Posts: 88
Credit: 362,558,168
RAC: 858,392
300 million credit badge2 year member badge
Message 68217 - Posted: 7 Mar 2019, 13:40:44 UTC

Well over 300 Invalids now and still climbing like the rest of you guys.
ID: 68217 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profilemicrochip
Avatar

Send message
Joined: 25 Feb 09
Posts: 82
Credit: 8,708,538
RAC: 0
5 million credit badge10 year member badge
Message 68218 - Posted: 7 Mar 2019, 14:26:18 UTC

Same here, 24 invalids thus far
Team Belgium
ID: 68218 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Dataman
Avatar

Send message
Joined: 5 Sep 08
Posts: 23
Credit: 202,939,215
RAC: 192,768
200 million credit badge10 year member badge
Message 68220 - Posted: 7 Mar 2019, 15:21:07 UTC

High percentage of invalids for me as well. Setting the project to "no new tasks" until this is resolved.

ID: 68220 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
mmonnin

Send message
Joined: 2 Oct 16
Posts: 133
Credit: 130,397,138
RAC: 3
100 million credit badge2 year member badge
Message 68226 - Posted: 7 Mar 2019, 19:55:40 UTC

What is a high percentage? I am at 1.3%.
ID: 68226 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
.clair.

Send message
Joined: 3 Mar 13
Posts: 10
Credit: 400,596,552
RAC: 3
300 million credit badge6 year member badge
Message 68227 - Posted: 8 Mar 2019, 1:12:42 UTC

I now have 420 invalid - Validate error
though they seem to run normaly
ID: 68227 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileFinn the Human
Avatar

Send message
Joined: 23 Dec 18
Posts: 10
Credit: 3,843,595
RAC: 11,184
3 million credit badge
Message 68228 - Posted: 8 Mar 2019, 1:18:30 UTC
Last modified: 8 Mar 2019, 1:21:41 UTC

I have 14 invalid tasks thus far since my computer is slow. My computer has never encountered frequent invalid tasks like this before the outage and I hope the server upgrade in the next few days will resolve this problem.

Edit: Typos
Everything stays
But it still changes
Ever so slightly
Daily and nightly
In little ways
When everything stays...
ID: 68228 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Nick Name

Send message
Joined: 27 Jul 14
Posts: 13
Credit: 84,275,699
RAC: 80,004
50 million credit badge5 year member badge
Message 68234 - Posted: 8 Mar 2019, 8:16:45 UTC - in response to Message 68226.  

What is a high percentage? I am at 1.3%.


I'm currently ~5%. I was at 0% before, so this is an extremely high percentage comparatively speaking. I haven't looked at every single task but the ones I looked at validated on other machines. However those machines also had high numbers of invalid tasks, so definitely something strange going on with validation.
Team USA forum | Team USA page
Always crunching / Always recruiting
ID: 68234 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
ProfileAzmodes

Send message
Joined: 29 Dec 16
Posts: 3
Credit: 573,371,542
RAC: 229
500 million credit badge2 year member badge
Message 68235 - Posted: 8 Mar 2019, 9:43:47 UTC

Same here.
ID: 68235 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Ulrich Metzner
Avatar

Send message
Joined: 11 Apr 15
Posts: 57
Credit: 34,007,864
RAC: 28,420
30 million credit badge4 year member badge
Message 68236 - Posted: 8 Mar 2019, 12:46:20 UTC

Lots of invalids after the outage here... :/
Aloha, Uli

ID: 68236 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
paris
Avatar

Send message
Joined: 26 Apr 08
Posts: 78
Credit: 28,955,853
RAC: 15,669
20 million credit badge10 year member badge
Message 68237 - Posted: 8 Mar 2019, 13:21:20 UTC
Last modified: 8 Mar 2019, 13:35:02 UTC

Same here. I'm running about 12% invalid. Almost never an invalid in the past.

Well, this is interesting: I have an older computer running Darwin 10.8.0 that has NO invalids. The other two running Darwin 11.4.2 and Darwin 15.6.0 are the ones producing the invalids.

Plus SETI Classic = 21,082 WUs
ID: 68237 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
aad

Send message
Joined: 30 Mar 09
Posts: 63
Credit: 458,910,439
RAC: 322,853
300 million credit badge10 year member badge
Message 68238 - Posted: 8 Mar 2019, 14:26:26 UTC

With two machines running;
5% invalid and the other 7% invalid...
Before it was 0% on both machines...
ID: 68238 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
PecosRiverM

Send message
Joined: 25 Aug 17
Posts: 2
Credit: 89,139,289
RAC: 1,899
50 million credit badge2 year member badge
Message 68242 - Posted: 11 Mar 2019, 13:32:12 UTC - in response to Message 68238.  

Is this still a problem?
I haven't ran any WU's since I noticed this (just idling for now).
ID: 68242 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
1 · 2 · Next

Message boards : Number crunching : Invalids Exit status 0 (0x0) after server came back

©2019 Astroinformatics Group